Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

Ayy cok guldum buna niyeyse:roflol: gözümde canlandı da ondan heralde bende kardesimi korkuturum gıcık olurkötükedihüsonaniknanik

Canımm bende senin gibiyim boy 1 63 maaleseffisfisfis kilomsa 55 önceden cook zayıftım stresten yiyorumda ben gobek cıktı basıma ve de cok moralimi bozuyor. öncelerı cok yok bişey olmaz dedim sora baktım artk içime bile cekemiyorum ve 60 kiloya kadar yolum var su işe bi dur diyim lmaz: diyerek platese basladım daha dün
göğüs 77 bel 71 kalca 87 bu nedir yavv:sm_confused:

Bende bi kaç gün önce başladım bazı hareketlerde çok zorlanıyorum ,onlar yaparken ben bi kaç tane yapıp duruyorum.
Vücut ham olunca hemen uyum sağlayamıyorum ama yinede daha az yapmama rağmen rahatlıyorum : ) Birde psikolojik mi yoksa gerçekten sıkılaştımı bilmiyorum ama popom daha sert geliyor ikide birde anneme ellesene nasıl deyip duruyorum:)))

kızlar hazirandan önce yaklaşık birbuçuk ay istisnasız hergün 40 dk bazen 1 saat plates yaptım..yanında yürüyüş ve diyet de uyguladım...sonra tatile çıktım ne spor ne diyet birşey kalmadı...korkumdan tartılmadım da...kıtlıktan çıkmış gibi yedim...bir buçuk ay...

sonunda tatil bitti ve eve döndüm...ben kilo almak bir yana kilo vermişim...vücudum şeklini hala koruyor...plates kadınlar için en güzel spor..şimdi sahalara yeniden döneceğim...bayılıyorum platese

aynen bna da herkes cok zayıfsın fln dıolardı bnde ydım ydım snr qöbek oldu işte bnde baslıcm platese ama ramazanın bitmesini beklıorum ve aklımda bı kaç soru var hanqı dvdyı almalıyım işe yarar mı fln fılan ıste dur demkle ii yapmısın inş bnde dıjem göbeğe duuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr :teselli:kaydirigubbakcemile5

sıkılastırır dıye düşünüyorum ama cok fazla incelttecqını düşünmüorum bi yerde okumustu tam hatrlamıorum plates yoqa ınsanın bedenını esnetıp şekillendıomus tavsıye edıolardı durş bozklukları için fln .. hala yapıomusun merk etıım yazalı beya olmus yenı qördüm ..

Ya bu plates topu vs. gibi araçları nerelerden temin edebiliriz nerde satılır bende başlamak istiyorum yaz geliyo yapabilirim :)

hepsi burada.com dan sipariş verdim ravel marka pilates seti çember,minder,pilates topu,lasstik yani pilatesle ilgili herşey var sette henüz elime geçti ama internetten gördüğüm kadarıyla tam istediğim gibi bir set Ebru Şallının cd sini aldım set elime geçer geçmez başlıyorum pilatese doğum öncesi formuma dönmeliyimmmmm....

Bravo Renka, istemek yapmanin yarisidir, simdi sira diger yarisinda. ben biliyorum eskisindende harika goruneceksin yeterki iste ve uygula, aslinda hic zor degil hele imkansiz hic degil. ben bu sayfalardan mumkun oldugu kadar cesaret vermeye calisiyorum arkadaslarima cunku kendimden biliyorum gercektten yapinca oluyor, sadec kendimizi sevelim ve onemseyelim. bunu devamli dile getiriyorum, insallah sevgili arkadaslarima biraz moral oluyordur yazdiklarim.
sonuclarini bekliyorum, kolay gelsinguclubacismile

yabancı bi dvd den yapıyoddum bi ara ama şimdi ebru şallınınkini almayı düşünüyorum...
ve alır almaz tekrardan başlıyorum
hadi hayırlısı...

57 kiloyum 10 kilo fazlalığımla aranıza katılıyorum
aynı zamanda 50 ile 59 kilo arasında zayıflamak isteyenlere ve tempolu yürüyüşle zayıflamak isteyenlerde de bulunmaktayım.
Amacım plates ve tempolu yürüyüşü bir arada götürmek ayrıca yoga ve stretching e de başladım.
sırayla bir gün plates bir gün yoga yapıyorum ama stretching ve yürüyüş her gün. yerimseniben

Canim boyun kac? 47 kilo cok az geldi bana cunki..

Bu arada stretching nasil yapiyorsun? Bende incelmek icin pilates yapmak istiyorum, stretching incelmeyi destekliyormu?

Canim boyun kac? 47 kilo cok az geldi bana cunki..

Bu arada stretching nasil yapiyorsun? Bende incelmek icin pilates yapmak istiyorum, stretching incelmeyi destekliyormu?

boyum 1.62. 57 kilo çok fazla benim için. Son bir seneye kadar hep 47 idim. Önceki kıyafetlerim hiç olmuyor idarelik yeni bir iki pantolon aldım bir iki de tshirt onlarla idare ediyorum. O dar gelip de giyemediklerimi de ayrıca baş köşeme koydum az biraz motive ediyor. yerimseniben

Stretching esneme hareketleri oluyor. Biz pilatesle birlikte yapıyorduk salonda ve bittikten sonra sanki dünyanın en enerjik esnek zayıf incecik insanı senmişsin gibi oluyorsun kaydirigubbakcemile3

Stretching

Kasları uzatmaya yönelik uygulanan vücut esnetme metodu; geleneksel jimnastik metodlarının, klasik dans ve yoga ile karışımı olarak da nitelendirilebilir.

Baştan aşağı stretching de yapılabileceği gibi diğer spor dallarıyla entegre bir şekilde de uygulanabilir. Örneğin bir yürüyüş, koşu veya herhangi bir spor öncesinde vücudu spora hazırlama; sonrasında ise vücudu rahatlatma şeklinde de uygulanır.

Vücudu parça parça çalıştırmaya yöneliktir; yavaş ve belirgin hareketlerle… Görünürde basit olan hareketler aslında oldukça karışıktır ve dolayısıyla yoğun bir konsantrasyon ister. Uzun bir süre hareketsiz kalmak, tamamen pozisyona odaklanmak ve her nefes alışta birazcık daha uzamayı hissederek derin nefes egzersizleri yapmaya dayalıdır.
(ezberim.com 'dan alıntıdır.)

Ben su an 63 kiloyum boyum 1.68. 38 beden rahat oluyor, 36 biraz dar.
Stretching hakkinda dun nette okudum gercekten ise yariyor, ama bilincli yapmak gerek.

Bende pilates ve yoga yapmaya baslayinca onden stretching yapmayi dusunuyorum.

Keske bende spor salonuna gidebilsem ama malesef simdi butcem yetmiyor.

Eski kiloma yani 52 kilo ya donmek istiyorum. Herkes o zaman cok asiri zayiftin diyorlar ama ben memnundum boshayallersmile

aman hep öyle derler bana da şimdi normalsin böyle iyi diyorlar ama değil işte, ben 47yken kendimi daha güzel buluyorum ve doğrusu da bu, şu anda fazlayım.

evet yoga plates önünden ve bitiminde stretching yaparsan eğer çok iyi oluyor. 52 kilo da 1.68 e ideal. bence de 52 ye inmelisin. Çok fıstık gibi olur yerimseniben

Fistik gibi olur diye 52 istiyorum zaten kaydirigubbakcemile3 yoksa BMI degerine gore normalin altina dusuyorum o kiloyla ama olsun :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…