Endoskopik mide balonu sürecim

Merhabalar ben de 9 gün çıkamamıştım tuvalete. Maalesef normal ama sıkıntılı bir süreç. Doğal müshil ilaçları ya da lif takviyeleri iyi geliyor. Bir süre sonra beslenme düzeniniz oturunca düzelecektir.
Cok teşekküler. Sonrasinda surecini nasil oldu, kac kg verdiniz?
Zeytinyagi icmeye basladim cay kasigi ile hala tik yok.🤷‍♀️

Merhabalar benim 5. Gunum bugun bagırsakları baya etkiliyor gercekten ama benim az da olsa bugun düzene girdi. Nasıl geciyor sureciniz? Ben hala sıvı dönemdeyim o yuzden baya acikiyorum ve iştahımda acik😬 umarım katı gıdalara gecince biraz tokluk hissi olacaktır.

Ben bir lif takviyesi alıyorum, kefir, activia gibi probiyotikler de fayda edebilir. İlk kabızlıktan sonra yine 3 gün kadar tuvalete çıkamadım takviyelerden faydalandım, şimdi iyi durumum.

Benim 78 gün oldu 14,6 kilo verdim.

Merhabalar benim 5. Gunum bugun bagırsakları baya etkiliyor gercekten ama benim az da olsa bugun düzene girdi. Nasıl geciyor sureciniz? Ben hala sıvı dönemdeyim o yuzden baya acikiyorum ve iştahımda acik😬 umarım katı gıdalara gecince biraz tokluk hissi olacaktır.
Sıvı dönemde acıktıkça istediğiniz kadar için ayranınızı, kefirinizi aralarında 1 saat olsa yeter, zaten herhalükarda veriliyor kilo. Püre dönemi de etkiliyor; katılara geçince düzeliyor bağırsaklar:). İştah çok kapanmayabilir ama püreyle birlikte tokluk başlıyor merak etmeyin.

Bugün 14. Günüm 4 kilo verdim. Açlık hissi azda olsa oluyor. Normal gıdaya geçtim ama çok yemek pek mümkün değil. Bu balonun tek sağladığı az yemeniz. Bizler boğazımızı tutabilsek aynı şey ama açlık hissi olunca ister istemez birşeyler yiyordum. Bunlar farkında olmadan kilo yapıyordu. Şimdi istesemde çok yiyemiyorum. Bu şekilde evet kilo verilir ama önemli olan balon çıktıktan sonrası

Bugün 14. Günüm 4 kilo verdim. Açlık hissi azda olsa oluyor. Normal gıdaya geçtim ama çok yemek pek mümkün değil. Bu balonun tek sağladığı az yemeniz. Bizler boğazımızı tutabilsek aynı şey ama açlık hissi olunca ister istemez birşeyler yiyordum. Bunlar farkında olmadan kilo yapıyordu. Şimdi istesemde çok yiyemiyorum. Bu şekilde evet kilo verilir ama önemli olan balon çıktıktan sonrası
Merhaba. Benim ikinci günüm. Bu bulantı kusma ne zaman geçiyor. Mahvetti beni

Merhaba. Benim ikinci günüm. Bu bulantı kusma ne zaman geçiyor. Mahvetti beni
Bende bulantı sadece 2 gün oldu ama kusma falan değil. Genelde bu zamanlarda yatıp uyumayı seçtim. İlaçları ihmal etmeyin. Sıvı alımıda önemli kussanız bile su ayran süt içmeyi deneyin. En kötü 4 gün sonra hiçbir şey kalmıyor

Merhabalar benim 12. Gunım 3 kg verdim. İnsallah daha da güzel sonuclar alırız. Sporada 2-3 gundur basladım kg vermem bir tık yavasladı umarım bir am once hızlanır 🙏🏻 evet balon cıktıktan sonrası en önemlisi. Ben cignemeyi ögrenmeye calısıyorum, cok hızlı uerim normalde. Sıvı katı arası 30 dk yapıyorum bunları 6 ay sonunda alıskanlık haline getiririz bence

K
Merhabalar benim 12. Gunım 3 kg verdim. İnsallah daha da güzel sonuclar alırız. Sporada 2-3 gundur basladım kg vermem bir tık yavasladı umarım bir am once hızlanır 🙏🏻 evet balon cıktıktan sonrası en önemlisi. Ben cignemeyi ögrenmeye calısıyorum, cok hızlı uerim normalde. Sıvı katı arası 30 dk yapıyorum bunları 6 ay sonunda alıskanlık haline getiririz

Bende bulantı sadece 2 gün oldu ama kusma falan değil. Genelde bu zamanlarda yatıp uyumayı seçtim. İlaçları ihmal etmeyin. Sıvı alımıda önemli kussanız bile su ayran süt içmeyi deneyin. En kötü 4 gün sonra hiçbir şey kalmıyor
Bugün 4. Günüm ilk iki günüm çok fenaydı. Ben Ankara'dan İstanbul'a geldim işlem için bugün taburcu oldum hastaneden. Şuan sıvıdayım. Püre de neler yapıp tükettiniz ? O bı aklıma takılıyor:)

K

Bugün 4. Günüm ilk iki günüm çok fenaydı. Ben Ankara'dan İstanbul'a geldim işlem için bugün taburcu oldum hastaneden. Şuan sıvıdayım. Püre de neler yapıp tükettiniz ? O bı aklıma takılıyor:)
Merhaba püre döneminde ben yumurta çorba meyveli yoğurt gibi şeyler yedim ama rahatsızlık duymadığım için katıya kolay geçiş yaptım. Yani ikinci hafta ben herşeyden azar azar yiyordum. 3. Haftam bitiyor herşeyi yiyorum ama bebek kadar 😊

Merhaba püre döneminde ben yumurta çorba meyveli yoğurt gibi şeyler yedim ama rahatsızlık duymadığım için katıya kolay geçiş yaptım. Yani ikinci hafta ben herşeyden azar azar yiyordum. 3. Haftam bitiyor herşeyi yiyorum ama bebek kadar 😊
Peki dikkat ettiğiniz için mi bebek kadar yoksa dolgunluk verdiği için mi:)
Şuan trendeyim Ankara'ya dogru gidiyorum yanıma sadece proteinli süt varya ondan aldım ama açım😀 tanesiz çorba içeceğim eve gidince onun hayalini kuruyorum şuan😂

Peki dikkat ettiğiniz için mi bebek kadar yoksa dolgunluk verdiği için mi:)
Şuan trendeyim Ankara'ya dogru gidiyorum yanıma sadece proteinli süt varya ondan aldım ama açım😀 tanesiz çorba içeceğim eve gidince onun hayalini kuruyorum şuan😂
O kadar yemek istemek değil zaten o kadar yiyebiliyorum. Protein süt evet güzel bir tercih. Acıkma hissi çok olmuyor.sık ve az yemek önemli

O kadar yemek istemek değil zaten o kadar yiyebiliyorum. Protein süt evet güzel bir tercih. Acıkma hissi çok olmuyor.sık ve az yemek önemli
Teşekkür ederim Serpil ❤️
Sıvı dönemin ve püre dönemin kaç gün sürdü. Bazıları üç diyor bazıları bir hafta. Benim doktor birer hafta verdi. Pazartesi püre dönemine geçiyorum.

Teşekkür ederim Serpil ❤️
Sıvı dönemin ve püre dönemin kaç gün sürdü. Bazıları üç diyor bazıları bir hafta. Benim doktor birer hafta verdi. Pazartesi püre dönemine geçiyorum.
Sıvı dönemim 1 hafta sonra püreye geçtim ama 3 gün sonunda azar azar herşeyi yiyordum. Bu arada dün mide koruyucu içmeyi unuttum ve tüm gün bulantı yaşadım. İlaçları ihmal etmeyin.

Sıvı dönemim 1 hafta sonra püreye geçtim ama 3 gün sonunda azar azar herşeyi yiyordum. Bu arada dün mide koruyucu içmeyi unuttum ve tüm gün bulantı yaşadım. İlaçları ihmal etmeyin.
Yaa çok geçmiş olsun. 6 ay boyunca hergun sabah akşam içeceğim. Ekstra ilaçlar da var spazm giderici bulantı giderici onları bir hafta kullanacağım. Haftaya cuma tartı günüm. Bakalım ne kadar gidecek😂

Yaa çok geçmiş olsun. 6 ay boyunca hergun sabah akşam içeceğim. Ekstra ilaçlar da var spazm giderici bulantı giderici onları bir hafta kullanacağım. Haftaya cuma tartı günüm. Bakalım ne kadar gidecek😂
Ya kızlar türk kahvesi tüketiyor musunuz ? Bununla ilgili bişi bulamadım

Merhabalar suan kacıncı gündesiniz kac kg verdiniz acaba :)

Merhaba hanımlar
Mide balonu ile 4. Ayım
Guncel kilom 88
Geçirdiğim bir kaza sonucu uzun suredir yazamıyorum suan şükürler olsun saglik durumun iyi bu surecte diyetimi ihmal etmedim fakat spor yapamadim.
Ama kilo vermeye yavas da olsa devam ettim. Balonla alakali bir problemim yok diyet menulerim kilo azaldikca porsiyon olarak küçülüyor buda bazen acikmama sebep oluyor ama sabrediyorum

X