- 17 Ekim 2011
- 1.946
- 57
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
evet pilatesten sonra farkında olmadan dik duruyorum kamburluk vardı bende. Ama pilatesi bırakınca eski halime dönüyorum. Pilates yapınca istem dışı vücut alışıyor dik duruyor ve daha uzun görünüyor. Ama normalde hep dik duran biri için boy uzaması söz konusu değil tabi.sizin de pilates yaptığını müddetçe boyunuz daha uzun göründü mü?
evet pilatesten sonra farkında olmadan dik duruyorum kamburluk vardı bende. Ama pilatesi bırakınca eski halime dönüyorum. Pilates yapınca istem dışı vücut alışıyor dik duruyor ve daha uzun görünüyor. Ama normalde hep dik duran biri için boy uzaması söz konusu değil tabi.
ben yıllardır bilgisayar başında çalıştığım için biraz sırtım problemli ve duruşum bozuk. umarım pilatesle birlikte duruşumda 3 cmlik bir düzelme olur. 3 cm hayalim abartılı değildir umarım.
olabilir 3cm eğer çok kambur duruyorsan 3 cm fark olabilir
uzamaktan daha önemlisi sırt ağrıların geçiyor vücudun şekilleniyor daha zayıf görünüyorsun daha sağlıklı enerjik oluyorsun pilates yapınca tavsiye ederim kesinlikle
yeni başladığımda benim de öyle oluyordu karnımı içime çektiğimde hiç nefes alamıyordum ya da çok az alıyordum zamanla vücudum alıştı şimdi çok rahat nefes alabiliyorum. Başlarda senin gibi olur çok normal. Vücudun öğreniyor zamanla, devam et yine karnını mutlaka içine çek her zamanya kizlar bende basladim ama karnim icime cekikken ozellikle hunderd hareketinde nefes almakta zorlaniyorum sanki yeterli almadan hep veriyomusum gibi geliyo. boyle olan var mi?
yeni başladığımda benim de öyle oluyordu karnımı içime çektiğimde hiç nefes alamıyordum ya da çok az alıyordum zamanla vücudum alıştı şimdi çok rahat nefes alabiliyorum. Başlarda senin gibi olur çok normal. Vücudun öğreniyor zamanla, devam et yine karnını mutlaka içine çek her zaman
selam kızlar ben 26 yasındayım..ergenlık dönemınde yanlıs durmalar sonucu bendede kamburluk war.55 derece..platese gıttım cok faydasını gördum dıyemıcem faydasını görmedımde diyemicem :) yasadıgım sehırde plates tek bı salonda war alet yok.sadece mınder hareketlerı war oda yeterlı olmuo tabı..sadece dik durabılıorum yapınca ama duzelme olmucak gibi görünüo cok canım sıkılıo
selam kızlar ben 26 yasındayım..ergenlık dönemınde yanlıs durmalar sonucu bendede kamburluk war.55 derece..platese gıttım cok faydasını gördum dıyemıcem faydasını görmedımde diyemicem :) yasadıgım sehırde plates tek bı salonda war alet yok.sadece mınder hareketlerı war oda yeterlı olmuo tabı..sadece dik durabılıorum yapınca ama duzelme olmucak gibi görünüo cok canım sıkılıo
ebrumla plates yapıyorum acayip sıklaştım kendimi mutlu hissediyorum bu işsiz günlerimde ankaraya yeni alışmaya çalışırken çok çok iyi geldi yalnız lastiğim büyük topum yok fiyatları çok yüksek geldi
canım hepsi buradadan al büyük top küçük top ve pompa 13tl dünde bir arkadaşım eczaneden almış sadece büyük top 8 tl ymiş
kızlar pilatesle kilo vermek istiyorsanız yürüyüş de yapın mutlaka. Yok ikisini yapamam diyorsanız insanity yapın. Ben pilatesi bıraktım insanity'ye başladım pilatesten daha etkili hem sıkılaştrıyor hem de içinde cardio olduğu için zayıflatıyor hem de pilatese kıyasla karın kası yapmada daha etkiliZaten insanity 63 gün sürüyo ondan sonra kasları kaybetmemek için pilatese devam ederim :)
insanity'yi soruyorsan insanity topiğini inceleyebilirsin baya zorlu bir spor :)) Ama güzelbiraz yaptığından bahseder misin?
plates yapan kaç kişiyiz bayanlar..?
zamanla nasıl bir değişim içine girdiniz burada paylaşalım..benim henüz çok yeni..
zamanla ve tabi yaptığım müddetçe size durumumla ilgili bilgi veririm..