piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

asla cool takılma çabam yok mizacım bu sadece kasılmaktan ölen bi tip değilim sadece ben buyum engel olamıyorum jshsjslaşaş
kaybetmekten korktugumu ona yansıtırsam kaybedicekmişim gibi geliyor
Oyle biri degilsiniz her hareketiniz hesap.
Engel olamadiginiz icin mi kendimi tutuyorum, şunu bekliyor bunu bekliyor ben boyle yapiyorum diyorsunuz? Kaybetme korkunuz olmasa yansitirsam kaybederim gibi geliyor demezdiniz, olmayan bir seyi yansitmamaya calismazdiniz cunku?

Tam tersi birisiniz sadece onceki ilişkilerde caniniz yanmiş belli ki o yuzden bu tam tersi gercek olmayan karakter göstermeye calisiyorsunuz ama boyle şeyler cook uzun zamanlar sürdürülebilir degil bence.

Iki kisilikli gibisiniz....bu kadar saklanmayın rahat olun evlenince gercek yuzunu gosteren erkekler gibi bise yahu biz ne okuduk bu neydi ya yorucu ama kendinizi cok guzel ifade etmissiniz isin sakasini birakirsak benim tavsiyem duygularinizi yasamaktan korkmayin tabiki dozunda abartmadan

Böyle bir arkadaşım vardı benim. Kasıntı, nazlı, yokuş bi tipti, bi şeyi beğenmezdi, kendince onun da kaliteli kız kuralları vardı. Farklı olduğunu düşünürdü, karlı dağın başında nadide bir çiçek olarak görürdü kendini. Ama nerde serseri, tuhaf, çapkın, abidik gubidik tip var onları bulurdu, şansa bak. Kendisinden bi şekilde uzaklaşanları da aradığını bulamadı damgası yapıştırırdı. Kimseleri beğenmezdi ben öğretmenim diye. Şimdi işçiyle evleniyormuş.

siz kaç yaşındasınız
bir de neden olmadığınız biri gibi davranıyorsunuz. siz karşınızdakini aldatıyorsunuz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…