- 16 Haziran 2011
- 14.649
- 60.156
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Yağda mis gibi de kızarır ki.10 dkda geldi 10 dkda nası pattis kızartcannn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yağda mis gibi de kızarır ki.10 dkda geldi 10 dkda nası pattis kızartcannn
Buna kalbimi bırakırım, peynir tatlısını üzerine tahin-kaymak, tahin-dondurma, tahin-çikolata sosu versiyonlu halleriyle denediniz mi?
Harika uyumlu şeyler denemisiz kendi adıma konuşuyorum tabiNe konuştunuz bu kadar, ne ara konuştunuz. İnşallah mikemmellik bozucu şeyler yoktur
Ay ama bu harıka 'neden boyle oldu'Bir keresinde kaynanam baklava serbetinden kalan şerbeti kavanoza koymuş. Bende onu kızartma yağı zannedip. Tavada yag bitince takviye olarak kullandım..patlıcanı biberi şekerli şekerli yemiştik. Ne kadar tuz atsak da tuzlanmamisti tabi. Günler sonra kaynanam kavanozu boş bulunca anladık durumu birde eşim bana ben eşime neden böyle oldu diyoruz
Haşlanmış yumurtalı denedin mi pekiGünaydın tost güzelleri
Kaşarlı tostumun eslikcisi ayran ve turşu
O zaman asurenin ıcıne koyacak ne kaldı boş sıvı mı ıccezAynı şekilde düşünüyorum. Bakliyatlari şekerle bağdaştıramiyorum.
Kız yok ben bunu çok severim şöyle tarif edeyim kinetik kuma yuvarlak şekil verip şerbetlemişsin gibi bişeydi
Şerbeti su degıl sütle yapıcaksın. Ustunee tahın cevız gezdırıp yanına kaymaklı dondurma yıceksınBuna kalbimi bırakırım, peynir tatlısını üzerine tahin-kaymak, tahin-dondurma, tahin-çikolata sosu versiyonlu halleriyle denediniz mi?
Bak bu konuda acayip pisboğazım işte, ben tüm bu sosların hepsini tatlının üzerine döküp yiyebilirim
Hiçbir lezzeti kaçırmak istemedim. Sanırım şaşırayım diye buraya etiketlendimJane Doe ilk sayfadan başladın diye anlıyorum...
Bugün yine harika tariflerle geliriz kuşum merak etmeHiçbir lezzeti kaçırmak istemedim. Sanırım şaşırayım diye buraya etiketlendim
Pilavlı tatlı falan benim için çok uç şeyler aşkımBugün yine harika tariflerle geliriz kuşum merak etme
Aşkım Orınçın çok değişik bir zevki varPilavlı tatlı falan benim için çok uç şeyler aşkım
Sen de fena sayılmazsın o konudaAşkım Orınçın çok değişik bir zevki var
Bir kerecik pideye peynir kattık iyi kiSen de fena sayılmazsın o konuda
Offff yeme de yanında yat, un helvasının şerbetini sütle yapıyorum ama peynir tatlısında sütlü şerbeti denememiştim, bir daha ki sefere sütlü deneyeyimŞerbeti su degıl sütle yapıcaksın. Ustunee tahın cevız gezdırıp yanına kaymaklı dondurma yıceksın