- 25 Ağustos 2016
- 426
- 1.177
- Konu Sahibi guzelfilozof
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ağustostan beri azimle buraya yazıosun ben yerimi seçtim tek yerim burası onüç gün burda kalıcam ve inşallah dört kilo vericem11 ocak menüm
Öğlen sucuk kızartması 1-2 dilim ekmek ikindi tavuklu menemen 1 dilim ekmek 3-4 tane kakaolu şireli kek akşam iki tane patatesli börek şekersiz çay çekirdek kabak çekirdeği su saymadım ama 1 1,5 lt arasıydı azdı egzersiz 1 saat yütüyüş
Bugün iyi değilfi yarın daha iyi olacak inşALLAH
Hoşgeldin canım elbette birlikte birbirimize destek olalım ben de bugün çok yemiş bulundum ama sağlık olsun yarın sabah aç karnına tartıl buraya yaz ben de yazacağım her gününün nasıl geçtiğini buraya yazabilirsin bu arada bol bol su içip çok hareketli olursan daha çok kolayca kiloların gider benim deneyimim sonucu bu sonuca ulaştım tek yapmam gereken ise bu dediğimi uygulayabilmekBugün de ayı gibi yedim ve kustum yarın on üç ocak hadi başlıyorum
Sağol teşekkür ler yarın ben de başlıyorum12 Ocak menüm öğlene doğru iki tane patatesli börek iki tane rafadan yumurta açık şekersiz çay ikindi bir tane patatesli börek dört ya da beş tane şireli kakolu kek Bir kepçe çorba naneli limonlu yeşilçay akşam üç kaşık patates yemeyi iki köfte büyüklüğü haşlanmış tavuk bir kepçe mercimek çorbası. Bir Kase az tarçınla birlikte irmik helvası çok az ceviz su Bir buçuk litre civarı egzersiz 20 dakika yürüyüş biliyorum iyi değildi bugün de yarın iyi olur inşALLAH hayırlı geceler