Pisboğaz 🥴

Beni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması
Bu kalemlerin ikisinin bana ait olmasının verdiği mutluluk

Beni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması
Muz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizle linçlersiniz beni

Muz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizle linçlersiniz beni
Muz sevmiyormusun gerçekten
Bu konu kilo aldıran bir konu herkes yemek konuşuyorGüleser her an girip mükemmel değilsiniz yaza bilir

Tabisii yaaa bi insanın canın bi şey çekme saatimi olur ne zaman çekerse o zaman yer yani
İstediğinizi yiyin kuzum, ben alışık değilim o yüzden Yaptığım en büyük çılgınlık şerbetli tatlı ile yoğurdu denemek oldu, gerçekten tatlının ağırlığını alıyor ama olmasa aramam. Önüme tatlı gelse hani benim yoğurdum demem yani

Muz sevmiyormusun gerçekten
Bu konu kilo aldıran bir konu herkes yemek konuşuyorGüleser her an girip mükemmel değilsiniz yaza bilir
Hiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmam liste böyle uzar gider öyle bi nefret

Güleser de yesin ölümlü dünya

Aşkım kızımda bunun peynir versiyonu var Peyniri karşıdan görse öğ der o kadar sevmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…