Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

belim çok ağrıdı biraz uzanayım nasıl olsa uyumam yine görüşürüz teşekkür ederim çok iyisiniz

ALLAH rahmet eylesin bizimkiler bi tuhaf böşverin
himm bana abla deyebilirsiniz sizden yasca buyuum yalnizz benimm kayin validemlerr cokk iyidiler hic laff dokundurmazlardi ama ben uc sene kaldim yannarinda sonrada avrupaya geldik iste hayatt burda geciyorrr onnardan uzak kendi annemleri de cok ozluyorumm ama buyazin gidemiyoruzz maleseff :

Son düzenleme:
belim çok ağrıdı biraz uzanayım nasıl olsa uyumam yine görüşürüz teşekkür ederim çok iyisiniz

tamm canimm uyu dinlen bende cikayim bi laf iki laf derken satt ucuyorrr ondan anlamiyoruzz belimizin ardiyini gorusuruzz canim hadi ALLAH ratlik versin iyi uykularrr

Son düzenleme:
dün öylece sızmışım ya bi iyi geceler demeden gerçi huyumdur valla bianda bayılmış gibi uyuyorum kusuruma bakmayın artık

Günaydin Med,

Sen pitircik misin?????
Böcek yaptim ya seniiii

Güne sicak basladik buralarda sonunda, mutluyum!

Evet görüşemiyoruz Tezler girdi siyaset girdi aramıza
İyiyim lambsim
İş güç koşturmaca... Haftaya tatile çıkma heyecanı Sen nasılsın
Sen kopup gelmiyor musun oralardan

Hehe aynen ya bir tez bir siyaset, nedir cektigimiz su dünyadan
Haftaya tatil mi????????????
Beni de alsana yaninaaaa
Uf nasil ihtiyacim var bir bilsen
Kopup gelemiyorum simdilik yaa

Nereye gidiyorsun?????

Malesef
Geyik sohbetini geyik icin degil, bulusma noktasi olsun diye actigimdan midir bilmiyorum kimsecikler yok
Ben de zaten sürekli basinda olamayinca

ara sıra geliyor durgunluk böyle topiklere ben geldim canlansın ortalık

:):):):)
Hosgeldin :):):):):):)

Yarisma`ya nereden katilyorsunuz?

efenim ben İstanbul'dan katılıyorum,güzide kentimiz... 26 yaşında olmakla beraber evliyim şu an çalışmıyor ve evde miskinlik yapmaktayım... hava kapalı ve azcık serin olduğundan bunaltıcı da öyle işte,yarışmacılara başarılar tabi iyi olan kazansın ama ben kazanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…