Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

kesinlikle katiliyorum.hic bilmeden,internetteki videolardan ya da ebru sallidan izleyerek,dogur mu yapiyosunuz yanlis mi bilemezsiniz.allah korusun sakatlik bile olabilir cunku pilates gercekten ciddi bir is ve kesinlikle bir egitmen esliginde yapilmali.

kızlar merhaba
ben bir pilates aşığıyım evde kendim yapıorum ve bundan bile çok memnunum
eşim salona göndermiyo ama evdede topum var lastiğim çemberim cd lerim hepsi var
her hafta sonu yapıyorum ve çok iyi hissediorum kendimi

bende de kronik kireçlenme var
kollarımın omuzla birleşme kısmında dizlerimde belimde ağrılarım oluyodu
platesle düzenli olarak hareket halinde olduğumdan ağrılarımın azaldığını hissediyorum
şuan çocuk düşünüyorum ve eşimi ikna edip mutlaka hamile pilatesi yapmak istiyorum
kızlar en faydalı en eğlenceli spor bence hemen başlayın derim

Canım şu an senin bu yazdıklarını okuyunca hemen pilates yapasım geldi. Benim de çok ciddi bel ve boyun ağrım var. Ama bir türlü düzenli pilates yapamıyorum. Bir iki haftadan sonra aksatmaya başlıyorum. Ama sanırım daha iradeli olmalıyım. Seni de bebişin için şimdiden tebrik ederim canım. Aslında hamile pilatesleri var ama evde kendin yapma bence. Bi uzmandan yardım almakta fayda var, bebişler kıymetli ne de olsa

canım ilk 3 ay zaten iradeyle savaş halinde geçiyor..o dönemi atlattığında da kendin bırakmak istemiyorsun değişiklikleri görmeye başlayınca..gerçekten devam etmek istiyorsan pilates salonuna 3 aylık peşin ödeme yapabilirsin...parana kıyamayıp sürekliliği sağlayabilirsin böylece...

merhaba :) 1.65 boyundayım 1,5 ayda 73den 67 ye indim diyet yaparak..hedefim 55-59 arası olmak..pilates yapmak istiyorum..dvd alıcam ama ebru şallı ile umay villla arasında kararsız kaldım..hangisini almalıyım sizce..

Ben iki yıldır plates yapıyorum ve harika hissediyorum:))oğlum doğduktan sonra başladım ebru ile,ilk zamanlar çok zor gedi ne yalan söyliyim o zamana kadar da öyle aman aman bir spor geçmişim olmadı ama bu spor adamı kendine bağlıyor hele de sonuçlarını farkedebiliyorsan:))8 ay kadar kendim yaptım sonra salona yazıldım bayağı esnedi vücudum hatta lakabım lastik kız oldu:)) bu süper bi duygu şimdi 3,5 aylık hamileyim ve hamile platesine başladım doğumu yapıp hemen plates yapmak istiyorum nasıl işlemiş içime siz düşünün artık:))))))

bende başladım pilateseee 1 hafta oldu sayılır. zorlanıyorum ama yapıyorum bi şekilde.
benim sorunum kalça kaslarımı sıkıp sıkmadığımı hissetmemek. acı-yanma oluyo mu olmuyo mu hissedemiyorum bi türlü. bazı kalça hareketlerinde feci sızlama oluşuyor. 20 cm lik top ve mat almam lazım. annemler kamp mat i almış zorlanıyorum çok ince ve yırtıldı. bide hundred yaparken zorlanıyorum en çok aynı zamanda fitness a gidiyorum haftanın 3 günü. ayın 20 sinde fitness ta ölçülerim alınacak. bakalım kaç cm vermiş olucam. ilk ayımı doldurduğumda her yerden 1 cm gitmişti. ümitliyim pilatesi seviyorum ancak ebru çooook konuşuyo yaaa. bide hatun kendini harekete kilitleyip öyle başlıyo bıdı bıdı yapmaya. bendede sürü psikolojisi var o ne yaparsa bende aynısını yapıyorum. bıdı bıdısı başlayınca büklüm büklüm oluyorum morarıyorum resmen yaaa

merhaba kızlar,

bende Ebru Şallının dvdlerini aldım ve platese başlayacağım ancak birşey sormak istiyorum. 1. dvdyi kaç seans yaptıktan sonra 2. dvdye geçmem gerekiyor. bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.

ben de yaklaşık 2 ay pilates yaptım haftada 2-3 seans ve hiç unutmuyorum 2 ay önce şort denemiştim bacaklarımda selülit olduğunu görüp çok paniklemiştim yazın ne yapıcam diye ama pilates ve diğer spor faaliyetlerimden sonra o gözüken selülitlerim yok oldu kızlarrrrrrrrrrr şimdi sadece sıkınca belli oluyor onun dışında şort giydiğimde hiç selülitim yok:))))))) ve her seanstan sonra kendimi sağlıklı ve rahatlamış hissediyordum oturduğum yerde kollarımı falan gerdiriyordum farkında olmadan :) ve ben zayıf bir insanım acaba pilatesten sonra çöp gibi mi kalırım diye tereddütlerim vardı ama hocaların söylediği doğruymuş pilates kilo verdirmiyor vücudu sıkılaştırıyor gerçekten de öyle oldu :)

Kizlar ben de pilatese baslayacagim malzemeleri siparis ettirdim gelince basliycam. Amacim kalca ve bacaklarimi sikilastirmak ve selulitlerimden kurtulmak oldugu icin direkt Ebru Sallinin Selulit savar dvdsiyle baslamak istiyorum. Pilates deneyimim olmadigi icin direkt onla baslasam sorun olur mu?

bunu yapın aynı zamanda maydanoz suyu için limon atın içine!! ebru şallı plates yapmıyo ama internetten mayıs 2013 videolarının hepsiii süper şiddetle tavsiye ederim :))

bunu yapın aynı zamanda maydanoz suyu için limon atın içine!! ebru şallı plates yapmıyo ama internetten mayıs 2013 videolarının hepsiii süper şiddetle tavsiye ederim :))

yarın selülitsavar dvdsine başlayacağım :)) peki her gün mü içmeliyim maydonoz suyunu ve günde kaç bardak?

http://www.pilatesogren.com un her seviye için olan pilates videoları ile evimde pilates yapıyorum. şuan sitede sekiz haftalık yayınladıkları pilates programını uyguluyorum. gerçekten profesyonel bi site evinde pilates yapan arkadaşlara öneririm..

Son düzenleme:

mesajı yazalı epey olmuş ne durumdasınız şu an bilemiyorum ama yazmadan edemedim. :26:
hiç pilates yapmamış biriyseniz direkt selülitsavarla başlamayın derim ben. video başında Ebru Şallı da diyor zaten. ben de evde yapmaya başladım. ilk dvdden başladım 21 gün yapıp bir sonrakine geçmeyi düşünüyorum.

ilk gün 1.dvdden yaptım ertesi gün selülitsavara başladım ve bitmesine 1 hafta kaldı pek bi fark yok gibi

malzemelerı en uygun nerden alabılırızzzz bayanlar bırde gg. de baktım cogu satıcıdan sıkayet var karasız kalıp alamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…