- 15 Şubat 2013
- 24.315
- 91.285
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Pırasa yanında yeriz bizdeTaze fasulyeyle falan dene tat hiç uymuyor ama yine de güzel oluyor sonuçta taze fasulye de zeytinyağı ile yapılıyor
Aşkım hoş geldin burası rejimini bozmaz çok değişik tarifler var az biraz oku anlarsınRejimdeyim ben
Her şeyler yeni zeytin böyle günde 20-25 tane yenebilir bencePırasa yanında yeriz bizde
Kedilerin mamasını merak etmeme şaşırmamışsınBeni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması
benim gibi yemek zevklerin var bir kaç şey (muz ve kedi maması) dışında aynıVallahi sulu sulu yemem ben de şöyle nohutun falan suyu muhallebi kıvamında olacak ki yensin
Şaşırmışsın pardonBir de kedi köpek maması yenmesi vardı, listeye onu yazmayı unutmuşum
pırasa zeytin diyorsunuz jcjxjHer şeyler yeni zeytin böyle günde 20-25 tane yenebilir bence
Zeytin herşeyle yeni aşkım yenmez mipırasa zeytin diyorsunuz jcjxj
Mama tarifi mi var ? JcjxjKedilerin mamasını merak etmeme şaşırmamışsın
Yok aşko iştahla yedikleri için tadını merak ediyorum benMama tarifi mi var ? Jcjxj
Yerim gömerim ama buruşuk zeytin sevmiyorum ben acı olmayacak. French bulldog gibi eciş bücüş buruşuk olmayacak. Dipcik gibi gergin dipdiri olcak. Kremi bakımı yeni yapılmış olcak bcbxbxbZeytin herşeyle yeni aşkım yenmez mi
KavurmaZaten kahvaltıda her şeyi yemek serbest değil mi?
Ben et bile yiyorum. Linç edeni linçlerim.
Kıza Penguş kedi maması mı yedin kızım sen bxbxbxb
Fasulyeyle yedim, kuru fasulyeyle de yedim. Siyah zeytin olacak amaTaze fasulyeyle falan dene tat hiç uymuyor ama yine de güzel oluyor sonuçta taze fasulye de zeytinyağı ile yapılıyor
Böyle etli etli olacak leblebi gibi yiyeceksinYerim gömerim ama buruşuk zeytin sevmiyorum ben acı olmayacak. French bulldog gibi evin bücüş buruşuk olmayacak. Dipcik gibi gergin dipdiri olcak. Kremi bakımı yeni yapılmış olcak bcbxbxb
Evet aşkım denedimKıza Penguş kedi maması mı yedin kızım sen bxbxbxb
Trenyolda birisi hediye mamayı kraker sanıp yemiş, yorumlarda görmüştüm niye demiyorsunuz yazmıştı ahahahaKıza Penguş kedi maması mı yedin kızım sen bxbxbxb