korkuyo musun yoksa ?
korkuyo musun yoksa ?
canimm yalniss anlama sakinn kimselerr gorunmediyi icinn sakalastimm bakk benimde uykum yokkne guzell sohbetliyelim istee nerden canimm
banamı sordunuz
yok canimm diyer arkadasayydi sen nerden sende ben gibi uyuyamadin galiba evlimisinizzzz
çok pardon yaaaaben muğla ya sen?evliyim .evet uyuyamadım eşim gececi ilk kez iki gündür yalnız kaldım zormuşşşşiki gündür uykusuzum
himm bende evli evet bazen uykusuzluklar oluyor bende uyuyamayinca burda bakiyorummsimdi sana zor gelmistir tabii yaa esinizz ilk defa gececi olunca benn oylee cok yalnizz kaldimm canimmm benimm esimde gececi oluyorrr
uyuyabiliyomusun nesıl geçiyor gecen bebeğin varmı?ben ilk kez kalıyorum çok uykum varrr
evett canimm alistimm artik bu bizimm yeni dill yillardir boyle ama bebeyim yok kizlarim var onlar buuklersennin bebeyinmi var
evet benim kızım var 9 aylık uykusuz ona bakmak çok zor oluyor.nasıl alıştınız uyumaya ben gözümü bile kırpamıyorum
malesef insan her seye alisiyor canimmsende alisacaksin bebeyin kizmi erkekmi ALLAH baslasin : nazar :: nazar:
canimm nazar deymesin nazar boncuyu koymak istedimm cocuyunuza ama cikmadi bazen bu isaretleri yapamiyorum sen nerden buluyorsun :44::44:malesef insan her seye alisiyor canimmsende alisacaksin bebeyin kizmi erkekmi ALLAH baslasin : nazar :: nazar:
canimm nazar deymesin nazar boncuyu koymak istedimm cocuyunuza ama cikmadi bazen bu isaretleri yapamiyorum sen nerden buluyorsun :44::44:
teşekkür ederim bir kzım var inşallah alışırım çünkü çok kötüyüm şuan
ayy cok bayilirimm kiz cocuklarina ben uc tane kizimm olmasina ramenn kizini opuyorummsimdi obali uyuyormu onuda uykusuz birakma o uyusun buyusun
hem yukarıda mesaj yazdığımız üstünde var hemde aşağıda gönder butonunun üzerinde.teşekkür ederim amin
bende yok hic ondan sordum bu yazdiklarimizida geri eveli dondurmeden yazabilsek sirasinca daha cabuk yazilir ama biraz ararken zaman kayboluyor :44:
sağolun.yok yok o odasında uyuyor şuan da ona kıyamam zaten ben onu bekliyorum iki gecedir
Ben izmittli sayilirimm ama avrupada yasiyorum fr, da ben de aileme hasretim canim gurbetcilik zor ama hayatt boyle isteevet doğru aslında ama yapacak bişiy yok :)))siz nerelisiniz ?
Ben izmittli sayilirimm ama avrupada yasiyorum fr, da ben de aileme hasretim canim gurbetcilik zor ama hayatt boyle iste