Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

saat 9:30 da uyanıyoruz hemen bi kahve vs.. eşim çıkıyor,ben kahvaltı ediyorum çay keyfi,internet derken şimdi olduğu gibi kahve yapıyorum..1,5 saat spor bazen uzuyor sonra duş,kitap okuyorum..ha bu arada evi toparlıyorum derken saat 17:00 oluyor veeeeeeeeee kocam geliyor:KK16:ben hiç sıkılmıyorum.çiçeklerim var ,sebzelerim var onlarla ilgileniyorum:KK16:

çok ekstra bişey yokmuş aslında söylediklerin arasında..ama bunlarda bana göre monoton :KK1: bi süre sonra sıkıcı olur yani,ne bileyim... evde oturmak bana göre değilmiş,anladım ben :KK52:

Yelkenimmmmmmmmmmmm sen mi geldinnnn :KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Seni cok ösledimmmmmm :KK43::KK43::KK43::KK43::KK25::KK25::KK25::KK25::KK25:

Haklisin, ben hic calismaya baslayamadim, bir de benim halimi düsün :KK53::KK53::KK53::KK53:
Yillardir okuyorum :KK1::KK1::KK1::21:
Evde oturmak belli bir süre harika dinleniyorsun kendine geliyorsun da
sonrasi cidden yoruyor
sürekli bir hobi, bir ugrasak sey olmasi lazim. :KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

Ya da ablalarimizin tavsiyesi COCUK LAZIM :emir_bebek::emir_bebek:

Selam true! :KK3::KK3::KK3:
Aramiza hosgeldin :)
Ben de 25 yasindayim evliyim :):):):):)
Yelken de evliiiii :)

Lambım, ben de seni ösledimmmmm :KK16::KK16::KK16:

Ben de mezun oldum olalı çalışıyorum, daraldım, bunaldım, yakamı bağrımı yiticiimmm :84::84:
Mesleğimi yapmak istiyorum ya :84::84:

28 yaşındayım, İzmirliyim ben :21::21: Lambımın da dediği gibi evliyim :21::123:

hergün bi domatesimin,biberim yada salatalığımın büyüdüğünü görmek onlarla ilgilnmek,çileklerimin renginin nasıl kırmızıya dönüştüğünü görmek harikaaaa,dün bi baktım limonlarım yeşil yeşil büyümeye başlamışlar.. onları böyle izlerken nasıl sıkılırım:KK16:

saat 9:30 da uyanıyoruz hemen bi kahve vs.. eşim çıkıyor,ben kahvaltı ediyorum çay keyfi,internet derken şimdi olduğu gibi kahve yapıyorum..1,5 saat spor bazen uzuyor sonra duş,kitap okuyorum..ha bu arada evi toparlıyorum derken saat 17:00 oluyor veeeeeeeeee kocam geliyor:KK16:ben hiç sıkılmıyorum.çiçeklerim var ,sebzelerim var onlarla ilgileniyorum:KK16:

sebzelerinin ciceklerinin olmasi cok güzel :) Ben de severim öyle seyleri. Aslinda evet evi toparlamaya kalinca zaten epey zaman geciyor, mesela ütü yapinca falan :KK70: Ama insan yine de bazen sessizlikten bunaliyor. Ama düsününce ilk zamanlar ben de cok bunalmiyordum, yillar gectikce fena oluyor sanki :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

kitap çok okurum zaten boş odam var bi kitaplık var sırf kitaplar dolu :KK1: severim de...ama yemek tarifi durduk yere denemek pek tarzım değil,anca sevdiğim birileri gelcek ki öyle...

Aaaa olur mu :) Esin ne güne duruyor?:KK9::KK9::KK9:
Ben yemek tarifleri denemekten evlendikten sonra zevk almaya basladim. Yani bir de aksam esim eve geldiginde degisik tarifler görünce, ooooooooooooooo diyorrr ya o beni cok mutlu ediyor :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Hem de agirlayacagin misafirler icin ileride, deneyim olur. :KK1:

Lambım, ben de seni ösledimmmmm :KK16::KK16::KK16:

Ben de mezun oldum olalı çalışıyorum, daraldım, bunaldım, yakamı bağrımı yiticiimmm :84::84:
Mesleğimi yapmak istiyorum ya :84::84:

28 yaşındayım, İzmirliyim ben :21::21: Lambımın da dediği gibi evliyim :21::123:

:):):):) Herkesin bir derdi var Yelkenim ya :)):):):)
Ne calisan mutlu halinden, ne calismayan :KK70:
O günler de gelecek Yelkenimm, biyolog olarak meslegini icra ettigini de görecegimize ben inaniyorum!!!!!!

Izmir güzeli kendisi :KK66:

Son düzenleme:
hergün bi domatesimin,biberim yada salatalığımın büyüdüğünü görmek onlarla ilgilnmek,çileklerimin renginin nasıl kırmızıya dönüştüğünü görmek harikaaaa,dün bi baktım limonlarım yeşil yeşil büyümeye başlamışlar.. onları böyle izlerken nasıl sıkılırım:KK16:

kendine bulmuşsun bi uğraş ne güzel.. herkesin kişiden kişiye değişir tabi sevdiği uğraşları falan.. ne güzel

True bahcen mi var? Yoksa balkonun mu genis?? :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Bizim eski evimiz bahceliydi, domatesler, biberler, fasülyeler, cilekler, kirazlar...
Cidden onlarla ugrasmak zaten epey zaman aliyordu.
Bir de degisimlerini izlemek..

Cilek nasil güzel tadiyor yaaa :KK3::KK3::KK3:
Hazir aldiklarimizda o tat kesinlikle olmuyor. :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

Aaaa olur mu :) Esin ne güne duruyor?:KK9::KK9::KK9:
Ben yemek tarifleri denemekten evlendikten sonra zevk almaya basladim. Yani bir de aksam esim eve geldiginde degisik tarifler görünce, ooooooooooooooo diyorrr ya o beni cok mutlu ediyor :KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Hem de agirlayacagin misafirler icin ileride, deneyim olur. :KK1:

valla eşim yemek konusunda oldukça uysal..2 yıl oldu evleneli,canım şunu istiyo yapsana dediğini duymamışımdır..hatta yemek olmasa bile peynir ekmek bile yer veya sevmediği bişey olsa bile yapmışsam yer..hiç şikayet etmez..o yüzden şanslıyım sanırım :KK1: bende yeni deneyimleri öyle durduk yere yapmıyorum o yüzden

True bahcen mi var? Yoksa balkonun mu genis?? :KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
Bizim eski evimiz bahceliydi, domatesler, biberler, fasülyeler, cilekler, kirazlar...
Cidden onlarla ugrasmak zaten epey zaman aliyordu.
Bir de degisimlerini izlemek..

Cilek nasil güzel tadiyor yaaa :KK3::KK3::KK3:
Hazir aldiklarimizda o tat kesinlikle olmuyor. :KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:
bahçeli evim arkadaşım,evet öyle güzeller ki sıkılmaya vaktim olmuyor:KK16:aynen çileklerimi kendim toplayıp masaya koymak harika ve tatları müthiş:KK16:

kendine bulmuşsun bi uğraş ne güzel.. herkesin kişiden kişiye değişir tabi sevdiği uğraşları falan.. ne güzel

peki sen tekrar calismayi düsünüyor musun puf puff??

valla eşim yemek konusunda oldukça uysal..2 yıl oldu evleneli,canım şunu istiyo yapsana dediğini duymamışımdır..hatta yemek olmasa bile peynir ekmek bile yer veya sevmediği bişey olsa bile yapmışsam yer..hiç şikayet etmez..o yüzden şanslıyım sanırım :KK1: bende yeni deneyimleri öyle durduk yere yapmıyorum o yüzden

:KK1::KK1::KK1: benim esim de öyle, evde olmama ragmen hic yemek yapamadigim günler cok oluyor. Omlet, salata, pancake, kahvaltilik vs. ile gecistirdigimiz günler cok oluyor. :) Ben de o yüzden sansliyim diyorum hele her gün yemek yapmak zorunda olan kadinlari düsündügüm zaman :26::26::26::26:
Ben de iste sürekli yemek yapmadigim icin arada süpriz yapiyorum kendi capimda :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ama tabi dedigin gibi herkesin eglendigi seyler birbirinden cok farkli

Yapboz satin alabilirsin belki? 1000 parca :)
Ilgini ceken bir konuda belgesel izlemek de cok vakit aliyor :KK16::KK16: genelde uzunlar ya :KK52:

peki sen tekrar calismayi düsünüyor musun puf puff??

:KK1::KK1::KK1: benim esim de öyle, evde olmama ragmen hic yemek yapamadigim günler cok oluyor. Omlet, salata, pancake, kahvaltilik vs. ile gecistirdigimiz günler cok oluyor. :) Ben de o yüzden sansliyim diyorum hele her gün yemek yapmak zorunda olan kadinlari düsündügüm zaman :26::26::26::26:
Ben de iste sürekli yemek yapmadigim icin arada süpriz yapiyorum kendi capimda :KK53::KK53::KK53::KK53:
Ama tabi dedigin gibi herkesin eglendigi seyler birbirinden cok farkli

Yapboz satin alabilirsin belki? 1000 parca :)
Ilgini ceken bir konuda belgesel izlemek de cok vakit aliyor :KK16::KK16: genelde uzunlar ya :KK52:

evet canım çalışmayı düşünüyorum tabiki..istiyorum da..ama bebek mevzumuz var,hastane kontrol olayları falan (2 defa düşük yaptımda) o yüzden çalışma konusu biraz askıda şu an..bu arada belgesel sevmem çok fazla :KK1: puzzle ise oldukça sıkıcı bi uğraş bence ahahaha bende hiçbişeye tamam demiyorum,farkettimde :KK9:

bende arada sırada yemek yaparım,fazla bilmiyorum yemek yapmayı ama eşim çok anlayışlı hiç sesi çıkmaz hemen dışardan sipariş:KK36:

bende arada sırada yemek yaparım,fazla bilmiyorum yemek yapmayı ama eşim çok anlayışlı hiç sesi çıkmaz hemen dışardan sipariş:KK36:

bende evlenene dek hiçbişey bilmezdim..elimi bile sürmez,denemezdim..ama şimdi yapıyorum,öğrendim..kendimce anlayacağım şekilde tarif yazdım hep,o yüzden hafızama almak zor olmadı..şimdi kolay geliyor :KK34:

evet canım çalışmayı düşünüyorum tabiki..istiyorum da..ama bebek mevzumuz var,hastane kontrol olayları falan (2 defa düşük yaptımda) o yüzden çalışma konusu biraz askıda şu an..bu arada belgesel sevmem çok fazla :KK1: puzzle ise oldukça sıkıcı bi uğraş bence ahahaha bende hiçbişeye tamam demiyorum,farkettimde :KK9:

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sizi bu genel isteksizlik halinden nasil cekip alabiliriz efendim?? :)
Boyama yap :KK70:
Cocuk hamurlarindan ilginc sekiller yapip evde dekorasyon olarak kullanabilirsin. :KK70:
Bir ara ben DEKUPAJ yapiyordum cam üzerine...

Gecmis olsun :KK50::KK50::KK50::KK50:
Peki simdi nasilsin? kontrollerin sonuclari olumludur umarim..

:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Sizi bu genel isteksizlik halinden nasil cekip alabiliriz efendim?? :)
Boyama yap :KK70:
Cocuk hamurlarindan ilginc sekiller yapip evde dekorasyon olarak kullanabilirsin. :KK70:
Bir ara ben DEKUPAJ yapiyordum cam üzerine...

Gecmis olsun :KK50::KK50::KK50::KK50:
Peki simdi nasilsin? kontrollerin sonuclari olumludur umarim..

sağolasın,teşekkürler.. iyiyim canım şimdi,şükür 2'sinde de kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden oluştu düşükler.. şimdi bi dolu test istendi,araştırma yapılıyo bi sorun falan mı var diye.. sonuçları bekliyorum

kızlar size iyi sohbetler,çarşamba yolculuk var ve hala hazırlık bitmiş değil..yukarı çıkıp bi iki bişey daha koyayım çantaya,unuttuğum şeyler olmasın:KK1:

sağolasın,teşekkürler.. iyiyim canım şimdi,şükür 2'sinde de kürtaja gerek kalmadı kendiliğinden oluştu düşükler.. şimdi bi dolu test istendi,araştırma yapılıyo bi sorun falan mı var diye.. sonuçları bekliyorum

Gecmis olsun tekrar, umarum sonuclar temiz cikar bir sorun yoktur...

kızlar size iyi sohbetler,çarşamba yolculuk var ve hala hazırlık bitmiş değil..yukarı çıkıp bi iki bişey daha koyayım çantaya,unuttuğum şeyler olmasın:KK1:

Bu arada ben "böcük"olmak istiyorum:KK36:

iyi hazirliklar dileriz böcük hanim :) :KK1::KK1::KK1::KK1:
Sonunda birisi böcük olmak istedi cok sevindimmmmmmmmmmmmm :KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

X