• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedofili mi bu adam

Kusura bakmayın ama şu an pedofili gibi iğrenç bi kelimeyi kullanmanız son derece yersiz bu olayda. Taciz dersiniz, laf atma dersiniz ama o iğrenç kelimeyle midemizi kaldırdınız.
yok artık ya??kanunlarda bile yazar reşit olmayan birine teklifte bulunmak vs. PE DO Fİ Lİ DİR.Zaten pedofili mi diye sordum başlıkta da adama bir şey demedim hayırdır adamın arkadaşı mısınız

hahah cok komik.Yegenim de duydu diyorum ne anlatiyorsun sosyal anksiyete bu tarz bir sey bile degil??
Sorununuz sadece sosyal anksiyete olmayabilir. Ayrıca sosyal anksiyetenin bu tarz takip edilmek, taciz edilmek korkusu şeklinde geri dönüşleri de ortaya çıkabilir. Tedavi olun.

Sorununuz sadece sosyal anksiyete olmayabilir. Ayrıca sosyal anksiyetenin bu tarz takip edilmek, taciz edilmek korkusu şeklinde geri dönüşleri de ortaya çıkabilir. Tedavi olun.
tedavi olunmuşmuş hahahaha evet korkularım var da yegenim de duydu konustuk diyorum sen ne diyosun ya arkadasi misin adamin nesin avukati misin

yok artık ya??kanunlarda bile yazar reşit olmayan birine teklifte bulunmak vs. PE DO Fİ Lİ DİR.Zaten pedofili mi diye sordum başlıkta da adama bir şey demedim hayırdır adamın arkadaşı mısınız
Adamın ne dediği kime dediği bile net değil. Velev ki adam uygun musun diye sordu ki, belki sitenin büfesi dediğinize göre birkaç kez görmüştür yeğeninizi o çevrede ve bahsettiğiniz fiziki özelliklerden dolayı yaşça büyük olarak düşünmüştür. Erkek arkadaşı var mı tanışalım mı anlamında sormuştur, adamın yaş aralığı hakkında da bilgimiz yok malum. Zira makyaj ve saç boyası çocuk yaşta müsaade edilmemesi gereken şeyler di mi? Yeğeniniz kanunlar karşısında çocuk olabilir ancak bu olay fazlasıyla karmaşık. 🤷🏼‍♀️

tedavi olunmuşmuş hahahaha evet korkularım var da yegenim de duydu konustuk diyorum sen ne diyosun ya arkadasi misin adamin nesin avukati misin
Güzel kardeşim, yarım yamalak duyup nedenini bile soramadığın şeyi kafana takmışsın. Bu normal değil. Bu kadarcık şey için hiç tanımadığımız bir insanı pedofili gibi korkunç bir şeyle etiketleyemeyiz. Arkadaşı olmamız gerekmiyor bunun için.

Ha tacizden pedofiliden bu kadar korkuyorsanız önce 15 yaşında çocuğun saçını boyamasına, makyaj yapmasına izin vermeyeceksiniz. Sonra gecenin köründe marketlere büfelere yalnız sokmayacaksınız.

Yegenimin büyük görünüyorsa boşmusun anlamında demiş olabilir. Bazı 15 yas olanlar büyük görünüyor ya o hesap.
O esnada telefonda konusuyor ya da sesli mesaj atıyor olabilir. Büfede yanında baskası olabilir. Ya da uygun musun değil Bask bişey demiş olabilir. Uygurlu musun mesela🤔

Adamın ne dediği kime dediği bile net değil. Velev ki adam uygun musun diye sordu ki, belki sitenin büfesi dediğinize göre birkaç kez görmüştür yeğeninizi o çevrede ve bahsettiğiniz fiziki özelliklerden dolayı yaşça büyük olarak düşünmüştür. Erkek arkadaşı var mı tanışalım mı anlamında sormuştur, adamın yaş aralığı hakkında da bilgimiz yok malum. Zira makyaj ve saç boyası çocuk yaşta müsaade edilmemesi gereken şeyler di mi? Yeğeniniz kanunlar karşısında çocuk olabilir ancak bu olay fazlasıyla karmaşık. 🤷🏼‍♀️
Adamın yaş aralığından emin değilim ama saçına aklar düşmüştü hafif öyle diyeyim yani.Yegenim 40 yasinda gorunse bile teklif ettiyse sayet bu pefofiliye giriyor.Yasini bilmedigi kisilerle muhatap olmasin o zaman.Musaade edilip edilmez mi bilemem genç sonuçta annesi de izin veriyor.Daha dun vardik buraya ve hic disari da cikmadik yani gormus olma ihtimali cok az.

hicbir sey anlamadim dediginizden.Yani adama mi saldirirdiniz
Yok o kadar asi değilim ama konuya pekte sakin giriş yapmazdım açıkcası sonu nezarette biterdi diye düşünüyorum. Keza bu tarz olaylarda baskın net bir tavır gerekir öyle havaya uygun musun diye sormasın kimse konuşmak isteyen az usulüp yol bilsin

Ayrıca adamın sizi görmediğini söylüyorsunuz. Hiçbir çocuk gecenin 1inde büfeye yalnız sokulmaz. Bana isterseniz art niyetli diyin ama yetişkin bir kadın olarak o saatte bir büfeye yalnız giren bir kadın görsem yanında destek olarak girerim.

Güzel kardeşim, yarım yamalak duyup nedenini bile soramadığın şeyi kafana takmışsın. Bu normal değil. Bu kadarcık şey için hiç tanımadığımız bir insanı pedofili gibi korkunç bir şeyle etiketleyemeyiz. Arkadaşı olmamız gerekmiyor bunun için.

Ha tacizden pedofiliden bu kadar korkuyorsanız önce 15 yaşında çocuğun saçını boyamasına, makyaj yapmasına izin vermeyeceksiniz. Sonra gecenin köründe marketlere büfelere yalnız sokmayacaksınız.
İğrençsiniz gerçekten o son cümleler midemi bulandırdı.Annesi ben bile degilim izin vermeyecekmisim sacini boyamasina hahaha.adamin kimligini verip bu pedofili mi dedim sanki sordum burada sadece niye suclayayim allahini seversen ya buraya yazanda kabahat evet kafaya taktim cunku ikimiz de ayni seyi duydugumuzu dusunuyoruz.Sizin kafadakiler yuzunden ulke bu halde.Bi daha boyle bi sey yasanirsa buraya yazmam adamin fotosunu her seyini cekip yayarim zaten

Ayrıca adamın sizi görmediğini söylüyorsunuz. Hiçbir çocuk gecenin 1inde büfeye yalnız sokulmaz. Bana isterseniz art niyetli diyin ama yetişkin bir kadın olarak o saatte bir büfeye yalnız giren bir kadın görsem yanında destek olarak girerim.
yalniz soktum ama kapida bekliyordum sanki gece kulubune soktum ya allahalla bu ulkede bufeye de yalniz giremeyeceksek zor isimiz

ayni seyi yegenim de duydu diyorum ne yapacaksiniz sosyal anksiyetemi sosyal anksiyete boyle bir sey sayilmaz bile
Hepiniz duydunuz ve birşey demediniz öyle mi?,
Ayrıca kulağinda kulaklık yoktu diyorsunuz ,sonrada dışardaydım beni görmedi adam diyorsunuz ,nasıl eminsiniz kulaklık olmadığından?
Bu arada adam pedofilidir değildir demiyorum,savunmuyorumda yanlış anlaşılmasın ama biri benim duyabileceğim şekilde yigenime,çocuğuma böyle bir soru sorsa ne diyorsun sen derim yani. Susmam duyduysam. Adamda der ki size demedim telefondayım, şunu demek istedim vs.
Çok saçma geldi bana konunuz. Yiğeniniz de sormamış tuhaf bir şekilde.
Ben mi garibim sizler mi tuhafsınız bilemedim.

İğrençsiniz gerçekten o son cümleler midemi bulandırdı.Annesi ben bile degilim izin vermeyecekmisim sacini boyamasina hahaha.adamin kimligini verip bu pedofili mi dedim sanki sordum burada sadece niye suclayayim allahini seversen ya buraya yazanda kabahat evet kafaya taktim cunku ikimiz de ayni seyi duydugumuzu dusunuyoruz.Sizin kafadakiler yuzunden ulke bu halde.Bi daha boyle bi sey yasanirsa buraya yazmam adamin fotosunu her seyini cekip yayarim zaten
Niye midenizi bulandırdı? Benim de midemi ufacık çocukları küçük kadınlar şeklinde ortalığa salan, önünü arkasını takip etmeyen ebeveynler bulandırıyor.

16 yaşında bir yeğenim var. Ablam saçını boyamasına izin verse ablama kızarım. Gece yarısı yanında yetişkin olmadan (sizi yetişkinden saymıyorum) sokağa salsa yine ablama kızarım. Çocuk bu çünkü, izin verilirse mokunu çıkartır.

Keşke adama direk sorsaydınız uygun musun derken?? Diye..

Yeğeninize sormadınız mı bunu?? O ne diyor?? Bilmiyorum ama uygun musun sorusu masumca gelmedi.. Aklıma çirkin şeyler geliyor ama kız daha minicik o yüzden yok yaa..

Buaralar 15 20 yaş çocuklarda sugardady olayı varmış. Ergen kızlar kendinden yaşca büyük ve paralı adamlarla sohbet ediyor, yemek yiyor, tatile gidiyor veya sadece telefonla konuşuyor ve karşılığında para alıyor.
Acaba öyle bir durum mu direkt o geldi aklıma. Çünkü niye durup dururken biri çocuğa uygun musun desin?
Yeğeninize sordunuz mu adamı tanıyor musun diye

Back