- 5 Ocak 2010
- 13.939
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin nikonum:Saruboceq::Saruboceq:hep gülelim ayburum :Saruboceq: hiç tadımız kaçmasın kuzumsositosositosositososito
ben niye bu kadar gülüyorum şaşkın :roflol::roflol::roflol::roflol:
bebeğim benim az aksesuar neyin almadım yevrıma :jeyyar: Şeniz
aa ayıpsın yevrımm aklinialirimsmilenıkooo benden egsük etme takı neyimmmm yafrimmmaklinialirimsmile
he forumdan okudum kafamçokkarıştı bu ne be :mymeka: olum kazadan sonra konuştuk ya, sadaka vermiştin tesadüfen :hooray:Amin nikonum:Saruboceq::Saruboceq:
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
forumdan okudun sandım
aa ayıpsın yevrımm aklinialirimsmile
he forumdan okudum kafamçokkarıştı bu ne be :mymeka: olum kazadan sonra konuştuk ya, sadaka vermiştin tesadüfen :hooray:
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
bitanem estafurullah,sert kaya değilde yumuşak pamuk helva olurum sana:smiley-cool:yazdıkların doğru,bunu sormamın nedeni şuydu:ahada sert kayaya çarptık eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
aklıma ilk gelen Orhan Pamuk oldu galiba kar isimli kitabıyla en iyi edebiyat dalında ödül almıştıeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
nobel barış ödülü sanki daha çok siyasi yapılaşmayı gösteriyo gibi geliyo bana hakkında çok fazla şey bilmiyorum bildiğim şey
uluslararası barışı sağlayan ve norveçte verilen bir ödül
onaylayıp onaylamama konusuna gelince hakkında çok fazla şey bilemediğim için araştırmam gerek yerimseniben:1ninca::1ninca:
ben bi ekşi sözlüğe bakıyım en iyisikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hayatın anlamı bendim hani nikotibete gitmeye gerek yokne kızıyon patronum sanki işe mi alıcan ne öyle alengirli sorular hayatın anlamını tibete de gitsen bulaman o yüzden boşuna yorulmayak
sen de bakim şimdi bu kız şu soruna cevap verirse ona nobel ödülü vericen mi yooo e niye kızı yoruyon :mymeka:
bak benim soruma bayanssulusmile icabında takılırsa bi koşu çantasına bakar zemuszemus :icecream: :roflol::roflol::roflol:
anaaaa konum daha kapanmamışohaoldumsmilezemuszemus
bitanem estafurullah,sert kaya değilde yumuşak pamuk helva olurum sana:smiley-cool:yazdıkların doğru,bunu sormamın nedeni şuydu:
konuyu açmak istedim..sen bir msjında keşke ırkçılık olmasa,savaşlar olmasa gibilerden birşey yazmıştın,ilgini çekiceğini düşündüğüm için konuyu buna getirdima.s.
şimdi bu nobel denen dallama,baruttur,dinamittir,bombadır,mayındır kısaca her türlü patlayıcıyı bulan lavuk,bunlardan kazandığı para ile akıl alamıyacak paralar kazanır..sonra derki ben kötülüğe vesile oldum,benim yüzümden savaşlarda insanlar ölüyo,ocaklar sönüyo,dünyaya savaş yaydım,bari nobel vakfı kuruyımda hayır yapsınlar benim paramla..insanlar sansınki ben çok iyi bir adamım..arkamdan küfür etmesinler beddua okumasınlar hayır okusunlar..
ve beni savaş yanlısı olarak tanımasınlar
detaylı araştırırsan ne demek istediğimi çok daha iyi anlyacaksınyerimseniben
işte böyleboshayallersmileilgini çekiceğini düşündüm ayburumŞeniz
hayatın anlamı bendim hani nikotibete gitmeye gerek yok
nobel ödülünü verseler almam ciğerim:1closedeyes:yazımı okuda neden diye sorma:mymeka:
şimdi bi soru daha geliyo bak bana:mymeka:
ayburum,sitede en güzel bulduğun hatun kim:jeyyarniko nasılım:jeyyar:)
niye kapansın ya,daha yeni geldin:a015:
sen en gozel koltuklara otur fıstıgımmmzemuszemus:roflol:
kıss nıko sınırlerım bozuktu sen benı guldurdun Allahta senı guldursun emiiiii:icecream::dance:
niye kapansın ya,daha yeni geldin:a015:
ŞenizŞenizŞenizŞeniz
kankacım teşekkür ederim bilesin ki o senin güzelliğin
benim sorum şu blki de son sorum
akşama menünde ne var:)