piyasacı erkek evde oturan kız ve uzak sayılabilecek mesafe ilişkisi :( ve acaba aldatsammı isteği

Hshshsh hayir Z kusagiyla sorunumuz yok, Z kusaginin dusunce yapisi karsisinda sok oluyoruz. Muhtemelen bizden oncekilerde bizim dusuncelerimiz karsisinda sok oluyordu.

Adil Yildirim izliyor diye arkadasimla kavga ettim diyor ya kullandigi kelimeler bile Adil Y. Kelimeleri bu arada O da bir takim erkeklere "Sirtlanlar" diyordu surekli. piyasaci, sirtlan vs bu tam youtube agzi. Ama simdi diyecek haberim yoktu kendim oyle diyorum ya da arkadasi izlerken zorla aklinda kalmistir.

Ben nereden biliyorum insta kesfette gorup izledim bir akc videosunu. Bana bile denk gelip izlediysem konu sahibi baya baya izlemiştir.

Açılın, ben akrep burcuyum

Kendini biraz törpüle. Kimse bu tarz bir insanı hayatında sürekli tutmaz. İlk başlarda erkeğe güzel gelir ama sıkar bir yerden sonra.
Rahat ilişkinin tadını bilsen asla böyle oyunlara girmezsin. Bırak, ya sevdiğini, önemsediğini görünce bırakıyorsa bıraksın. Asıl o zaman takmamam gerek. Asıl bunu bilmesi gerek.
Sen, o senin yanındayken onu seveceksin, o gidince iki gün üzülüp üçüncü gün yeni bir sayfaya başlayacaksın. Asıl göstermek istediğin şey bu olmalı.

Ayrıca yorulmuyor musun? Rahatsız hissettirmiyor mu sana bu hislerini baskılamak? Hepimizin saçma anıları vardır yani bununla gülüp eğlenmek daha "cool"
Adil yıldırım izlerim mesela sevgilimle barışınca söylerim bu adamı izledim bak taktik tuttu diye güler geçeriz yani. He adil yıldırımı dikkate alır mıyım? Yok çok değil zaten taktik insanı değilim yapamıyorum. Bu da bir karakter meselesidir. Neyse ama izlerim ne var bunda herkesin kafasını dağıtmak isteyeceğini, kendini inandırmak istediği yalanlar olabiliyor.
Sal ya valla bu kadar kasıntı olma bak deli olursun.
Hayatı akışında yaşa. Umarım ne demek istediklerimi anlarsın.

Satranç mı dönüyo bu ilişkilerde ya. Beş hamle sonrasını planlamalar falan. Ayyhhh noktalama işareti de yok çoğunu okuyamadım

Adam seni sevmiyor, senin yarattığın hayali karakteri seviyor. Kendin gibi davranmadığın için aranızdaki sevgi gerçek ve samimi olmayacak hiçbir zaman maalesef. Seni bütün gerçekliğinle tanıyıp öyle sevmediği sürece hiçbir anlamı yok. Biraz taktik kovalayınca bütün erkekler düşüyor zaten zor bir şey değil ki.

Aşk deıl sen oyun oynuyosun. Sanki proje ve işli o'sun. Aslında olup bıtmemek gerek ben mesela hep çok deferlı tutuyorum o yüzden olmuyo.Ama yapım bu sevdıgımı belli ederım.

Sizin amacınız ne.Ne kadar saçma bir ilişki.Yok şu bu.
Sonra aldatılmadan ben mi aldatmalıyım sorusu ne ya.
Siz aldatmak için destek mi arıyorsunuz.

Okuyamadım bile ya. Aslında şöyleyim ama onu yapmıyorum bunu yapmıyorum. Deney falan mı yapıyorsunuz ?

max görebileceği 1 saat için gel git yapamaz çocuk o kadar eski zaman sırılsıklam divane aşıklardan değiliz z kuşağı olsakta mantığımız bi noktada aşktan daha ağır basıyor
Valla benim sevgilim bu haftasonu 36 saat için başka ülkeden geldi. Ben "wow wow wow çok aşık, bana ölüyor" moduna girmedim. Şunun şurası 45 dakika yol nedir ya?
İBB çok pahalı bir gösteriyi bedava getirmiş bugün, ben 95 dakika yol gidicem bir de geri gelicem,iş çıkışı. Hiç de hik mik demiyorum. 45 dakika yol mu? Dağlari mi deliyor adam?
Bu ne düşük standart böyle

canım benim kafam almadı bu ilişkiyi tüm tecrübelerim çürüdü. Yaşlanıyoz zaar

Canım senin bence karakter ve psikolojik yapın sıkıntılı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…