Pisboğaz 🥴

Ben de çok nadirdir dondurma yediğim. Hiç aramam .herkes dondurma yerken ben su içerim. Esimde her zaman masraf olmasın diye yemediğimi düşünüyor :deli: herkese kendi dondurmasını uzatıp zorla denettiriyir neredeyse bir dondurma yemiş oluyorum çünkü hepsi farklı top koyduruyor :deli:
Kız kardeşlerim beni zevksiz diyerek ötekileştiriyor. Ama ben soğuk ve şekerli süt sevmiyorum ne yapayım 🤷

Tuz değil değişik bilmiyorum çok çirkindi oyun hamuru gibi ve tadı değişik iğrenç hayatta unutmam 🤢 bende yemem herkesten gitmemde iftara herkese tüm gün oruç tutmuşum bide şansa bırakamam ama bu teyze güzel yapardı herşeyi,çok güzelde gidiyordu ama kapanış kötü oldu 😁

Honkiponkitorino Honkiponkitorino bahsettiğin tatlı, peynir tatlısı olabilir mi ?
IMG_20240530_005408.jpg

Son düzenleme:
Bahsettiğim tarhana, kırmızı tarhana olup; tarhana otu vb konmadan yapılan tarhanadır. Tarhana ve peynire niye şaşırıyorsunuz yahu. 🤓
Bizim için de rutin .15 sene her kayinvalide kahvaltısında tarhana-peynir-domates-zeytin-tursu bunlar yenir..

Sonra h.patates,yumurta sucuk vs yenirdi.yer sofralarında genelde sıralamaya gidilir ya yemekler o yüzden

X