- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Bu kalemlerin ikisinin bana ait olmasının verdiği mutlulukBeni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması
Yok h.yumurtayi diyet yapacaksam tok tutsun diye tüketiyorumHaşlanmış yumurtalı denedin mi peki
Gunaydın
Bir de kedi köpek maması yenmesi vardı, listeye onu yazmayı unutmuşumBu kalemlerin ikisinin bana ait olmasının verdiği mutluluk
Sonrada düz duvara tırmansın kadınŞerbeti su degıl sütle yapıcaksın. Ustunee tahın cevız gezdırıp yanına kaymaklı dondurma yıceksın
Ben denedim dedim sadeceBir de kedi köpek maması yenmesi vardı, listeye onu yazmayı unutmuşum
Muz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizleBeni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması
Zaten kahvaltıda her şeyi yemek serbest değil mi?Ben bugün kahvaltıda Ramen yedim umarım burada bi de onun için linç yemem
Tabisii yaaa bi insanın canın bi şey çekme saatimi olurZaten kahvaltıda her şeyi yemek serbest değil mi?
Ben et bile yiyorum. Linç edeni linçlerim.
Muz sevmiyormusun gerçektenMuz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizlelinçlersiniz beni
Bu Kemal Paşa değil mi ya
İstediğinizi yiyin kuzum, ben alışık değilim o yüzdenTabisii yaaa bi insanın canın bi şey çekme saatimi olurne zaman çekerse o zaman yer yani
Hiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmamMuz sevmiyormusun gerçekten
Bu konu kilo aldıran bir konu herkes yemek konuşuyorGüleser her an girip mükemmel değilsiniz yaza bilir
Aşkım kızımda bunun peynir versiyonu varHiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmamliste böyle uzar gider öyle bi nefret
Güleser de yesin ölümlü dünya
Aynı bendenmiş minnoşAşkım kızımda bunun peynir versiyonu varPeyniri karşıdan görse öğ der o kadar sevmiyor
Zeytini hiç yememiş, tadını hiç bilmeyen arkadaşım vardı, anlıyorum seniAynı bendenmiş minnoşama ben hiç yemedim de muz çocukken de annem vermeye çalıştığında çığlık atıyomuşum
Oooo zeytini de her şeyin yanında yerimZeytini hiç yememiş, tadını hiç bilmeyen arkadaşım vardı, anlıyorum seni
Zeytini ben de seviyorumOooo zeytini de her şeyin yanında yerim
Taze fasulyeyle falan dene tat hiç uymuyor ama yine de güzel oluyor sonuçta taze fasulye de zeytinyağı ile yapılıyorZeytini ben de seviyorumTatlı yanında hariç yenir bence de Meyve ve kuruyemişle de gitmez gerçi Geriye pek bir şey kalmadı