efenim ben İstanbul'dan katılıyorum,güzide kentimiz... 26 yaşında olmakla beraber evliyimşu an çalışmıyor ve evde miskinlik yapmaktayım... hava kapalı ve azcık serin olduğundan bunaltıcı da öyle işte,yarışmacılara başarılar tabi iyi olan kazansın ama ben kazanıcam
:):):) sizi tanidigimiza cok sevindik pufpuff hanim :) Istanbul`u bizler de cok severiz, bir de trafigi olmasa diyelim bu espriyi burada keselim
Ben de evliyim :) Sahsen aynen miskinlik yapmakla mesgulüm:)
Yani size rakibim efendim
bütün gün evde cidden gecmiyor degil mi arkadasim?
kısaca kendimden bahsedeyim,32 yaşındayım 7,5 aylık evliyim,istanbulda yaşıyorum.
kısaca kendimden bahsedeyim,32 yaşındayım 7,5 aylık evliyim,istanbulda yaşıyorum.
ben Ümraniye canım.. sen??
okul bitti hemen çalışmaya başlamıştım ben...şimdi 1 sene olcak çalışmayalı...ilk 3-4 ay falan tamamdı güzeldi falan ama sonra sıkılmaya başladım,her gün aynı hep aynı..zaman geçmiyor..
slm kızlarrrrrr
Bahçeşehir canım,evlendikten sonra İstanbullu oldum..
hoşbulduk canımYelkenimmmmmmmmmmmm sen mi geldinnnn
Seni cok ösledimmmmmm
Haklisin, ben hic calismaya baslayamadim, bir de benim halimi düsün
Yillardir okuyorum
Evde oturmak belli bir süre harika dinleniyorsun kendine geliyorsun da
sonrasi cidden yoruyor
sürekli bir hobi, bir ugrasak sey olmasi lazim.
Ya da ablalarimizin tavsiyesi COCUK LAZIM
Selam true!
Aramiza hosgeldin :)
Ben de 25 yasindayim evliyim :):):):):)
Yelken de evliiiii :)
ben doğma büyüme İstanbul.. insan nerde doğar büyürse orayı benimser ya benimki o hesap..başka yerde yaşamak istemem hiç..
ben alışmaya çalışıyorum,alışcam tabii bi şekilde mecburr
Zamanla alisirsin, bir sehre alismak icin en az 7 ay gerek bence :) ben yurtdisindayim ilk 7 aydan sonra yabanci bir sehre dahi alistim yani
Bahcesehir de güzel bir yer, kapali pazar var ya, orasini tur tur turla bunaldikca
Akbati var yakinlarda, bir sürü de market :)
oooo biliyorsun bahçeşehiri,ama ben sevmiyorum çıkıp dolaşmayı evde oyalanacak o kadar çok şey varkihele birde eşim evdeyse
oooo biliyorsun bahçeşehiri,ama ben sevmiyorum çıkıp dolaşmayı evde oyalanacak o kadar çok şey varkihele birde eşim evdeyse
eşin yokken evde nasıl oyalanıyosun Allah aşkına örnek ver bende yapiyim ?? ben çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm
eşin yokken evde nasıl oyalanıyosun Allah aşkına örnek ver bende yapiyim ?? ben çok sıkılıyorummmmmmmmmmmmmm
Hehehe es evdeyken zaten sorun yok
Olmayinca cidden ne yapiyorsun???
Pufpufff roman okumak ve degisik yemek tariflerini denemek bir fikir olabilir.