Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

o sayfadaki geyiğin tadını baska hiçbir yerden alamıyorum ki

yasak olan hersey neden bu kadar güzel

Baska yerde olmaz zaten, orta tansiyon yükselisinden sonra bir rahatlamaya dönüyor ya, acayip zevkli
Zaten benim bu konuyu acma amacim geyikten ziyade sevdigim arkadaslarimla denk geldikce sohbet etmek

Baska yerde olmaz zaten, orta tansiyon yükselisinden sonra bir rahatlamaya dönüyor ya, acayip zevkli
Zaten benim bu konuyu acma amacim geyikten ziyade sevdigim arkadaslarimla denk geldikce sohbet etmek

iyi yapmıssın canım

orda ısınınca burda gelip soğuycam bundan sonra
anlamsız yazılar yazarsam buraya kendi halime bırakın

ıslık calardım ya tüh

bende dolanırken buldum
miamore uslu duruyoruz banlanmıyoruz artık

:))) uslucana oturam.. Kayinvalidem rahatsizlandi asagiya ona bakmaya indim. Tansiyon 16 ya cikmis biraz limonlu su ve sarimsak verdim. yarim saat sonra bakmaya gidicem yine...

:))) uslucana oturam.. Kayinvalidem rahatsizlandi asagiya ona bakmaya indim. Tansiyon 16 ya cikmis biraz limonlu su ve sarimsak verdim. yarim saat sonra bakmaya gidicem yine...

miamore, kusura bakma yaaa :)
davet edemedim kimsecikleri dogru düzgün :)
Ama simdi siyaset konusuna girip buyrun geyik sohbetime desem, banlanirim diye korktum.

Umarim düzelmistir kayinvaliden..Gecmis olsun.

Yok ben ögrenciyim, okumakla mesgulüm :):) Hem de cok mesgülüm
Ben Istanbulluyum
Tatilim var ama henüz degil

Siz calistiginiz icin izin alamiyor musunuz yoksa?

yokk canimm ne calismasi puff ote puff beri oturuyok sade desene canimm ben orenciyim doktor olacamm sana basarilar dilerim bu arada ben avrupada yasiyorum can sikintisina geyik sohbetine atliyorum

aynen öyle siyasette tansiyonunuz yükselince kacin kacin burda sohbete devam edin valla

pek haşin geçiyo zaten orası kk meclisi gibi ben 10 günü geçti baya uzak kaldım yazıları okuyamıyorum bile kafa bi milyon ya sen yine sadece öğrenciymişsin ben örgünde okuyorum aynı zamanda anneyim aynı zamanda çalışıyorum he bide vefasızın tekiyle evliyim..yine iyi vakit buluyorum laf dizmeye

yokk canimm ne calismasi puff ote puff beri oturuyok sade desene canimm ben orenciyim doktor olacamm sana basarilar dilerim bu arada ben avrupada yasiyorum can sikintisina geyik sohbetine atliyorum

ben de viyanadayim. :)
Sen neredesin?

Tesekkür ederim

sen de mi ögrencisinnn???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…