- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
Arkadaşlar bende topu aldım ama nerden başlayacam nasıl başlayacam bilmiyorum beni yönlendirebilirmisiniz?Videoları nereden izleyebilirim.
Ben de Ebru Şallı ile yapıyorum.google'ye Ebruli Pilates Bölüm 1-2-3... diye yazarak sırayla yaptım;ama benim yaptıklarım 2010 yılıymış.Sen youtube'ye Ebru Şallı 2008 yazıp sırayla yapabilirsin.Tabii Ebru Şallı'yla yapmak istersen.Bence topa geçmeden bir süre minderde yapılanları denemelisin (5-6 ders kadar).Vücudun alışınca yavaş yavaş topa geçersin.Ben de yeni başladım.5 ders kadar minderde yapıp minder+top+lastik hareketlerine geçtim.
Ben de Ebru Şallı ile yapıyorum.google'ye Ebruli Pilates Bölüm 1-2-3... diye yazarak sırayla yaptım;ama benim yaptıklarım 2010 yılıymış.Sen youtube'ye Ebru Şallı 2008 yazıp sırayla yapabilirsin.Tabii Ebru Şallı'yla yapmak istersen.Bence topa geçmeden bir süre minderde yapılanları denemelisin (5-6 ders kadar).Vücudun alışınca yavaş yavaş topa geçersin.Ben de yeni başladım.5 ders kadar minderde yapıp minder+top+lastik hareketlerine geçtim.
bende öyle yapıyorum,71. bölüme geçtim
Maalesef ben 10-11. bölümde bıraktım.Kızım artık daha az uyuyor ve daha fazla ilgi istiyor.Bunlar enerjimi alt üst etti.Aslında bir şekilde vakit ayrılabilir;ama motivasyonumu kaybettim.Kendimi motive etmeliyim.Pilates yaparken kendimi daha enerjik, daha zinde, daha ince ve sıkı hissediyordum.Umarım tekrar başlayabilirim.
arkadaşlar merhaba günaydınlar olsun
evde spor yapamıyorum yürüme imkanım da çok yok. pilatese gitmek istiyorum. Önceden kısa süreli( 1 ay boyunca haftada 2 gün) pilates yaptım fakat kalınlaştırıyor diye düşünüp bırakmıştım. Siz ne düşünüyorsunuz sizde de bu şekilde sıkıntı oldu mu? özellikle bacaklarımın incelmesini istiyorum pilatesle birlkte hem rejim hem bacak inceltici hareket mi yapmamı tavsiye edersiniz ?
Benim bildiğim pilates kasları sisirmez, uzatır o yüzdende bacakları kalınlaştırmaz :) Bence tekrar dene bu kez başlamadan önce ölçülerini not et karşılaştırma fırsatın olur emin olursun kalınlastırdımı yoksa inceltimi
arkadaşlar günaydın pilatese başlasam mı başlamasam mı diye düşünüyordum Başladım daha doğrusu 2 gün Bosu 1 gün Pilates'e başladım. yememi kesemiyorum kessem her şey daha güzel olacak:). İnşallah pes etmem :)
Bir arkadaşım doğum sonrası kilolarını verdikten sonra , kilo vermesi durakladığı için pilatese başlamıştı
54.1 ile başlamıştı. Pilatese başladıktan bir ay sonra kilosunun 54 olduğunu söyledi ama sanki bir 4 kilo daha vermiş gibiydi görüntüsü.
Aynı sonuca ulaşmayı istiyorum ben de.
Bir yandan diyet yapıyorum. Evde koşu bandım da var, akşamları yemekten bir saat sonra mutlaka yürüyorum.
Haftada da birkaç gün sabah da pilates yapmak istiyorum.
Kursa giden arkadaşlar belki hocalarından tavsiye almışlardır bu konuda,
Pilatesi kahvaltıdan sonra mı yapmalı?
Yoksa önce mi?
Bilemedim?
spor her zaman yemek yedikten 45 dakka yada 1 saat sonra yapılır
aç karnına yapılan egzersizlerde kastan kayıp yaşarsın
yada sabah erken saatte yapacksan isen yine yarım saat evvelden ceviz-süt-kayısı gibi bişeyler atıştır