Pıtırcıklar Çiçekler ve Böcekler gelin geyik yapalim :)

o sayfadaki geyiğin tadını baska hiçbir yerden alamıyorum ki:KK52::KK52::KK52:

yasak olan hersey neden bu kadar güzel

Baska yerde olmaz zaten, orta tansiyon yükselisinden sonra bir rahatlamaya dönüyor ya, acayip zevkli :KK76::KK76::KK76::KK76:
Zaten benim bu konuyu acma amacim geyikten ziyade sevdigim arkadaslarimla denk geldikce sohbet etmek :KK16::KK16:

Baska yerde olmaz zaten, orta tansiyon yükselisinden sonra bir rahatlamaya dönüyor ya, acayip zevkli :KK76::KK76::KK76::KK76:
Zaten benim bu konuyu acma amacim geyikten ziyade sevdigim arkadaslarimla denk geldikce sohbet etmek :KK16::KK16:

iyi yapmıssın canım

orda ısınınca burda gelip soğuycam bundan sonra
anlamsız yazılar yazarsam buraya kendi halime bırakın:KK52::KK52:

:))) uslucana oturam.. Kayinvalidem rahatsizlandi asagiya ona bakmaya indim. Tansiyon 16 ya cikmis biraz limonlu su ve sarimsak verdim. yarim saat sonra bakmaya gidicem yine...

miamore, kusura bakma yaaa :)
davet edemedim kimsecikleri dogru düzgün :)
Ama simdi siyaset konusuna girip buyrun geyik sohbetime desem, banlanirim diye korktum.:KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

Umarim düzelmistir kayinvaliden..Gecmis olsun.

Yok ben ögrenciyim, okumakla mesgulüm :):) Hem de cok mesgülüm :KK70::KK70:
Ben Istanbulluyum :KK1::KK1:
Tatilim var ama henüz degil :KK50::KK50::KK50::KK50:

Siz calistiginiz icin izin alamiyor musunuz yoksa? :KK14:

yokk canimm ne calismasi puff ote puff beri oturuyok sade :KK60: :KK60: desene canimm ben orenciyim doktor olacamm :KK71::KK71: sana basarilar dilerim bu arada ben avrupada yasiyorum can sikintisina geyik sohbetine atliyorum :KK1:

aynen öyle siyasette tansiyonunuz yükselince kacin kacin burda sohbete devam edin valla :KK9::KK9::KK9:

pek haşin geçiyo zaten orası kk meclisi gibi ben 10 günü geçti baya uzak kaldım yazıları okuyamıyorum bile kafa bi milyon ya:KK14: sen yine sadece öğrenciymişsin ben örgünde okuyorum aynı zamanda anneyim aynı zamanda çalışıyorum he bide vefasızın tekiyle evliyim..yine iyi vakit buluyorum laf dizmeye:21:

yokk canimm ne calismasi puff ote puff beri oturuyok sade :KK60: :KK60: desene canimm ben orenciyim doktor olacamm :KK71::KK71: sana basarilar dilerim bu arada ben avrupada yasiyorum can sikintisina geyik sohbetine atliyorum :KK1:

ben de viyanadayim. :)
Sen neredesin?

Tesekkür ederim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

sen de mi ögrencisinnn??????? :KK1:

X