- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.631
-
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Ay evet Noah pudding diyorlarmış asureye.Nuh'un gemisi
Nohutlu şekerli yemek çok güzel..aşure de en sevdiğim şey nohutBen onu da yemedim mesela yani şekerli bakliyat fikrini kim buldu acaba
Keşke pudding yeselermiş keşke..Ay evet Noah pudding diyorlarmış asureye.
Ya nohutu kuruyemiş, yemek, yeşil bitki olarak bile yerim ama şekerli de yemeyim yaaa o da kalsınNohutlu şekerli yemek çok güzel..aşure de en sevdiğim şey nohutfasulye olmasa da olur .badem ceviz ve nohut
Annemde sırf lezzet olsun diye bir keresinde muzlu puding atmış aşureyi kimse begenmemisti annem bilmeden noah pudding yapmışAy evet Noah pudding diyorlarmış asureye.
"Hayat sadece insanlar için var olsaydı, nuh'un gemisi'nde hayvanların ne işi vardı?" Diyerek noktalıyorum bu güzel söhbeti deAy evet Noah pudding diyorlarmış asureye.
Aynı şekilde düşünüyorum. Bakliyatlari şekerle bağdaştıramiyorum.Ya nohutu kuruyemiş, yemek, yeşil bitki olarak bile yerim ama şekerli de yemeyim yaaa o da kalsın
Kayısı falan hep sizin oraların zaten ben farkındaydım hep başından beriAynı şekilde düşünüyorum. Bakliyatlari şekerle bağdaştıramiyorum.
Unu da bagdastirmayin olur mu o da bugdaydan yapılıyorAynı şekilde düşünüyorum. Bakliyatlari şekerle bağdaştıramiyorum.
Üzdü.Bir şey söylüycem ama beni linçlemeyin. Dondurma da sevmem ve ağzıma sürmem. Tek sevdiğim dondurma meybuz türevleri.
Derhal terk et burayı kardeşim.Kayısı falan hep sizin oraların zaten ben farkındaydım hep başından beri
Üzülürsün ki ben gitsemDerhal terk et burayı kardeşim.
Etiketlemesen gözümden kaçacaktı
Ben de çok nadirdir dondurma yediğim. Hiç aramam .herkes dondurma yerken ben su içerim. Esimde her zaman masraf olmasın diye yemediğimi düşünüyorBir şey söylüycem ama beni linçlemeyin. Dondurma da sevmem ve ağzıma sürmem. Tek sevdiğim dondurma meybuz türevleri.
Sezen gibi git git deyip gitme diyecemÜzülürsün ki ben gitsem
Kuzenim yapmış sorry asla ortalık karışsın istemem assssllaaaEtiketlemesen gözümden kaçacaktı
Seni pisboğaz seni.Kuzenim yapmış sorry asla ortalık karışsın istemem assssllaaa