pedofili mi bu adam

Bir tatil beldesinde arkaşımla dolmuş beklerken bir çocuk elinde cüzdanla gelip görüşüyor musunuz dedi biz anlamadık birşey o an mala döndük
Sonra cüzdanı gösterdi ben anca o zaman anladım görüşüyor musun dedim sana dedi, ben kıyameti kopardım o an polis çağırın diye kendimi yerlere attım çocuk topukladı kimse de oralı olmadı
Bence siz yanlış anlamışsınızdır ya, öyle bsy dese hemen o an caymazdı geri

Yeğen adamı tanıyor olsa bile sorunca söylemez ki.

yalniz soktum ama kapida bekliyordum sanki gece kulubune soktum ya allahalla bu ulkede bufeye de yalniz giremeyeceksek zor isimiz
Neden her söyleneni yanlış anlıyorsunuz?
15 yaşındaki yeğeninize büfeci uygun musun diye sormuş mu? Siz öyle duymuşsunuz, yeğeninizde aynı şeyi duymuş, neden öyle dediğini anlamamış, bu durumda adam evladı yaşında bir çocuğa artniyetli yaklaştıysa ve sizde bu lafı duyduysanız anında büfeye yeğeninizin yanına gidip duruma müdahale etmeliydiniz.

Hiç tanımadığım 18 yaşından büyük bir kadına hakaret eden adamı bir tek ben duydum ve ne duyduğumdan da yüzde yüz emindim ki adam da inkar etmedi, sırf bir hemcinsime aşağılayıcı bir dille hakaret edildiği için müdahale ettim, aynı şeyi 15 yaşında bir çocuğa yapsa yine müdahale ederdim, benim yeğenime evladıma yapsa zaten karakolluktuk garanti.

Hayır birde yanındaki yetişkinlerde sormuyor duyupta adama ne diyorsun sen diye? Nasıl saçma birşey ben anlamadım. Şimdi gelmiş burda soruyor adam ne demek istedi diye şaka gibi. 3 kişiler,ıssız bir yerde değilmiş siteymiş,korktular,çekindiler soramadılar diyeceğim o da degil,nerden tutsam elimde kalıyor.

Kusura bakmayın ama şu an pedofili gibi iğrenç bi kelimeyi kullanmanız son derece yersiz bu olayda. Taciz dersiniz, laf atma dersiniz ama o iğrenç kelimeyle midemizi kaldırdınız.
Konu dikkat çeksin, yorum yağsın istemiş

arkadaşlar ben yürüyodum sonra bi sokaktan bi adam çıktı o arkada ben önde 20 metre gibi kısa bi mesafe yürüdük sonra ben arkama baktım işte hala orda mı diye sonra markete girdim adam da marketin önünde durdu telefonla konuşmaya başladı (market büyük bi market) sonra işte marketten alacağımı aldım hızlıca çıktım. adam telefonla konuşmaya devam ediyodu yanından geçtim beni farketmedi bana bakmadı sonra evimin sokagina girecekken tekrar baktim markete adam orda mi diye, oradaydı sonra bana baktı. Ben de şüphelenip hızlıca eve gittim ama bilmiyorum takip mi edildim belki de birini bekliyodur orada adam yine de korktum ve size sormak istedim.

.......

Yukardaki.onceki konunuz ve bu konuyla çok benzerlik var
Siz zaten destek alan birimisiniz lutfen tedaviye devam edin
Yanı bilmediğiniz net duymadığınız bir şey için şüphelenmek doğru değil sağlığınız içinde Iyi değil

Yanındaki de yetişkin sayılmaz ki. 21 yaşında henüz, ona da ergen diyebiliriz. Hukuki olarak yetişkin sadece ancak davranışları bir yetişkin davranışı değil. Gerçekten yetişkin olsa anında müdahale ederdi zaten rahatsız olduğu duruma.

Ben 15 yaşında çocuğumu gecenin saat 1’inde nerede olduğuna, ne kadar güvenli bir alanda olduğuna bakmadan 21 yaşında bir başka çocukla yalnız bırakmam. İkisi de kendini koruyabilecek yeterlilikte değil çünkü.

Olgunlaşamamış, hali tavırlarıyla huzursuz olacağım biriyse ben 15 yaşındaki çocuğumu/yeğenimi vb 30 yaşındaki biriyle de yollayamam, site içi diye belki izin verilmiştir ama duyduğunuz bir sözü yanlış anlasanız da 15 yaşındaki çocuğun yanında bir boy göstermeniz gerekiyor, anında yanına gidip hayırdır bir şey mi oldu denir, denmeli de.

Önemli olan gece çıkmak vs değil, konu sahibesi sizin kafadakiler yüzünden ülke bu halde diyor lakin hayır o öyle değil, duyduğuna pedofili diyecek kadar emin olanların anında tepki göstermemesi yüzünden sapıklar bu kadar cüretkar.
Konuda bahsi geçen adam gerçekte nedir bilemeyiz zira olay tam olarak nedir net değil.

Kızın annesi de duydu demis bir yorumda. Oda ordaymış diye anladım ben.
Orda degilse site ici bile olsa gecenin o saatinde gönderilmemeliydi haklısınız.

Çocuklar konusunda çok hassasım ben mune. Yani çocuğum olsa biraz sıkıntılı bir anne olurdum muhtemelen. 15 yaşında çocuk site içi bile olsa anne babanın gözünün önünde olmalı o saatte. Gündüz arkadaşlarıyla plaja gidebilir, akşam sitenin içinde arkadaşlarıyla zaman geçirebilir ama o saatte en fazla evin önünde falan oturabilir bence.

Bir de bu yaştaki çocukların saçlarının boyalı olması, makyaj yapmasını vs. istismar olarak görüyorum ben. Bu yaş çocuklarla çalışıyorum. Geçen bayramda bir öğrencimle karşılaştım 14 yaşında henüz. Üzerinde benim bu yaşımda giyinmeyeceğim şuhlukta bir elbise, ayağında tek bantlı topuklular. Ben daha genç görünüyordum yanında muhtemelen. Bu çocuklar tehlikeye açık çocuklar. Zaten hormonlar tavan yapmış, o şekilde giyinince dikkat çekiyor. Birileri asılıyor, birileri yürüyor, birileri aklını çeliyor ki bunlar yaşıtları olmuyor çoğu zaman, hoşlarına gidiyor bu ilgi. sonra tv’lerde görüyoruz ebeveynlerini kızım evden kaçtı diye. 15 yaşında çocuğun saçı boyanmaz, makyaj yapılmaz, şuh giydirilmez. Evet bunları yapmayınca da tehlikelerden tamamen koruyamıyoruz çocukları ama yapınca tehlikeye daha açık hale getiriyoruz üzgünüm. Bunun ülkemiz insanıyla da alakası yok, dünyanın her yerinde geçerli bence.

Başka bi konuda 17 yaşındaki kızın özgürce seks dahil her şeyi yapabileceğini söylüyordunuz ama. Ailesinden gizlediği sevgilisine gitmesini gayet normal buluyordunuz. Noldu 1 yılda ne değişiyor?

Biz gitmemeli dediğimizde öyle çocuk mu kontrol edilir diyen kişi ben kızardım cart curt diyor az tutarlı olun.

Sizin çocuğunuz yok muydu

Hayır öyle söylemiyordum ama sana açıklama yapmakla uğraşamicam. Hani demiştin ya muhatap olmayalım diye, muhatap olmuyorum seninle. Muhatap olmamak için de göz ardı ettim. Sen de edersen sevinirim. bu sana son mesajım, hiç bir şekilde dikkate almayacağım bundan sonra.

Ne o reddedilmiş liseli gibi...

Benim sanaldan gözardı etmeme gerek yok. Senin gibi tüm gün forumda değilim. Ben günde 15 dk bile takılmıyorum burda.

Bence adam gayet açık bir şekilde uygun mudur demiş

Klasik bakkal büfeci jargonu, tamam mıdır anlamında

Diyelim ki uygun musun dedi değilim der geçersin yani adamın pedofili olması sonucuna, bunun bir asılma yöntemi olduğu sonuca nasıl ulaştınız

Adam kötü niyetli olsaydı gecenin köründe gördüğü kızı kolay kolay orada bırakmazdı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…