- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
- Konu Sahibi guzelfilozof
Ben de haftaiçi akşamdan akşama ama öğle arası eve geldiğim de de bakıom işyerinde elime teli bile alamam çok yoğunBu arada ben akşamdan akşama giriyorum günü genel değerlendirmek adına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de haftaiçi akşamdan akşama ama öğle arası eve geldiğim de de bakıom işyerinde elime teli bile alamam çok yoğunBu arada ben akşamdan akşama giriyorum günü genel değerlendirmek adına
İyi bence peki öğlen ne yemek yedin16 Ocak menim
öğlen Çok az pişmiş yumurta dört kaşık civarı yemek Bir dilim civarı ekmek şekersiz çay İki kaşık gelir sütlaç
İkindi vakti 4.05 kaşık yemek sanırım bir dilim ekmek
akşam bir kase çorba biraz Çekirdek şekersiz çay
su 2 litreden fazla(12 bardak tahmini) egzersiz yok
Akşamı da iyi kapamışsın16 Ocak menim
öğlen Çok az pişmiş yumurta dört kaşık civarı yemek Bir dilim civarı ekmek şekersiz çay İki kaşık gelir sütlaç
İkindi vakti 4.05 kaşık yemek sanırım bir dilim ekmek
akşam bir kase çorba biraz Çekirdek şekersiz çay
su 2 litreden fazla(12 bardak tahmini) egzersiz yok
Aynen uyku da önemli cuma günü bile tartılmayı düşünmüyorum on gün geçsin bari eşimle girdim yaa iddiaya beş kilo beş yüz tl veremediğim her kilo için yüz tl vericem o yüzden dört kilo versem de olur aslında hatta üç de kurtarır beni iki yüz tş ile kapatırım :) senin paran benim param yok tabi de eğlencesine son gün otuz bir ocakEmin değilim ama zeytinyağının kızartmada kullanılması sakıncalı diye duydum yemeklere de inmesine yakın konması gerekiyormuş diye duydum
Su sana baya iyi gelecek desemine bak hiç senin dediğin gibi düşünmemiştim bu arada bu gün 2,5 lt fazla su içmeyi başarabildim elhamdülillah
Bi daha önceden hazırlıklı bulunmanı tavsiye ederim bir kk peynir bir dilim ekmek domates yeseydin hiç yememenden daha iyi olurdu bence
Neden ki?
Bence de dünkü menün harikaydı maşALLAH sana zamanla bu beslenme düzenine alışınca miden rayına oturacak ve açlık hissetmeyeceksin bu arada uykuna da dikkat et eğer uykunu alamazsan bu gün boyu aç hissetmemize sebep olabiliyormuş
Eki Görüntüle 1941177 Selam bugünüm iyi geçti şükür menüm tek büyük sayfa
ALLAH razı olsun canımYok Estağfirullah Allah senın de yardımcın olsun geçmiş olsun sağolasın
Nası gidiyo