Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

inanmiyorum sanaaa :):):):):):)
ben de bugün acaba okurken bir yandan cocuk bakmak nasil olur diye düsünüyordum :13:
kolay degil, degil mi???

O zaman esine selamlarimizi ilet, kendini toparlasin

inanmiyorum sanaaa :):):):):):)
ben de bugün acaba okurken bir yandan cocuk bakmak nasil olur diye düsünüyordum :13:
kolay degil, degil mi???

O zaman esine selamlarimizi ilet, kendini toparlasin

hayatımda yaptığım en salakça ama en güzel işti hiç pişman değilim zor ama bi öpücüğü dünyaya bedel...

ah nerdeee keske orenci olsayydik ama cocuklar orenci artikk bana Abla deyebilirsin canimm ben Fransada oturuyorum

Pardon yanlis anlamisim

Bugün bir cocuk konusudur gidiyorum sonum hayir olsun. :)

Fransaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

Fransizlar hakkinda hic iyi görüslerim yok
Dil konusunda cok tutucu olduklarini biliyorum da

iyi geceler hanımlar benimde 9 aylık bir kzım var .eşim gece vardiyasında uyku sorunum var sizi görünce bir selam vereyim dedim.yoksa sizin yerinizde olsam çoktan uyumuştum .zira uykuya hasretim

iyi geceler hanımlar benimde 9 aylık bir kzım var .eşim gece vardiyasında uyku sorunum var sizi görünce bir selam vereyim dedim.yoksa sizin yerinizde olsam çoktan uyumuştum .zira uykuya hasretim

:26::26::26::26:
Yoksa evde yalniz kalma probleminden dolayi mi uyku sorunu yasamaya basladiniz?

Oy bebeginiz de cok kücükmüs, saglikla büyüsün insallah

Valla ben de uyuyacagim gibi birazdan, agirlik cökmeye basliyor bu saatlerde

miamore, kusura bakma yaaa :)
davet edemedim kimsecikleri dogru düzgün :)
Ama simdi siyaset konusuna girip buyrun geyik sohbetime desem, banlanirim diye korktum.

Umarim düzelmistir kayinvaliden..Gecmis olsun.

estagfirullah ne kusuuru... banlanma olayina artik farkli bakiyorum o yüzden artik ban almam sanirim:))

kayinpeder alzheimer, kayinvlidem de tabiii dayanamiyor bazen. Bugün gerci iyi bir gündü ama biseye üzülmüs sanirim, tansiyonu yükselmis. Simdi yataga gitti ama cok da düsüreemdik...

Pardon yanlis anlamisim

Bugün bir cocuk konusudur gidiyorum sonum hayir olsun. :)

Fransaaaaaaaaaaa :18::18::18::18::18:

Fransizlar hakkinda hic iyi görüslerim yok
Dil konusunda cok tutucu olduklarini biliyorum da

olur boyle seyler canim belkide dersler cok yormustur seni olabilir canimm herkezin kendi gorussudurr peki sizin oralarin dilleri tutucumudurrr

Tekrar gecmis olsun canim. Uf ne zormus ya gecenlerde alzheimer ile ilgili bir film izlemistim, kolay degil.
Insallah uyandiginda gecmis olur

olur boyle seyler canim belkide dersler cok yormustur seni olabilir canimm herkezin kendi gorussudurr peki sizin oralarin dilleri tutucumudurrr

Dersler zaten biktirdi beni oku oku oku sonu gelmiyor

Evet burada da tutuculuk var evet, Almanca bilmediginiz taktirde sizinle cok ilgilenmiyorlar, kavga bile cikarabiliyorlar.

yaa desene ama ben buralarda raslamadim oyle seylerede Almanyanin neresi desiniz sen lisemi universitemi

uyuma boşver uyuyup napıcaksın [/QUOTE]

yalnız dün gecede uyumadım ...benimki mecburiyet ...yoksa saat 10da yatarım ama eşim gececi bu benim uykusuz ikinci gecemaynen böyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…