piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

Hiçmi değildir diyosun banlanıcam aylar sonra ikizler diye tutturmaktan Ozamn benim arkadaş benımi yiyordu abi anca bukadar benzerlik olabilir hesaplı kitaplıydıda.

Konu sahibi ikizlerim de’de uyuyayım ya

küçük şehirler herkesin işi gücü var kimse kimseye tek aloyla buluşmak yerine +45 gidiş +45 dönüş yapıcak rahatlıkta değil
Valla benim okula gidişim 2.5 saatti sadece gidiş. İlişkimde mesafemiz otobüsle 7-8 saatti. Bizim de işimiz gücümüz vardı 45 dakikaya uzak sayılabilecek ilişki dediğim gün yaşım 87 falan olmuştur herhalde

peşimde koşsun diye ekran başında dakikalarca birini kulak kesilip dinleyemem
Ablacım tamam sen farklısın waaw bir kadınsın öyle böyle değilsin hiç görülmemiş bir şeysin anladık sal çocuğu aldatsam mı diye düşünene kadar. Karakterli bir davranış olur en azından.

İstanbulda yaşamayanlara öyle geliyor ama ciddenBen ilk atanıp başka şehre gidince arkadaşlara şuraya buraya gidelim diyordum. Orasi uzak ya 1 saat falan diyorlar. Benim surat
Aşkım benim doğup büyüdüğüm yer Uşak'a 45 dk uzaklıkta. Ben Uşak'tan herif bulup uzak mesafe ilişkisi desem bizim orda poposuyla gülerlerdi.

Istanbul icinde 45 dakika mesafe benim icin 2 adimlik yer demek baya kisa yani.
Hiç de bileistanbuldayım 45 dk mesafeye gidesim gelmez.çekilmez yaav diye gitmem. İstanbul benim için Beşiktaş-Levent-Şişli-Beyoğlu.Karşı tarafta Kadıköy Üsküdar ibaret.Bunların dışında her yere üşenirim

Hiçmi değildir diyosun banlanıcam aylar sonra ikizler diye tutturmaktan Ozamn benim arkadaş benımi yiyordu abi anca bukadar benzerlik olabilir hesaplı kitaplıydıda.

Konu sahibi ikizlerim de’de uyuyayım ya
Bak şöyle söyleyeyim için rahatlasın tabii ki hesaplı kitaplı işlerim oluyor hatta bazen öyle komplike yalanlar olaylar çeviriyorum ki tiyatro bambaşka biriyim ağzın açık kalır oscar atarsın üstüne ama bu her zaman değil toksik sürekli kendi kuyruğunu yemeye çalışan yılan gibi düşünme bunu yapmam için birinin damarıma basması ve benim o intikam karakterine aniden girmem gerek bunun dışında ani duygu değişimlerini hafif dengesizliği kabul ediyorum ama ikili işikilerde ikizler kadını çok romantik çok duygusaldır eğer sıkmadan elde tutmayı başarırsan sadıktır da ben hiç aşk hayatında böyle ucuz numara yapan ikizler erkeği de kadını da görmedim biz olursa olur olmazsa sıradaki kim kafasındayız kafamıza uyarsa da aşk için her şeyi yaparız böyle maymun gibi poz kese kese gezmeyiz insan bir süre sonra böyle donuk nevale olmaktan bunalır ya az işve cilve az kadınlık

Duygulandım etkilendım. Neredeyse küs olduğum ikizler arkadaşıma mesaj atıp barışacam. Kötü bi izlenim bırakmıştı bende sagolsun

Duygulandım etkilendım. Neredeyse küs olduğum ikizler arkadaşıma mesaj atıp barışacam. Kötü bi izlenim bırakmıştı bende sagolsun
Yanlış anlamayın ama belki bir hatanız vardır ya :):) olay neydi siz konu açın yorumlayalım kadının doğum saati varsa yazın bir harita açalım bakalım :)

Hayatimdaki kimseye nereye gidiyorsun, kimle gidiyorsun, kacta gittin kacta geldin diye karismadim ama gunaydin yazacak kadar bile umrunuzda degilse neden iliski icinde olmak istiyorsunuz?

Ayrica dediginiz kadar ortamci bir cocuk muhtemelen uslu durmuyordur, orasi ayri. Yani iki haftada bir gorusup hicbir sey yasamadigi ve kendisini cok iplemeyen sevgilisine sadik kalmasi icin gercekten cok aşık olmasi gerekir ki oyle oldugun dusunmuyorum.

Aldatabileceginizi dusunuyorsaniz da ayrılın bitsin gitsin, napacaksaniz rahat rahat yapın. Zaten dogru duzgun bir iliski de yok ki ortada.

Sevginizi gözlerinizle belli ettiğiniz yere kadar okuyabildim. Tam hakiki türk erkeği gerçekten.. neticede atalarımız da instadan kız bulup her dakika görüntülü konuşuyordu at üstünde.. sizi ne kadar kıskanıyor ve baskılıyorsa o kadar aşıktır... bir ilişki ne kadar yolunda gidiyorsa mutlaka kavga çıkarıp berbat etmek lazım.. bu tavsiyeyi de herkese vermem bu arada..

İstanbulda yaşamayanlara öyle geliyor ama ciddenBen ilk atanıp başka şehre gidince arkadaşlara şuraya buraya gidelim diyordum. Orasi uzak ya 1 saat falan diyorlar. Benim surat
Ben de Istanbul'dan tasindim. Yarim saatlik yer icin "uzakmisiz" diyorlar. Diyorum siz deli misiniz ya yarim saat yol ne
Hala benim yarim saati kisa bulmama sasiriyorlar, usenmiyor musun ya diye.

neden ayrılmıyor o zaman sarı saçıma ipek kirpiğime mi vuruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…