Arkadaslar selam.gecen hafta bende pilates kursuna basladim.amacim zayiflamak yada incelmek degil ama,yillardir cektigim sirt agrilarima cözüm olmasini umdugum icin gidiyorum.inetrentte cok arastirdim,sirt problemi olanlara tavsiye ediliyor,insallah bende de ise yarar
size birsey sormak istiyorum.ben isvicrede yasiyorum,e haliyle hocamizda isvicreli.benim disimdaki digerleride isvicreli oldugundan acayip hizli ve siveli konusuyor.simdi uyarsam yavas ve anlasilir konusur musunuz desem ayip olacak gibi geliyor.cogu seyi anliyorum ama su nefes olayini tam anlamadim ben.göbeginizi icine cekin mutlaka diyor ama nefes alirken mi verirken mi cekicem kafam karisti :)
burundan derin bir nefes alip ayni hizlada agzimizdan nefes vermeliymisiz yanlis anlamadiysam.aslinda hem hareketlere konsantre olup hemde nefes olayini ayarlamak zor geldi bana ama gene de elimden geleni yapiyorum.ne zaman nefes alicam ne zaman nefes vericem ne zaman göbegimi icime cekicem vs vs sorular var kafamda.Tecrübeli arkadaslar yardimci olursa coook sevinirim.
Birde ilk pilates deneyimimden sonraki 3 gün bütün heryerim agridi.olamaz böyle birsey boynumdan ayak bilegime kadar heryerim dayak yemis gibi oldu.bu demek oluyor ki ya kendimi cok zorladim,ya cok hamdim yada pilates bütün vücudu calistiriyor
cevaplarinizi bekliyorum,simdiden tesekkürler