- 3 Kasım 2010
- 4.327
- 406
-
- Konu Sahibi CamasirSuyunaCorba
Platesle ilgili çok bilgili değilim. Ama ben de seninle aynı durumda sayılırım. Ben yapmıyorum diyetle birlikte başlayacağım. Şu an diyet yapamadığım için erteledim platesi.
Neden diyet yapmıyorsun?
Platesle birlikte diyet olur, ama plates diyetsiz zayıflatmaz . Ben de bu sonucu çıkardım.
arkadaşlar plates sıkılaşmanızı sağlıyor, diyetsiz yaptığınızda sadece vücudunuz toparlanıyor, kilo olarak bi kaybınız olmuyor ama kıyafetleri giydiğinizde kendinizi daha zayıf hissediyorsunuz. ben 1,5 ay gittim ve farkı hissettim. ama diyetle ya da başka sporla birlikte yaparsanız hem kilo verir hem de sıkılaşırsınız
arkadaşlar plates sıkılaşmanızı sağlıyor, diyetsiz yaptığınızda sadece vücudunuz toparlanıyor, kilo olarak bi kaybınız olmuyor ama kıyafetleri giydiğinizde kendinizi daha zayıf hissediyorsunuz. ben 1,5 ay gittim ve farkı hissettim. ama diyetle ya da başka sporla birlikte yaparsanız hem kilo verir hem de sıkılaşırsınız
bir spor mağazında plates topunu 24liraya satıyorlar,bu plates işe yarıyor mu gerçekten zayıflatmıyor mu hiç ve zevkli mi:26:
hm boş yere alıp evde yer arama derdine düşmeyim o zaman:)ben yeyim ama zayıf kalıyım istiyorum ah keşke öyle bir şey mümkün olsaaaa:))
Ben geçenlerde pilates seti aldım ebru şallının dvd siyle dün evde 1 kere yaptım ama bel fıtığı başlangıcım var ve bugün çok bel ağrım oldu acaba sebebi nedir pilatese devam etmemeli miyim?
selam arkadaslar bende aranıza yeni katıldım siteyi biliyordum ama yeni katılmalk nasipoldu uzun zamandır plates yapan biriyim kızım doğduktan sonra bıraktım yeni tekrar başladım bende ilk defa internetten sipariş verdim büyüktop-band-küçüktop bugün 6gün oldu hala gelmedi normal mi?sipariş veren arkadaslar varmı
hosbulduk kendisitesine sipariş verdim ebrusallspor.com