Pisboğaz 🥴

Bence yeme-içme damak zevkine göre değişiyor, mesela ailurophile ailurophile kısıra domates koyulmaz demiş, ben de aksine domates, yeşil biber, maydanoz, kıvırcık, taze soğan koyarım mutlaka, tercihen kornişon da doğradığım olur, mesela konuşulmadıysa damak zevkine göre değişen bir yemek mevzusu da benden olsun, ben zeytinyağlı sarma ve z. yağlı biber dolmasında kuş üzümünü hiç sevmem, tuzlu bir yemekte o tatlı hissi midemi alt üst ediyor ama aynı zeytinyağlı yemeklere veya etli sarma ve dolmaya çay kaşığının ucuyla toz tarçın koyarım aroma versin diye, halbuki o da tatlı bir baharat ama dozunda olunca yemeğe lezzet katıyor bence.

Siz hiiiç konuşmayın my hanım big hanım, sizin mantı performansınızla dikiş dikme kabiliyetinizi biliyoruz:KK14:
Bir de gelmiş gurme gibi yorum yapıp domates eppek yiyin diyor :KK70:
Love bugün içli köfte yapmış ,enfessss❤️🤣 yalan yok beklemiyordum böyle bir şey :) bu arada ben yapamıyorum içli köfte hatta biri benle dalga geçmişti komşulardan onla da bir daha görüşmedim 🤣

Allam evlerden ırak bunca senelik kedi anasıyım hiç kedi maması yemedim. Kroket kıtlayarak başlayam bari. Pâte düşününce sırtım ürperdi ıslak ıslak nxjxjxh😐
Islak olanı denemeye cesaret edemedim yaa ama nasıl denemezsiniz köpek/kedi maması hayretlerim şaşkın 🤣

Bir keresinde kaynanam baklava serbetinden kalan şerbeti kavanoza koymuş. Bende onu kızartma yağı zannedip. Tavada yag bitince takviye olarak kullandım..patlıcanı biberi şekerli şekerli yemiştik. Ne kadar tuz atsak da tuzlanmamisti tabi. Günler sonra kaynanam kavanozu boş bulunca anladık durumu o_O birde eşim bana ben eşime neden böyle oldu diyoruz 😂
:KK70:bu çok iyi yaaa

Hiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmam 🤓 liste böyle uzar gider öyle bi nefret 🥹

Güleser de yesin ölümlü dünya 🤣
Muz sevmeyene ilk kez denk geldim👀Bende zeytin sevmem mesela asla yemem bir kere denedim hiç sevmedim.

Love bugün içli köfte yapmış ,enfessss❤️🤣 yalan yok beklemiyordum böyle bir şey :) bu arada ben yapamıyorum içli köfte hatta biri benle dalga geçmişti komşulardan onla da bir daha görüşmedim 🤣
Aman o evde mantı falan da açıyo. İçine Kayserili teyze kaçmış onun. Önce ki hayatında Urfa’da kebapçı salonu falan vardı bence . 😐 gelip ağzıma edecek şimdi bxbxbxb

Şaka kaldırma seviyeniz nedir mybig hanım? Ben belaltı veya sulu şaka yapmam da yapılmasından hoşlanmam da ama tatlı tatlı takılıp şakalaşmayı severim, alınırım diyenler adını yazdırsın ona göre dengeli yazayım 😂
İyi niyetli olduğunu bildiğim tüm şakaları sonsuz kaldırıyorum 🤣 güzel bence aşırı ciddi olmayı sevmiyorum 🙈

X