Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

Merhaba.Ebru salli nin21 gunde yaglardan kurtulun dvdsini ve pilates setini aldim.Bugun basladim ama tamamlayamadim.Ben yillardit spor yapmam hatta hic sevmem ustelik sigara da iciyorum.Zorlandim yani icinde kosu falan var.Kalbi duracak sandim ve bitirdikten sonra basim agridi.Hala agriyor.Surekli egzersiz yapanlarin bilgisi vardir hocalarla filan.Egzersiz sonrasi bas agrisi normal, mi her yaptigimda boyle mi olacak?

evet o,21 günde yağlarınızdan kurtulun dvdsi

Ebru Şallı İle 21 Günde Yağlarınızdan Kurtulun İzle

burada mevcut

teşekkür ederim. bende vardı zaten ama cesaret edemedim yeni pilatesçi olarak

daha önce hiç pilates yapmamışsanız bununla başlamayın. videonun başında da söylüyor zaten.

you tub'da blogilates tv var pop plates çok eğlenceli temelleri biliyorsanız popüler müziklerle vs çalıştırıyor çok eğlenceli ama biraz ağır ve zor

benim mutlaka indirmem gerekiyor çünkü online izleyemiyorum donuyor bilgisayarım. teşekkür ederim yine de

Son düzenleme:
Ebru Şallı selülit savar dvdsini aldım haftada kaç gün yapmak yeterli olur? Birde kızlar pilates de ne kadar zamanda sonuçları almaya başladınız?

you tub'da blogilates tv var pop plates çok eğlenceli temelleri biliyorsanız popüler müziklerle vs çalıştırıyor çok eğlenceli ama biraz ağır ve zor

rica ederim ben online yapıp yorum yazmayı seviyorum ama bilgisayar donuyorsa freestüdyo yotube downloaderla alabilirsiniz online izlememek için sanırım sorun olmaz sonuçta bedava paylaşım

kizlar bende kac aydir gidip gitmemek konusunda kararsizdim ama yarin gidip kayit olucam evde kendim yapamiyorum cunku birinin beni zorlamasi lazim :) gelismeleri basladiktan 1 ay sonra -unutmazsam- yazicam

Geçen gün pilates yapmıyordum karın hareketi yapacaktım mekik falan o sırada da kaburga kapatma hareketi geldi aklıma yapayım dedim ama zorladım galiba iki gündür sağ omzum ağrıyor

Dün de pilates yapayım dedim biraz boynum tutulmuş.

Sonra araştırdım biraz kendi başınıza yaparsanız sakatlanrsınız yarı felçli falan olursunuz yazıyor Allah korusun

Bilemedim ben şimdi yapsam mı yapmasam mı ?

Bir çok kişi var güzelce yapan sıkılaşan evde ama bir iki tane sakatlanma yorumu da gördüm :18:

ben iki ay kadar evde çalıştım hiç sıkıntım olmadı. ama zorlanacağımı hissettiğim yerlerde dinlendim hep. o ara sırt ağrım vardı geçti o mesela.
şimdi yeniden başlamak istiyorum çünkü yaptığım zaman kendimi çok iyi ve sıkı hissediyorum.

Ebru Şallı'ya bende önyargılıydım hep. Başka bir pilates hocasıyla çalıştım. 10-15 kişiyle de yapılmıyor. Hoca hepimize istese de sürekli dikkat edemez sonuçta bende bıraktım

Evde yapayım bir videoyla dedim açtım Ebru Şallı'yı . Şaşırdım açıkcası çünkü kaburga kapatma olayına daha çok değinmiş. Bazen çok oyalanıp sonra da hareketlere birden geçiyor ama onu dengeliyorum. İlkinde bir zorlama hissetmemiştim ama sonra oldu bu galiba dirsekleri iyi açamadım

Ama korktum gene şimdi kaş yapayım derken göz çıkarmak istemiyorum. Callanetics daha güvenli ama pilateste daha eğlenceli. Bilemedim şimdi :26:

3 ay önce sezaryen doğum yaptım.doktorum doğum sonrası 40. gün kontrolümde karın egzersizi hariç diğer şeyleri yapabileceğimi, karın egzersizlerine 3. aydan sonra başlayabileceğimi söylemişti.Ben 2.5 ayda yavaş yavaş pilatese başladım.İlgimi en fazla çeken şey vücudun sıkılaşmasıydı.Hamilelikte 11 kg aldım ve doğumdan sonra 12 kg verdim.Buna rağmen vücut çok gevşek.Toparlanması için zaman gerekiyor.E bir de zamana yardımcı olmak.Ben de bu düşünceyle pilatese başladım.Evde yapıyorum.6 kez yapmama rağmen kalçamın ve basenlerin alt kısmının daha ince göründüğünü fark ettim.Basenlerim geniş old. için kolay kolay farkı hisedemeyeceğim sanırım.Kendime set de aldım (büyük ve küçük top,3 tane lastik, mat), umarım süreklilik sağlarım.

Arkadaşlar bende topu aldım ama nerden başlayacam nasıl başlayacam bilmiyorum beni yönlendirebilirmisiniz?Videoları nereden izleyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…