- 19 Nisan 2022
- 4.029
- 43.140
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Pisboğaz deyince ne mana da oluyor bu pisboğazTenceresiz kaldim anne
Eki Görüntüle 3434646
Eki Görüntüle 3434647
Lahana sarmak yapraktan daha kolay kiBen lahana falan saramam henüz o kıvama gelemedim
Ekmeğe tuz karabiber pul biber döküp yerimpeki ekmeğe mayonez sürüp üstüne pul biber döküp yer misiniz?
Aşure dedin de aklıma geldi. Antep'te asureye pekmez katıyorlar.Hayatımda ilk defa ispartaya gittiğimde aşure yemiştim onlar adına başka bjrsey demişlerdi çok güzel yapmışlar cesidi bol ama asure tuzluydu ayıp olmasın diye yemiştim
Midem vücudumu terk etti.peki ekmeğe mayonez sürüp üstüne pul biber döküp yer misiniz?
Ben yaprakta sarmıyorum işteLahana sarmak yapraktan daha kolay kiben bile sarıyorum düşün
Ay diyene bak. Çayı kıtlama içiyonuz siz.Ekmek arası kesme şekeri duydunuz mu? Keşke duymasaydim.
Şekeri şekere kırdırtmıyoruz ama.Ay diyene bak. Çayı kıtlama içiyonuz siz.
Ya aşure tatli olur tatlı şeyler konulabilir. Ama tatlı beklentimin olduğu şeyi tuzlu yemek kötüydüAşure dedin de aklıma geldi. Antep'te asureye pekmez katıyorlar.
Çay bırakılır mı? Kalbim çıtŞekeri şekere kırdırtmıyoruz ama.
Cayi bırakalı yıllar oldu ama çay öyle daha lezzetli oluyordu. Bir de bizim kullandığımız şeker direkt seker pancarindan yapılan Erzurum sekeriydi.
Ben tosta bile az koyarım mayonezipeki ekmeğe mayonez sürüp üstüne pul biber döküp yer misiniz?
Takılmış sadece sorun yok
Tatlı hiç sevmeyen ben bile o kadar geç tanışmadım. Lav'ın tükürüğü+enterAşureyi ilk defa 29 yaşımda yedimmm
Ben onu da yemedim mesela yani şekerli bakliyat fikrini kim buldu acabaAşureyi ilk defa 29 yaşımda yedimmm
Nuh'un gemisiBen onu da yemedim mesela yani şekerli bakliyat fikrini kim buldu acaba
İlkokulda aşure getirirdi anneler benimkini örtmenim yerdiTatlı hiç sevmeyen ben bile o kadar geç tanışmadım. Lav'ın tükürüğü+enter
Küçükken çok severdim ama artık midemi rahatsız etmeye başlayınca bıraktım. Zaten bizim evde kimse çay içmez. Bir fincan Türk kahvesi icmek bana yetiyor.Çay bırakılır mı? Kalbim çıt
Hepimizin çilesiBen lahana falan saramam henüz o kıvama gelemedim
Çok şükür geçti o günler yine zor durumdayız da o kadar da değilNuh'un gemisi