Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

:):):):) Hehehe ne güzel olurdu valla :)):):):)

Ben de Kürk Mantolu Madonna disinda hic Sebahattin Ali okumadim sonra
Kuyucakli Yusuf da oldukca ünlü bir kitap aslinda..

Balkon isini ne yaptin????
Tatil geliyor evet, bol bol blogun icin fotograf cekersin, konu toplarsin

Ben de aquaaa yaaa :)
Bayginlik geciriyorum hatta desem yeridir
Ödev yapiyorum :)

Gezmeye cikmalik hava varsa, dolasmayi tasviye ederim

sıklanlara sıkıntıdan bunalanlara en az iki çocuk tavsiye diyorum ( geleceğin başbakanı olmalıyım ben )

hiç bunalmaya ne yapsam da aktivite bulsam demeye baygınlık geçirmeye fırsatınız olmaz o zaman

Son düzenleme:

Kadesa direk cocugu olmayan yeni evlileri can evinden yakaladi
En az iki diyorsun, bir tanesi az kalir
Stres topu niyetine kullandigin oluyor mu cocuklari kadesacim??? :):):):):)

Yoksa onlar mi seni kullaniyor??

balkon çok cici oldu biraz da ftoğraf çektim aslında ama önce okulun yoğunluğu sonra olaylar falan diyince ne yayınlayacak fırsatım oldu ne de hevesim kaldı :/

bugün de taksim'e gitmek istiyordum aslında ama eşimin kuzenler gelince kaldı öyle.

kitap okuma topiği de açsana arkadaşım, beraber kitap okuyalım tartışalım. film topiğini gördüm ama film pek izlemiyoruz nedense. sinemaya da pek gitmeyiz zevklerimiz uymuyor ondan sanırım :/ yoksa evlenmeden önce ayrıyken ikimiz de ayrı ayrı giderdik sık sık sinmeya

Kadesa direk cocugu olmayan yeni evlileri can evinden yakaladi
En az iki diyorsun, bir tanesi az kalir
Stres topu niyetine kullandigin oluyor mu cocuklari kadesacim??? :):):):):)

Yoksa onlar mi seni kullaniyor??

ah ah zamane çocukları adamı stres topu yerine kullanır lambcım..yemeğimi yarım bıraksam ikisi birden annee yememişsin büyüyemeyeceksin derler azıcık sesimi yükseltsem bana bağırma anne lütfen sinirleniyorum derler,bazen yapmamı istedikleri bişeyi yapmasam annee cezalısın derler of ki off

ağlama duvarına çevirdim dağ gibi topiği

Hey gidi Kadesam, ben seni böyle mi bilmistim????
Cocuklarin elinde masa olmussun beyaa
Hahahaha

Nerden ögreniyorlar böyle seyleri degil mi kadisim???
Biz öyle miydik eskiden?
Anne lütfen sinirleniyorum mu derdik??
Tamam anne sustum derdik pasa pasa

Tahmin ediyorum...
Yakin bir zamanda tatile girince eklersin, hem kafan da biraz daha toparlanmis olur.
Gündemin tansiyonu hic düsmeyecek zaten.

Hahaha aslinda bizim de film zevkimiz uymuyor esimle. Sinemaya biz de cok gitmiyoruz. Fakat söyle yapiyoruz biraz ben onun filmlerinden izliyorum biraz o benim. Romantik ya da dramayi zorla izliyor garibim.

Kitap konusunu aslinda düsündüm ama organize olmasi zor geldi.
Aslinda birkac kisi ayni anda ayni kitabi okuyup konuya gelip sohbet etsek harika olurdu.

biz çocukken annemizin terliğin ucunu göstermesi yeterliydi tırsmamız için

şimdi bak yapma oğlum beni üzüyorsun kızdırıyorsun diyorum ben de kızıyorum ama diyorlar

ne çektim be lamb ikiz annesi olucam dedim benim de çocuğum olsun dedim al işte

noldu geçti mi can sıkıntın yoksa haline şükür mü ettin

Aslinda biliyor musun ben bir ara bunu düsünüyordum, sanki simdiki cocuklar
daha cok anne baba dilini tekrar ederek konusuyorlar. Benim kuzenlerimin cocuklari
da öyle, annesi "lütfen" diyor, cocuk direk "sana da lütfen annecigim" diyor.
Annesi "yapma artik" diyor, cocuk " cocugum ama ben de sinirlenebiliyorum anne" diyor.

Kadis bu cocuklara ne oldu sence? :)
Yoksa anneler mi eskisi kadar otoriter degil ???
Cok mu özgürlük taniyoruz acaba ya

Uf ikiz annesi olmak benim de hayalim.
Iki cocuk istiyorum, bir seferde olup bitsin istiyorum
Ne uyanik bir bakis acisi di mi???

Halime sükrettim Kadis, sessiz sakin evde oturuyorum iste daha ne istiyorum????

şu mavi yer için seni tanıdığıma memnun oldum kuzum diyor bir ikiz annesi olarak iyi misin diye sormak istiyorum

canım bence,fazla özgürlük,otorite anlayışının değişmesi,uyaranların çeşitliliği ve ulaşılabilirliği tüm bunlara neden..artıları da var eksileri de tabii..

Haklisin artilari oldugu da kesin ama olan annelere oluyor yaa :85::85::85::85::85:

Iyiyim Kadisssssssss
Cok mantikli bir is aslinda ayni anda iki tane birden büyüyor.
Mesela gece kalkiyorsun ya onlar icin ayni anda aradan cikiyorlar iste

Saka saka ikiz annelerine saygi duyuyorum gercekten.
Zorluklarinin cok fazla olduguna eminim.
Bir de masraflarini tahmin edemiyorum Kadis

masraflarını yazsam sayfalar yetmez hele ilk 2 yıl..bezi maması şusu busu..şu anda azaldı bu liste..bez yok mama yok en azından :)

hep diyorum ikiz çocuk sahibi olmak iki kat zor ama iki kat güzel bir duygu.istiyorsan İnşallah Allah sana da nasip etsin canım

Amin canim
Istiyorum ama ben burada yanimda kimse olmadan bakamam herhalde ya
Annem yakin olsaydi yine iyi olurdu.

Cocuk yapmadan önce kenarda para biriktirmek lazim herhalde hele ikizler icin.
Esimle gecen marketteydik, bez fiyatlarini gördü böyle oldu aynen

Ikiz cocuklar bir de birbirlerine arkadas oluyorlar ya, komik komik anlari oluyor o cok güzel

yalnız büyüten arkadaşlarım da oldu 2-3 kişiyle bakan ama yine çocuklarına yetişemeyenlar de gördüm bu tamamen sana bağlı..doğdukları ilk 5 ay eşim ve ben baktık,yalnızdık..

evet kenarda köşede para olsa iyi olur ama bizim tedavi ile olduğu için zaten kredi çekmiştik tedavi pahalıdır biraz baya zorlandık sonradan.

evet ikizlerin sevgisi bir başka,normal kardeşler de birbirini çok sever ama ikiz kardeşlerin serüveni anne karnında birlikte başlıyor belki ondandır ama çok farklı kardeşlikleri..

Evet biliyorum Kadisim gecmisler olsun tekrar. Zor tabii... Ama cok tatli cocuklarin masallah masraflari da azaldikca hersey yerli yerine oturur zaten...

Dogru diyorsun, anneye de bagli biraz, anne güclü olduktan sonra sirt yere gelmez :)
Ese de büyük görev düsüyor, sansli kadinlariz.

Bence de onlarin kardeslikleri cok daha farkli, benim de tanidiklarim var ikiz, cok güzel görünüyorlar.
Bazen de internetten ikiz videolari izliyorum. Cok komikler ya birbirlerine dokunuslari falan, seslenisleri....
Bir de evin icinde iki tane kücük seyin oradan oraya kosturdugunu düsününce bile gülesim geliyor
Tabi bunu sana sormak lazim

zaten zaman geçtikçe zorlukları azalıyor canım..İnşallah senin güzel haberlerini de buradan alırız

sohbet için çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…