- 24 Temmuz 2008
- 2.511
- 8
- 43
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
evde kendi yapanlar ya da spor salonlarında pilates yapanlar, yaşadıklarımızı paylaşalım..ben spor salonuna yazıldım ve sadece bir kere yaptım...çok zorlandım ama öğretmen 2 aya kadar herşeyin yoluna gireceğini ve 2 haftaya kadar da değişiklikleri farketmeye başlayacağımı hatta 2 hafta sonra bu kadar sıkıntı çekmeyeceğimi söyledi...iki gün önce yaptım ama hala karın kaslarım ağrıyor..bugün de gideceğim, haftada üç gün yapacağım..sizlerin görüşlerini de almak istiyorum...ayrıca bu sporun vücudu şekillendirdiğini ve sıkılaştırdığını ancak tek başına kilo verdirmediğini de öğrendim...
Canım ben de önümüzdeki hafta baslayacağım,kararsızım grupla mı iyi olur,tek mi diye.Nasıl hissettiğimi,nerelerimin acıdığını sana haftaya bildiririm:roflol: Bu arada sıkı dursun aynalarrr,incecik çamaşırsuyu ile incecik:1rolleyes:dilarem geliyoooor:dance:
arkadaşlar bişey sorucam,regl döneminde de pilates yapılabilir mi ?
ben spor salonuna gidiyorum ve hasta olduğum günler gitmemeyi düşünmüyorum, bence yapılır ama istersen hocaya sorayım
aslına bakarsan yapmak istedikten sonra tek başına da yapılır ama ben tek başına yapamam, birinin beni zorlaması gerekli....ben çok yakın bir arkadaşımla birlikte gidiyorum, bir arkadaşta şart aslında yanına...7kişi var bizim grupta, 5 kişi bizden önce başlamış....
arkadaşlar bişey sorucam,regl döneminde de pilates yapılabilir mi ?
ben de evde yapıcam çünkü bulunduğum ilde kurs falan yok sanırım:)kemiklerim ağrıyo umarım platesle geçer:)
hastayken pilates yapılır mı sorusunu hocama yönelttim, daha da iyi olur dedi..çünkü kan dolaşımı hızlanır ve kaslar gevşer, ağrın daha da az olur dedi
arkadaşlar bende evde yapmak istiyorum ama
hangi dvd iyi bilmiyorumki???varmı bilginiz?
hocanız ne diyor, ebru şallının pilatesine peki?