Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayat felsefeni hangi slogan özetler komşum? aklinialirimsmile
Hava limani sana daha yakin gulo o yuzden yanebayanssulusmileneden çaya bana geliyorsunuz:dilcikar: yoksa benim yemeklerimi beğenmiyör musunuz :sm_confused: :smiley-cool: korkmayın güceller hem ben çok güzel bir dolma, sarma ve muska börek tarifi aldım aklinialirimsmile önce yemek yeriz akasia gacısı da çayı koyar zemuszemus e çayı kim koyar bayanssulusmilebıyıklı gelin kimse ooooo delikafadulden :roflol::roflol::roflol:
Ula anami ornek mi alyon nan :mymeka:gel canım çayı koymaya beklerim zemuszemus hatta biraz erken gel yemek de yap hatta bi mantı sıksan şöyle de yesek aklinialirimsmile Aybura da timizlik ve bulaşığı da yaptırttım mı tamamdır
He aybusum goryon mu su nikon garisini :mymeka:seni uyanık niko senialsanaalsanasmile
akasia gacısı teeeeee evrupalardan gelcek bide çayımı koyuvercek
ben kıyamam ona çayıda koyar yemeğide yapar bulaşığıda yıkayıveririm cancanım
sen yeterki neyin nerde olduğunu söyleyerimseniben
yaparim kuzum saga borek te acarimakasia gelsin de yapsın tebi alsanaalsanasmile bakıcaz ünvanının hakkını veriyor mu :1closedeyes: bıyıhlı gelin dedik bağrımıza bastık sempatiksalakcinni
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı çok fazla felsefik soru geldi diye tırsak durumdayımeyvahedigeldismileeyvahedigeldismileŞu anki ruh halin nasıl?
bağımsızlığı sevmemSana en fazla keyif veren kötü huyun nedir? sempatiksalakcinni
mutsuzluk insanın kendi kendine yaşattığı ızdıraptır bence mutsuz olmak için o kadar çok neden buluruzki kendimize aslında çözümü çok kolay olsa bile illede o ızdırabı kendimize enjekte edicezSence mutsuzluğun tanımı nedir?
:uhm::uhm::uhm: yine kendim olmak isterdimKendin olmasaydın kim olmak isterdin?
Hayatın boyunca karşına çıkan en büyük engel nedir?
oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞenizHava limani sana daha yakin gulo o yuzden yanebayanssulusmile
Sora Mehtaba gidene kadar o da yemek yapar yane cokacimcoook
Ula utanmiyonmu koskoca biyihliya cay koydurmaya nan :mymeka: :mymeka: :mymeka:
Evet biyihli olan benim emme ben agayim gulohemde biyihli aga
Ula anami ornek mi alyon nan :mymeka:
Kari zati cildirdi dun gitmedim diye :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
He aybusum goryon mu su nikon garisini :mymeka:
utanmiyo baga cay koydurmaya, sırnaşık şey
Nikoncan can can nikoncan olurum yoluna kurban olurum yoluna kurban:teytey: :dance: :sm_cool: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :teytey: :teytey::dance: :teytey: Şeniz Şeniz
yaparim kuzum saga borek te acarimkurabiyede yaparimturkude solerimsen yeterki beni havalimaninda unutma Şeniz Şeniz Şeniz
bir gemide 100 kişi var bunların 99 u katil 1 i masum sen o gemiyi batırır mısın?
hayır batırmamlmaz:lmaz:
o katiller belki 1 kişiyi öldürdüler ama ben 100 kişiyi öldüremem
canı veren RABBİM alır
eğer benim ölümümde o katiller elinden olcaksa sebebim onlar olur
He dogru dyon gulo, nikon garisi cok yavas belli olmaz o gelene kadar ben fransaya geri donerim :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:oy senin smillerine kurbanŞenizŞenizŞeniz
nikonun sağı solu belli olmaz bende geliyim seni karşılamaya
kitap okumayı severmisin?
ne tarz?
en begendigin kitap hangisiydi?
Leone Leoni - George Sanden son ne zaman kitap okudun
neydi o okuduğun kitap?
bende kişisel gelişim severim:))dahası kitpa okumayı severim ve benim için kitaplarım vazgeçilmezdir..
simyacıyı lisede okumuştum güzeldi..