piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

kaç tane tanıdıgımdan haberi bile olmadığı ilik gibi sarışından esmerine esmerinden yeşil saçlısına kadar arkadaşlarıma dm den yürümelerini istedim direkt engel basıyor
Bak bak bak bir de millete ayılıp bayılıyor diye laf atıyor sinsice neler çevirmiş arka planda😂

Sana 10 yil sonra yasayacaklarini soyleyim

Bu arkadas senin ne denli hesapci, planci biri oldugunu anlayip seni terkedecek. Sen cocuk icin travmaya donuseceksin ve senden sonra tanıştığı kadinlara guvenmeyecegi icin uzecek.

Sen muhtemelen birkac yil icinde zengin bir oglani planlarinla elde edecek evleneceksin ama bu oglan aklindan cikmayacak. 30'larina geldiginde adami aldattigin icin terkedilecek, burda konu acacaksin, biz de seni lincleyecegiz. Sonra sen sosyal medyada bu delirttigin oglanla karsilacaksin, o esnada akilsiz kocan seni affedecek, sen bir kez daha bu oglanla kocani aldatmaya calisacaksin ama bu sefer her iki tarafta durumu farkedip seni ortada birakacak.

Sonra bu delirttigin oglan, ileri yasta cok guzel bir evlilik yapacak, sen de yalniz kalacaksin.

Gercek bir hikayeden esinlenilmistir.

Bunu yasamak istemiyorsan insanlarla oynamaktan vazgec. Boyle planla projeyle aşk olmaz.
keşke onda travma bırakabilecek kadar beni sevdiğine inanabilsem

Bu tip erkeklerin çantasında hep sizin gibi mutasıp aile kızları olur. O gezip tozduklarını nasıl ailesinin karşısına çıkaracak? Siz babam sorun yapıyor çok görüşemeyiz deyince zevkten dört köşe oluyordur. 👽
ondan ağlıyor içip içip özledim göremiyorum dokunamıyorum diye

İnsanlar bir şey dedikçe çok saçma detaylar eklemeye başladın. İçip içip ağlayacak kadar özlediyse 45 dk mesafeden iş çıkışına gelir biraz görür gider. Uzayda yaşamıyosun

Ayrıca ben diğer kızlar gibi değilim diye takılıp çocuğa dmden başkalarına mesaj attırmışsın. Sen baya farklıymışsın ya 😐

Aaa yok arkadas, bu Z kusagi bi garip, yazik degil mi elin ogluna?
hem bu z kusagıyla ne probleminiz var acaba illa 30 lu yaşlarda kayınvalidem görümcemle dedikodumu yapıyor kocam bana soğuk davranıyor cinsel hayatımız çok kötü diye klasik konular açsaydım motive yağmuruna tutardınız dimi

İçip ağlamak çok da efor gerektiren bir şey değil. Alkole yatkınlıktan 2 kadehte küp gibi olmuyordur çakırkeyf olur anca. Bu numaraları daha kaç kıza çekiyor 2 haftada bir gördüğünüz adam bu, ruhunuz duymaz ki. Ah be çok toysunuz.

İnsanlar bir şey dedikçe çok saçma detaylar eklemeye başladın. İçip içip ağlayacak kadar özlediyse 45 dk mesafeden iş çıkışına gelir biraz görür gider. Uzayda yaşamıyosun
nereye gelicek evin önünemi dedem çıksın cama

İçip ağlamak çok da efor gerektiren bir şey değil. Alkole yatkınlıktan 2 kadehte küp gibi olmuyordur çakırkeyf olur anca. Bu numaraları daha kaç kıza çekiyor 2 haftada bir gördüğünüz adam bu, ruhunuz duymaz ki. Ah be çok toysunuz.
dimi bende böyle düşündüğüm için aldatıyım diyorum ayrılma ayrılamıyorum zaafım var kendisine en iyisi dediğimi yapmak

İş çıkışına yazmışım oraya di mi? Dedenin evinde mi manikür yapıyosun?
max görebileceği 1 saat için gel git yapamaz çocuk o kadar eski zaman sırılsıklam divane aşıklardan değiliz z kuşağı olsakta mantığımız bi noktada aşktan daha ağır basıyor

dimi bende böyle düşündüğüm için aldatıyım diyorum ayrılma ayrılamıyorum zaafım var kendisine en iyisi dediğimi yapmak
Başınıza iş alma ihtimaliniz var. Takıntı yapar, ailenize söylemekle falan tehdit eder. Erkekler kendi yapınca iyi, kendilerine yapılınca 20 yıl kin güdüyorlar egolarında sevinçle iftar açtıklarım.

hem bu z kusagıyla ne probleminiz var acaba illa 30 lu yaşlarda kayınvalidem görümcemle dedikodumu yapıyor kocam bana soğuk davranıyor cinsel hayatımız çok kötü diye klasik konular açsaydım motive yağmuruna tutardınız dimi

Aslinda Z kusakla alakasi yok 21 yaşinda kuzenim var. Oturup konusuyoruz bazen iliskisi ve iliskiler hakkinda o kadar akli başindaki bazi 30 yaşindaki kadinlardan daha iyi biliyor nasil olacagini. 😀
Ama sizin icin ayni seyi soyleyemem.

max görebileceği 1 saat için gel git yapamaz çocuk o kadar eski zaman sırılsıklam divane aşıklardan değiliz z kuşağı olsakta mantığımız bi noktada aşktan daha ağır basıyor
Tamam biz de onu diyoruz işte deli divane aşık olsa gelir diyoruz ama itiraz ediyosun. Ayrıca 45 dk mesafeyi gözünde ne kadar büyütmüşsün. Biz akşamları 45 dk mesafe gidip sahil kenarında bir saat yürüyüp eve geri dönüyoruz.

He bu arada bu üyeliğinin ilk üyeliğin olduğuna hiç inanmıyorum 🙄 zaten 20 yaş + güzellik merkezi çalışanı kombinasyonunu sitede bolca görüyoruz

X