- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Kız kardeşlerim beni zevksiz diyerek ötekileştiriyor. Ama ben soğuk ve şekerli süt sevmiyorum ne yapayımBen de çok nadirdir dondurma yediğim. Hiç aramam .herkes dondurma yerken ben su içerim. Esimde her zaman masraf olmasın diye yemediğimi düşünüyorherkese kendi dondurmasını uzatıp zorla denettiriyir neredeyse bir dondurma yemiş oluyorum çünkü hepsi farklı top koyduruyor
Ben sütlü tatlıları severim .ama dondurma dişime eziyet gibi geliyor .ayni şekilde kaynar cay da dilime damagima eziyetKız kardeşlerim beni zevksiz diyerek ötekileştiriyor. Ama ben soğuk ve şekerli süt sevmiyorum ne yapayım
Çayı çorbayı YUMUŞAK kahveyi kaynar severimBen sütlü tatlıları severim .ama dondurma dişime eziyet gibi geliyor .ayni şekilde kaynar cay da dilime damagima eziyet
Ay ben de katır kutur cekirdeklerini yemeyi seviyorumAy pisboğazlık değil ama dicem, asla kavun karpuz çekirdeğine tahammülüm yok ağzıma gelirse daha da yiyemem kavunu falan
Tarhana peynirsiz yenmez ki.Eşim tarhanayla peynir yiyo. Evde peynir yoksa tarhana yapamam mesela yemez
Biz kadrolu pisbogazlardanizTam bana göre bi başlık ahahahah bende geleyim miTenceresiz kaldim anne temceremmm
Ben dişime gelsin istemem ama ayiklamaylada uğraşmamAy pisboğazlık değil ama dicem, asla kavun karpuz çekirdeğine tahammülüm yok ağzıma gelirse daha da yiyemem kavunu falan
Anam karpuzu ayıklardı bana, evlendiğimden beri adam akıllı karpuz yemedimBen dişime gelsin istemem ama ayiklamaylada uğraşmam
Patsoyu sipariş edip, gelmesini bekleyene kadar; evde yapmak daha hızlı olmaz mıydı ?Az önce patso sipariş edip yedimsosissiz tabi ekmek arası pattis
Aşure dedin de aklıma geldi. Antep'te asureye pekmez katıyorlar.
Antep mutfağına bayılıyorum ama arada böyle tuhaflıklari da oluyor.Sütlacı da şekersiz yapıyorlar , sütlacın yanında zerde ve ya baklava tarzı şerbetli tatlı yiyorlar
Bahsettiğim tarhana, kırmızı tarhana olup; tarhana otu vb konmadan yapılan tarhanadır. Tarhana ve peynire niye şaşırıyorsunuz yahu.Tarhana peynirsiz yenmez ki.Bayat ekmek doğrar, tarhana çorbasını üstüne gezdirir; güzelce karıştırır, üstüne de ezine beyaz peynir kırarsın.
Ben her şeyi peynirle yiyen biriyim ama çorbanın içinde peynir fikri bana bile tuhaf geldiBahsettiğim tarhana, kırmızı tarhana olup; tarhana otu vb konmadan yapılan tarhanadır. Tarhana ve peynire niye şaşırıyorsunuz yahu.
Ekmek doğranmış tarhana çorbasının üstüne sert, güzel bir ezine peyniri çok yakışır.Ben her şeyi peynirle yiyen biriyim ama çorbanın içinde peynir fikri bana bile tuhaf geldi
Tuz değil değişik bilmiyorum çok çirkindi oyun hamuru gibi ve tadı değişik iğrenç hayatta unutmambende yemem herkesten gitmemde iftara herkese tüm gün oruç tutmuşum bide şansa bırakamam ama bu teyze güzel yapardı herşeyi,çok güzelde gidiyordu ama kapanış kötü oldu
Bizim için de rutin .15 sene her kayinvalide kahvaltısında tarhana-peynir-domates-zeytin-tursu bunlar yenir..Bahsettiğim tarhana, kırmızı tarhana olup; tarhana otu vb konmadan yapılan tarhanadır. Tarhana ve peynire niye şaşırıyorsunuz yahu.
10 dkda geldi 10 dkda nası pattis kızartcannnPatsoyu sipariş edip, gelmesini bekleyene kadar; evde yapmak daha hızlı olmaz mıydı ?