- 29 Haziran 2010
- 312
- 0
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
en sonuncusu mu o dediğiniz?
evet o,21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsi
Ebru Şallı İle 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun İzle
burada mevcut
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en sonuncusu mu o dediğiniz?
evet o,21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsi
Ebru Şallı İle 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun İzle
burada mevcut
Merhaba.Ebru salli nin21 gunde yaglardan kurtulun dvdsini ve pilates setini aldim.Bugun basladim ama tamamlayamadim.Ben yillardit spor yapmam hatta hic sevmem ustelik sigara da iciyorum.Zorlandim yani icinde kosu falan var.Kalbi duracak sandim ve bitirdikten sonra basim agridi.Hala agriyor.Surekli egzersiz yapanlarin bilgisi vardir hocalarla filan.Egzersiz sonrasi bas agrisi normal, mi her yaptigimda boyle mi olacak?
teşekkür ederim. bende vardı zaten ama cesaret edemedim yeni pilatesçi olarak
daha önce hiç pilates yapmamışsanız bununla başlamayın. videonun başında da söylüyor zaten.
ne ile baslayayim peki ne önerirsiniz? Bas agrisi konusunda bilginiz var mi size de oluyor mu
ebru şallı nın ilk dvdsi var 2008 de çektiği. başlangıç videosuo. baş ağrısı konusunda bir fikrim yok ne yazık ki
nereden yapıyorsunuz pilatesi? Ebru Şallı' nınkilerden sıkıldım ben. hem çok uzun hem de çok konuşuyor
you tub'da blogilates tv var pop plates çok eğlenceli temelleri biliyorsanız popüler müziklerle vs çalıştırıyor çok eğlenceli ama biraz ağır ve zor
you tub'da blogilates tv var pop plates çok eğlenceli temelleri biliyorsanız popüler müziklerle vs çalıştırıyor çok eğlenceli ama biraz ağır ve zor
Geçen gün pilates yapmıyordum karın hareketi yapacaktım mekik falan o sırada da kaburga kapatma hareketi geldi aklıma yapayım dedim ama zorladım galiba iki gündür sağ omzum ağrıyor
Dün de pilates yapayım dedim biraz boynum tutulmuş.
Sonra araştırdım biraz kendi başınıza yaparsanız sakatlanrsınız yarı felçli falan olursunuz yazıyor Allah korusun
Bilemedim ben şimdi yapsam mı yapmasam mı ?
Bir çok kişi var güzelce yapan sıkılaşan evde ama bir iki tane sakatlanma yorumu da gördüm :18: