- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 3
- 25
- Konu Sahibi alaralalala
-
yegenim bufeye gitti bi seyler almaya sonra bufeci adam da aldigi seyleri posete koyarken uygun musun dediBen bir şey anlamadım.
Yeğeniniz bu konuda ne düşünüyor sordunuzmu?arkadaslar dun 15 yasindaki kiz yegenimle disari ciktik sonra iste ben bufenin onunde bekliyodum bufedeki adam yegenime uygun musun diye sordu birden yegenim de cevap vermedi sonra aldigi seyleri verdi adam iyi aksamlar dedi gitti..uygun musun ne demek?Uygun musun dedikten sonra bi sey de demedi acaba yanlis mi duydum??
nerden taniyacak ki tatildeyiz su an baska ildeyiz yaniYegeniniz adami taniyor olabilir mi? Kimse kimseye durduk yere "uygun musun?" Demez hadi dedi diyelim tepki alır bi şekilde.Yegeninizle bir konuşun bence neler oluyor ogrenin.
Yeğeniniz büfeci adamı daha önceden tanıyor olabilir mi? Uygun musun bir asılma cümlesi değil normal şartlarda.yegenim bufeye gitti bi seyler almaya sonra bufeci adam da aldigi seyleri posete koyarken uygun musun dedi
ne yapacagimi bilemedim ki uykulu muyum yanlis mi duydum falanBunu o anda adama ya da yeğeninize sorsanız daha iyi olmaz mıydı?
clubda degiliz ki yani nasil yanlis bolge??anlayamadim tam acar misinizAklıma şey geldi,bazı bölgeler vardır oralar bilinir belirli tarz kadınlar durur, kuzeniniz öyle bı yerde dikilıyordu da adam yanlış mı anladı acaba ?
o da anlamamis o yuzdrn cevap vermemisYeğeninize büfeci adamın neden böyle bir şey dediğini sormadınız mı?
anlamamis neden sordugunu o yuzden cevap vermemisYeğeniniz bu konuda ne düşünüyor sordunuzmu?
Tamam o an düşünmediniz de daha sonra yeğeninizle iletişim kurabilirsiniz demi adam sana böyle bir şey mi dedi yanlış mı anladım diye sorabilirsiniz? Her ihtimale karşı suçlamadan sanki öylesine soruyormuş gibi yaparak.ne yapacagimi bilemedim ki uykulu muyum yanlis mi duydum falan
nerden taniyacak ki tatildeyiz su an baska ildeyiz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?