pek haşin geçiyo zaten orası kk meclisi gibi ben 10 günü geçti baya uzak kaldım yazıları okuyamıyorum bile kafa bi milyon yasen yine sadece öğrenciymişsin ben örgünde okuyorum aynı zamanda anneyim aynı zamanda çalışıyorum he bide vefasızın tekiyle evliyim..yine iyi vakit buluyorum laf dizmeye
ben de viyanadayim. :)
Sen neredesin?
Tesekkür ederim
sen de mi ögrencisinnn???????
inanmiyorum sanaaa :):):):):):)
ben de bugün acaba okurken bir yandan cocuk bakmak nasil olur diye düsünüyordum :13:
kolay degil, degil mi???
O zaman esine selamlarimizi ilet, kendini toparlasin
ah nerdeee keske orenci olsayydik ama cocuklar orenci artikkbana Abla deyebilirsin canimm ben Fransada oturuyorum
hayatımda yaptığım en salakça ama en güzel işti hiç pişman değilim zor ama bi öpücüğü dünyaya bedel...
iyi geceler hanımlar benimde 9 aylık bir kzım var .eşim gece vardiyasında uyku sorunum var sizi görünce bir selam vereyim dedim.yoksa sizin yerinizde olsam çoktan uyumuştum .zira uykuya hasretim
miamore, kusura bakma yaaa :)
davet edemedim kimsecikleri dogru düzgün :)
Ama simdi siyaset konusuna girip buyrun geyik sohbetime desem, banlanirim diye korktum.
Umarim düzelmistir kayinvaliden..Gecmis olsun.
Pardon yanlis anlamisim
Bugün bir cocuk konusudur gidiyorum sonum hayir olsun. :)
Fransaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:
Fransizlar hakkinda hic iyi görüslerim yok
Dil konusunda cok tutucu olduklarini biliyorum da
estagfirullah ne kusuuru... banlanma olayina artik farkli bakiyorum o yüzden artik ban almam sanirim:))
kayinpeder alzheimer, kayinvlidem de tabiii dayanamiyor bazen. Bugün gerci iyi bir gündü ama biseye üzülmüs sanirim, tansiyonu yükselmis. Simdi yataga gitti ama cok da düsüreemdik...
olur boyle seyler canim belkide dersler cok yormustur seniolabilir canimm herkezin kendi gorussudurr peki sizin oralarin dilleri tutucumudurrr
Tekrar gecmis olsun canim. Uf ne zormus ya gecenlerde alzheimer ile ilgili bir film izlemistim, kolay degil.
Insallah uyandiginda gecmis olur
Dersler zaten biktirdi beni oku oku oku sonu gelmiyor
Evet burada da tutuculuk var evet, Almanca bilmediginiz taktirde sizinle cok ilgilenmiyorlar, kavga bile cikarabiliyorlar.
iyi geceler hatuuunnlaaaarrrrrr
iyi geceler kizlarrrrr hos geldinizz
hoşblduk
uykumm kaçtıı yaa bi bakınıyım dedm nerde hatunlar herkez uyuyo sanırım
hoşblduk
uykumm kaçtıı yaa bi bakınıyım dedm nerde hatunlar herkez uyuyo sanırım
bi bilsem hatunlarr nereye gittiyiniyaa uzayaa ciktilarrr yadaa tatileee canimm :
ben uyumuyorum daha doğrusu uyuyamıyorum(
yalnız dün gecede uyumadım ...benimki mecburiyet ...yoksa saat 10da yatarım ama eşim gececi bu benim uykusuz ikinci gecemaynen böyleyim