Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

yok canimm diyer arkadasayydi sen nerden sende ben gibi uyuyamadin galiba evlimisinizzzz :KK14:

çok pardon yaaaa:KK53:ben muğla ya sen?evliyim .evet uyuyamadım eşim gececi ilk kez iki gündür yalnız kaldım:KK14:zormuşşşşiki gündür uykusuzum

çok pardon yaaaa:KK53:ben muğla ya sen?evliyim .evet uyuyamadım eşim gececi ilk kez iki gündür yalnız kaldım:KK14:zormuşşşşiki gündür uykusuzum

himm bende evli evet bazen uykusuzluklar oluyor bende uyuyamayinca burda bakiyorumm :KK14::KK14: simdi sana zor gelmistir tabii yaa esinizz ilk defa gececi olunca :KK34: benn oylee cok yalnizz kaldimm canimmm benimm esimde gececi oluyorrr :KK14::KK14:

himm bende evli evet bazen uykusuzluklar oluyor bende uyuyamayinca burda bakiyorumm :KK14::KK14: simdi sana zor gelmistir tabii yaa esinizz ilk defa gececi olunca :KK34: benn oylee cok yalnizz kaldimm canimmm benimm esimde gececi oluyorrr :KK14::KK14:

uyuyabiliyomusun nesıl geçiyor gecen bebeğin varmı?ben ilk kez kalıyorum çok uykum varrr

evett canimm alistimm artik bu bizimm yeni dill yillardir boyle ama bebeyim yok kizlarim var onlar buukler :KK34: sennin bebeyinmi var

evet benim kızım var 9 aylık uykusuz ona bakmak çok zor oluyor.nasıl alıştınız uyumaya ben gözümü bile kırpamıyorum:KK14:

canimm nazar deymesin nazar boncuyu koymak istedimm cocuyunuza ama cikmadi bazen bu isaretleri yapamiyorum sen nerden buluyorsun :44::44:

hem yukarıda mesaj yazdığımız üstünde var hemde aşağıda gönder butonunun üzerinde.teşekkür ederim amin

ayy cok bayilirimm kiz cocuklarina ben uc tane kizimm olmasina ramenn kizini opuyorumm :KK19::KK19: simdi obali uyuyormu onuda uykusuz birakma o uyusun buyusun :KK34:

sağolun.yok yok o odasında uyuyor şuan da ona kıyamam zaten ben onu bekliyorum iki gecedir

hem yukarıda mesaj yazdığımız üstünde var hemde aşağıda gönder butonunun üzerinde.teşekkür ederim amin

bende yok hic ondan sordum bu yazdiklarimizida geri eveli dondurmeden yazabilsek sirasinca daha cabuk yazilir ama biraz ararken zaman kayboluyor :44:

Ben izmittli sayilirimm ama avrupada yasiyorum fr, da ben de aileme hasretim canim gurbetcilik zor ama hayatt boyle iste :KK50::KK50::KK50:

ben izmitliyim:)))ama muğlaya evlendim.... en son konumu okursanız bebeğim hariç kimsem olmadığını görürüsünüz.sağ lar ama keşke olmasalardı

X