pedofili mi bu adam

parkta konustuk zaten o da kabul ediyor oyle bi sey dedigini

Yeğeniniz görünüş olarak nasıl? Yani çocuk gibi mi yoksa serpilmiş bir genç gibi mi görünüyor.

Yeğeninizin yanında sizde varsınız. Adam sizi de görmüştür. Niyeti kötü olsa böyle bir şeye cesaret edip söyleyemez. Tepki alabilir sonuçta... Ayrıca yeğeniniz büfeciyi ilk defa mı görüyor?
yeni geldik tatile evet ilk defa görüyor ama ben kapı dışında bekliuodum yani adam beni görmedi

yeni geldik bu parki da yeni bulduk tanisma ihtimalleri yok bence.Bana da garip geldi zaten yegenime sordum ama o da anlamamis cevap vermedi zaten

evet gordum kulagini ama kulaklik yoktu kulaginda biz ciktiktan sonra disari cikti disardan bi seyler yerlestirmek icin

anlaşılmıcak bişey yok. bu tck'ya göre açık açık teklif sayılmaz ama mahalle jargonunda tekliftir. alçak herif küçücük kıza yürümüş
aygercekten mi?olabilir belki de sadece uygun muusn diye sormustur sonra haddini astigini anlamistir hicbir sey dememistir diye dusundum ben de

Yeğeniniz görünüş olarak nasıl? Yani çocuk gibi mi yoksa serpilmiş bir genç gibi mi görünüyor.
yani yasi gibi durmuyor saci boyali makyaj da yapiyo bazen heveslenip ama yolda gorsem en fazla 19 yasinda derim cok buyuk durmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…