Pisboğaz 🥴

Beni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması 🤢
Bu kalemlerin ikisinin bana ait olmasının verdiği mutluluk :KK68:

Beni en şaşırtan konular,
*Her şeye peynir katılması
*Muz sevmemek
*Tatlı-pilav ikilisi
*Tuzlu aşure
*Salçasız nohut
*Üzüm- tarhana ikilisi
*Yenilen midye kabuğuna tekrar dolma yapılması 🤢
Muz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizle 🥺 linçlersiniz beni 🥹

Muz sevmekte beni şaşırtıyor aşkım ama dünyada 8 milyar falansınız o yüzden tartışamam da hepinizle 🥺 linçlersiniz beni 🥹
Muz sevmiyormusun gerçekten😯
Bu konu kilo aldıran bir konu herkes yemek konuşuyor🤣Güleser her an girip mükemmel değilsiniz yaza bilir :KK70:

Tabisii yaaa bi insanın canın bi şey çekme saatimi olur 🥺 ne zaman çekerse o zaman yer yani 🤓🫂
İstediğinizi yiyin kuzum, ben alışık değilim o yüzden 🥹 Yaptığım en büyük çılgınlık şerbetli tatlı ile yoğurdu denemek oldu, gerçekten tatlının ağırlığını alıyor ama olmasa aramam. Önüme tatlı gelse hani benim yoğurdum demem yani 😬

Muz sevmiyormusun gerçekten😯
Bu konu kilo aldıran bir konu herkes yemek konuşuyor🤣Güleser her an girip mükemmel değilsiniz yaza bilir :KK70:
Hiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmam 🤓 liste böyle uzar gider öyle bi nefret 🥹

Güleser de yesin ölümlü dünya 🤣

Hiç yani nasıl bir nefret şöyle anlatayım ben yemek yerken falan yanımda muz yedirmem mesela, muzla aynı meyvelikte duran meyveyi yemem, annemin muzu sakladığı dolabın içindeki kapları yıkanmadan kullanmam 🤓 liste böyle uzar gider öyle bi nefret 🥹

Güleser de yesin ölümlü dünya 🤣
Aşkım kızımda bunun peynir versiyonu var😶 Peyniri karşıdan görse öğ der o kadar sevmiyor 😕

X