Pilates yapanlar, paylaşalım mı?

formsante dergisini bu yaki sayısında 50 tane pilates kartı var büyük ve küçük topla yeni güzel egzersizler var hoşuma gitti benim belki ilginizi çeker zor şeyler de var, omuz sırt göğüs- kalça-karın- bacak - esneme diye kategorilerde

formsante dergisini bu yaki sayısında 50 tane pilates kartı var büyük ve küçük topla yeni güzel egzersizler var hoşuma gitti benim belki ilginizi çeker zor şeyler de var, omuz sırt göğüs- kalça-karın- bacak - esneme diye kategorilerde

ben de aldım onu, çok güzel yapmışlar hemen diğerlerinin arasına koydum piyasada pilates yoga stretching le ilgili ne kadar kitap dergi varsa alıyorum zaten batacaz kaydirigubbakcemile3

edebiyatı bırakıp gittiğim spor salonuna hoca oluyormuşum sırnaşık şey hocamız zaten işkillenmeye de başladı hani, benim karın kaslarım vardır baklava gibi, nerden yapabildin bu dümdüz karın kaslarını diyor, hocamda bile öyle karın yok. zemuszemus

Fistik gibi olur diye 52 istiyorum zaten kaydirigubbakcemile3 yoksa BMI degerine gore normalin altina dusuyorum o kiloyla ama olsun :lepi:

evet işte dimi dimi BMI değerine göre zayıfın üst sınırında normalin alt sınırında olmalı yerimseniben
sonunda benimle aynı fikirde olan birisi :lepi:

evet işte dimi dimi BMI değerine göre zayıfın üst sınırında normalin alt sınırında olmalı yerimseniben
sonunda benimle aynı fikirde olan birisi :lepi:

kaydirigubbakcemile5

Saglik sorunu olmadigi surece guzel olur.

52 ye yalniz cok var insallah veririm :çok üzgünüm:

50 kılyum sadce qöbeqim için yarın baslıorum netten sıparıs verdı inş saglam ii bişey cıkarda baslarım yarın .s

merhaba bende netten pilates seti sipariş vermek istiyorum.ebru şallının 2 pilates dvd si var bende...pilates yapmaya başladım ama toplu lastikli hareketleir yapamıyorum olmadığı için..

bu arada bende 50 kiloyum benmde hafif göbeğim var ve biraz da selülitlerim onlar için yapıyorum vücudumu forma sokmak için.

bnm set galdi tmm hesy qusl ama bnm dvd2 ebru sallı zor yapamıorum sncta ılk baslıcm 1 le baslmk qerekıo ondan dvd 1 ndrmeyı düşünüorumm en kısa zmnda baslrım inş kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ya kızlar benim basenlerim ve baldırlarımdan şikayetim var, üst bedenime göre çok kalınlar(genetik ama).. platesle halledebilirmiyim bu sorunu, benm gibi olup çözüm bulan var mı..
ne önerirsiniz, koca popolu,kalın bacaklı olmak istemiyorum :2:

ya kızlar benim basenlerim ve baldırlarımdan şikayetim var, üst bedenime göre çok kalınlar(genetik ama).. platesle halledebilirmiyim bu sorunu, benm gibi olup çözüm bulan var mı..
ne önerirsiniz, koca popolu,kalın bacaklı olmak istemiyorum :2:

sende benim gibi armutmusun canım kafamçokkarıştı cok kötü bi durum ince vucut asagıya dogru kalınlasıyor ben pilatesle cözüm buldm yaptıkca azalıyor kalcalar ama sekerli kola tatlı gibi seyler hep oraya gidiyor benmde genetik bu tarz yicekleri yedikce kocaman altım şişiooosempatiksalakcinni

Ben daha önce Ebru Şallıyla yapıyordum platesi
Bırakmak zorunda kaldım söylenilene göre eğitim falan almamış o kadın
Spor hocası bir arkadaşım uyarmıştı dikkat et birçok hareketi yanlış yaptırıyor diye
O zaman başlayan bel ağrılarını kas yorgunluğu diyip takmamıştım
belim zaten hassastır
Güçleneceği yerde daha da kötü yaptı plates
Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum salı günü bel fıtığı tesşhisi koyuldu MR dan sonra
Zaten 3-4 ay önce bıarkmıştım sporu DR. yasaklamıştı yürüyüş ve yüzme en iyi sporum şuan
Çektiğim acılara değmezmiş diyorum kızlar
Zayıflama değildi amacım sıkılaşmak ve severek yapıyordum platesi
Fizik tedaviye başlanacak şimdi
Belime korse takıyorum yerden bişey kaldıramıyorum rahat rahat oturamıyorum
Rabbimin izniyle geçecek inşallah

Diyeceğim nolur dikkatli yapın hareketleri
Zorlanırsanız bırakın üstelemeyin
Bi uzmandan yardım alın aslında en güzeli
Unutmayın plates en çok en kolay sakatlanmalara yol açan spormuş

Spor hocası bir arkadaşım uyarmıştı dikkat et birçok hareketi yanlış yaptırıyor diye
belim zaten hassastır
Şimdi ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum salı günü bel fıtığı tesşhisi koyuldu MR dan sonra
Zaten 3-4 ay önce bıarkmıştım sporu DR. yasaklamıştı yürüyüş ve yüzme en iyi sporum şuan

cok geçmiş olsun canım bilirim bel fıtıgını annem ameliyat oldu.

belim zaten hassastır

aaa korktum simdi ya saglkliyken durduk yere bi yerimizi incitmyelim.. en iyisi dikkat ederek yapmak bu hareketleri.. en önemliside bastan kolay hareketlerden baslamak bence.. ozaman tehlikede azalir bence

X