Pisboğaz 🥴

Love bugün içli köfte yapmış ,enfessss yalan yok beklemiyordum böyle bir şey :) bu arada ben yapamıyorum içli köfte hatta biri benle dalga geçmişti komşulardan onla da bir daha görüşmedim

Allam evlerden ırak bunca senelik kedi anasıyım hiç kedi maması yemedim. Kroket kıtlayarak başlayam bari. Pâte düşününce sırtım ürperdi ıslak ıslak nxjxjxh
Islak olanı denemeye cesaret edemedim yaa ama nasıl denemezsiniz köpek/kedi maması hayretlerim şaşkın

bu çok iyi yaaa

Muz sevmeyene ilk kez denk geldimBende zeytin sevmem mesela asla yemem bir kere denedim hiç sevmedim.

Love bugün içli köfte yapmış ,enfessss yalan yok beklemiyordum böyle bir şey :) bu arada ben yapamıyorum içli köfte hatta biri benle dalga geçmişti komşulardan onla da bir daha görüşmedim
Aman o evde mantı falan da açıyo. İçine Kayserili teyze kaçmış onun. Önce ki hayatında Urfa’da kebapçı salonu falan vardı bence . gelip ağzıma edecek şimdi bxbxbxb

İyi niyetli olduğunu bildiğim tüm şakaları sonsuz kaldırıyorum güzel bence aşırı ciddi olmayı sevmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…