Merhaba kızlar herkese hayırlı bayramlar nasılsınız iyi misiniz
Geçen pazartesi:81.9
Bugün:80.2
Fark:1.7 kg
bu hafta ben de bu kadar çok kilonun gitmesine şaşırdım açıkçası ama bu hafta neler yaptım onlardan bahsedeceğim...
-Bu hafta özel günün on gün sürdü muhtemelen bunun etkisi çok büyük olmuştur kilo kaybında
-bunun haricinde yediklerime hep dikkat ettim
-ekmeği olabildiğince az yemeye çalıştım
-suyu olabildiğince çok içmeye çalıştım
-akşam saatlerinde yememeye özen gösterdim
-yürüyüş yapmak için yaptığım yürüyüşte toplamda bu hafta 105 dakika yürüdüm
-sürekli oturmak yerine bol bol ne kadar hareket edebilirsen kârdır diye düşünerek daha hareketli olmaya çalıştım
-Bir de bu hafta yemeği yerken çok çiğnemeye özen gösterdim sık sık çatalı elimden bırakarak uzun uzun çiğnemeye çalıştım Buda baya doymam da etkili oldu
-Bir gün boyunca neyi ne kadar yedim diye düşünmedim sadece o anki öğünde ne kadar yemem daha ideal olur diye düşündüm
-olabildiğince şeker yememeye özen gösterdim nadiren de olsa yedim ama bazen canım çok şeker yemek istedi o zaman da şu düşünce sistemi bana yardımcı oldu ben bunun tadını biliyorum zayıfladıktan sonrada yiyebilirim bu beni durduran cümle oldu zihnimde bu cümleyi düşündükçe yeme isteğimi baskılayanbildim
Ve
-tabii ki son olarak inanç benim için çok önemli RABB'imin izniyle kilo verdiğime inanıyorum RABB'ime ebedi şükürler olsun
-kilo verdikçe insanın motivasyonu artıyor
-inşALLAH sizler de güzel kilolar verirsiniz kızlar
--Bu arada cuma günü köye gidip pazar günü döndük O arada dikkat edince de yürüyüş etkisini bu günlerde göstermiş olmalı