Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

bir de hamileler için pilates diye bir vcd ve dvd çıkıyo daha ucuz fiyatı kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp yapsam mı yoksa sadece ebru şallı ile mi yapsam???

Ben de malzemelerimi sipariş verdim dün. Plates topum, lastiğim, DVDim, minderim... Hatta top şişirme pompam. Ebru Şallı'nın DVD sini aldım ben. Alışveriş sitelerindeki yorumlara baktım herkes beğenmiş. Bugüne kadar çok az köötü şey okudum Ebru Şallı'nın platesi hakkında... İnşallah severek yapacağım ve forma gireceğim. :82:

bir de hamileler için pilates diye bir vcd ve dvd çıkıyo daha ucuz fiyatı kararsız kaldım. acaba ikisini de alıp yapsam mı yoksa sadece ebru şallı ile mi yapsam???

ebru şallıyı öneirrim.netten yabancı pilates videoları indirdim hamileler için
ama hem dili tam çözemiyorum her cümleyi anlayamıyorum,hemde hoşuma gitmedi.

ebru şallı yı pek sevmiyorlar.pilates hocası değil falan vs şeyler yazıyorlar.ama kadın gerçekten güzel yapıyor.ve düzenli uyguladığın zaman vücudun kesinlikle forma giriyor

ebru şallı yı pek sevmiyorlar.pilates hocası değil falan vs şeyler yazıyorlar.ama kadın gerçekten güzel yapıyor.ve düzenli uyguladığın zaman vücudun kesinlikle forma giriyor

Siparişlerim henüz gelmedi, gelir gelmez başlayacağım. Günde kaç saat yapmak gerek? Hangi saatler daha verimli acaba?

valla ikindi vakti için uygun diyenler var
ama vücut sürekli aynı satte spor yapılırsa alışır bir süre sonra verim alamazsınız diyorlar(bütün egzersizler için diyorum)
net olarak bildiğim tek şey çok fazla tok ve çok aç olmayacaksın
bide sıkılaşmaının yanında kilo vermekte istiyorsan pilatesten önce 1 saat yürüyüş yapacaksın
şimdiden kolay gelsin

3 buçuk ay önce doğum yaptım canım sıkılaşmaya ihtiyacım var. Vermek istediğim 5 kilom var ama onu şimdi veremem. Emzirdiğim için diyet yapamam yani.
Diyet yapmadan plates yaparsam kilolarım üzerimde kalmaz değil mi? Bugün yarın başlayacağım...

Kızlar ben evde plates hareketlerimi titreşimli aletime uyarladım onun üzerinde yapıyorum çoğu şeyi, hem hareketi yapabilmemi zorlaştırıyor hemde daha kolay forma giriyorum...

Ben erteledim platesi. Bİr kaç ay sonra diyetle birlikte başlayacağım. Vermem gereken kilolar üzerimde kalır diye korkuyorum.
Ancak birkaç ay sonra diyet yapabilirim.

Canım, siz eğitmen olmadığınız için güzel yaoıyor sanıyorsunuz ama hareketleri hatalı maalesef bu güne kadar bir maraz çıkmadıysa bu sizin başarınızdır :)

Aynı saatte spor yapmak verimi düşürmek şöyle dursun tam tersi vucudu terbiye eder o yüzden rahat olun yeterki yazdığınız gibi çok aç veya tok olmamak gerek...

Ben erteledim platesi. Bİr kaç ay sonra diyetle birlikte başlayacağım. Vermem gereken kilolar üzerimde kalır diye korkuyorum.
Ancak birkaç ay sonra diyet yapabilirim.
Eğer kilo fazlan varsa ve bu aşamada pilates yaparsan evet fazla kilonun kalma ihtimali var bu yüzden önce rejim+hafif spor yapıp kiloları verip sonra pilatese başlaman lazım canım.

benimmm kafam karıştı şimdi yaaa
24 kilo verdim ama vermem gereken 8 kilo daha var platese başlaıdm yapmayım şimdi ben plates
kararsız kaldım kilo vermeyi zorlaştırıyor mu gerçekten:26::26:

şimdi kilomuz varken pilates yapmamalıyız anladım da bir sürü kişi pilates sayesinde kilo verdiğini söylüyor...bu nasıl oluyor...kafam karıştı valla...bide ebru şallının günlük programlarını indirdim ama hiç işe yaramıyor gibi geliyor...kadın boyuna konuşuyo yav....nefes mi alıyor nefes mi veriyor belli değil...ayrıca karın kaslarım yanıyo dio,daha benim karın kaslarım yeni yanmaya başlamışken hareket bitiyor...anlamadım çoğu kişi çok severek yaptım...acaba benmi yanlış yapıyorum hareketleri....

valla benimde kafam karışmış durumdaa
neden kilo vermemize engel onuda anlamadım
evet ebru çok nuşuyor ve ben nefesleirni yakalayamıyorum bile
ama alt karnım çok acıyor sadece 2kez yapmama ragmen

Hareketleri tekrar tekrar yap canım doğru yapana kadar. O göstermelik yapıyor gibi birşey. Hareketi yapsın sen başa al, tekrar yap. Ben bahsettiği yanmaları hissedebiliyorum, ama kalça kaslarını çalıştırmakta çok zorluk çekiyorum. Şimdilik zaten bıraktım yapmayı. Diyet yapıp tekrar başlayacağım bir kaç ay sonra.

bugün karın kaslarımı sanırım doğru olarak çalıştırdım...yanmaları hissedebildim en azından...ama şu başlangıştaki kaburgamızı kapalı tutmalıyız die hareket yapıyor ya hala onu anlayabilmiş değilim... :44:

Birinin yanıbaşımızda göstermesi gerek galiba onu. Ama yanmaları hissediyorsanız doğru yapıyorsunuz harekelri diyor DVD nin bir yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…