Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

:):):) sizi tanidigimiza cok sevindik pufpuff hanim :) Istanbul`u bizler de cok severiz, bir de trafigi olmasa diyelim bu espriyi burada keselim
Ben de evliyim :) Sahsen aynen miskinlik yapmakla mesgulüm:)
Yani size rakibim efendim

bütün gün evde cidden gecmiyor degil mi arkadasim?

okul bitti hemen çalışmaya başlamıştım ben...şimdi 1 sene olcak çalışmayalı...ilk 3-4 ay falan tamamdı güzeldi falan ama sonra sıkılmaya başladım,her gün aynı hep aynı..zaman geçmiyor..

kısaca kendimden bahsedeyim,32 yaşındayım 7,5 aylık evliyim,istanbulda yaşıyorum.

Aaa tazecik gelincik Ne kaa güzel

Lamb where are you?? :84::84:

Kızlar topik sahibi gören bilen duyanın insaniyet namına bana haber vermesini gönülden rica ediyorum

Yelkenimmmmmmmmmmmm sen mi geldinnnn
Seni cok ösledimmmmmm

Haklisin, ben hic calismaya baslayamadim, bir de benim halimi düsün
Yillardir okuyorum
Evde oturmak belli bir süre harika dinleniyorsun kendine geliyorsun da
sonrasi cidden yoruyor
sürekli bir hobi, bir ugrasak sey olmasi lazim.

Ya da ablalarimizin tavsiyesi COCUK LAZIM

slm kızlarrrrrr

kısaca kendimden bahsedeyim,32 yaşındayım 7,5 aylık evliyim,istanbulda yaşıyorum.

Selam true!
Aramiza hosgeldin :)
Ben de 25 yasindayim evliyim :):):):):)
Yelken de evliiiii :)

hoşbulduk canım

ben alışmaya çalışıyorum,alışcam tabii bi şekilde mecburr

Zamanla alisirsin, bir sehre alismak icin en az 7 ay gerek bence :) ben yurtdisindayim ilk 7 aydan sonra yabanci bir sehre dahi alistim yani

Bahcesehir de güzel bir yer, kapali pazar var ya, orasini tur tur turla bunaldikca
Akbati var yakinlarda, bir sürü de market :)

oooo biliyorsun bahçeşehiri,ama ben sevmiyorum çıkıp dolaşmayı evde oyalanacak o kadar çok şey varkihele birde eşim evdeyse

oooo biliyorsun bahçeşehiri,ama ben sevmiyorum çıkıp dolaşmayı evde oyalanacak o kadar çok şey varkihele birde eşim evdeyse

eşin yokken evde nasıl oyalanıyosun Allah aşkına örnek ver bende yapiyim ?? ben çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm

eşin yokken evde nasıl oyalanıyosun Allah aşkına örnek ver bende yapiyim ?? ben çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm

Hehehe es evdeyken zaten sorun yok
Olmayinca cidden ne yapiyorsun???

Pufpufff roman okumak ve degisik yemek tariflerini denemek bir fikir olabilir.

saat 9:30 da uyanıyoruz hemen bi kahve vs.. eşim çıkıyor,ben kahvaltı ediyorum çay keyfi,internet derken şimdi olduğu gibi kahve yapıyorum..1,5 saat spor bazen uzuyor sonra duş,kitap okuyorum..ha bu arada evi toparlıyorum derken saat 17:00 oluyor veeeeeeeeee kocam geliyorben hiç sıkılmıyorum.çiçeklerim var ,sebzelerim var onlarla ilgileniyorum

Son düzenleme:
Hehehe es evdeyken zaten sorun yok
Olmayinca cidden ne yapiyorsun???

Pufpufff roman okumak ve degisik yemek tariflerini denemek bir fikir olabilir.

kitap çok okurum zaten boş odam var bi kitaplık var sırf kitaplar dolu severim de...ama yemek tarifi durduk yere denemek pek tarzım değil,anca sevdiğim birileri gelcek ki öyle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…