- 3 Aralık 2008
- 12.618
- 9
- 38
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
aaa korktum simdi ya saglkliyken durduk yere bi yerimizi incitmyelim.. en iyisi dikkat ederek yapmak bu hareketleri.. en önemliside bastan kolay hareketlerden baslamak bence.. ozaman tehlikede azalir bence
Merhabalar
ben plates hakkında çok iyi şeyler duydun gördüm. Benim spor solonlarına gidip yapma imkanım yok o yüzden evde başlıyacağım. Benim elimde hiç bir şeyim yok nasıl başlıyacağım ne almam gerekiyor. beni bu konuda bilgilendirirmisiniz
pilates bantları alman gerek.sertlıgıne gore 3 tane oluyor.ebru şallının ebruli ürünlerini kullanıyorum ben.bantlar 3ü bırlıkte satılıyor.boyuna göre pilates topu alacaksın.pilates minderi alacaksın.spor malzemeleri satan yerlerde bulabılırsın.spor merkezıne gıdemıyorsan hergun sabah saat 10:30 da tv 8de ebru şallı ile pilates programını takıp edebılırısn....
hamileler için plates cdleri varmış sanırım tavsiye ettiğiniz varmı????
ben ebru şallınınkini aldım..kızım dan fırsat bulduğumda yapmaya gayret ediyorum.ama dah önce 1-2 . dvd sini yapıyordum ona alışmıtım.bu çok basit geldi.ama öyle olması laızm tabi..karın hiçbir şekilde çalıştırılmıyor..bol bol omuzlar,sırt,kollar,bel,bacak çalıştıran hareketler yapıyor ve 1.5 saat sürüyor..çok dinlendiriyor.
peki nerden temin edebilirim bu cd. yi? internetten çok baktım ama bulamadım???????
peki nerden temin edebilirim bu cd. yi? internetten çok baktım ama bulamadım???????
canim spor malz. satan bir magazadan alabilirsin yada internetten..top alacaksan dikkat et boyuna gore buyuklukleri var kutuda yazar..lastiktede 3lu seti tavsiye ederim...yerimseniben