- 6 Haziran 2021
- 83
- 23
- 3
- 25
- Konu Sahibi alaralalala
-
yok artık ya??kanunlarda bile yazar reşit olmayan birine teklifte bulunmak vs. PE DO Fİ Lİ DİR.Zaten pedofili mi diye sordum başlıkta da adama bir şey demedim hayırdır adamın arkadaşı mısınızKusura bakmayın ama şu an pedofili gibi iğrenç bi kelimeyi kullanmanız son derece yersiz bu olayda. Taciz dersiniz, laf atma dersiniz ama o iğrenç kelimeyle midemizi kaldırdınız.
Sorununuz sadece sosyal anksiyete olmayabilir. Ayrıca sosyal anksiyetenin bu tarz takip edilmek, taciz edilmek korkusu şeklinde geri dönüşleri de ortaya çıkabilir. Tedavi olun.hahah cok komik.Yegenim de duydu diyorum ne anlatiyorsun sosyal anksiyete bu tarz bir sey bile degil??
burada açıktı valla ben senin amacini anlayamadim da neyse..Bu yasak gece 1de her yeri kapsamıyor mu?
tedavi olunmuşmuş hahahaha evet korkularım var da yegenim de duydu konustuk diyorum sen ne diyosun ya arkadasi misin adamin nesin avukati misinSorununuz sadece sosyal anksiyete olmayabilir. Ayrıca sosyal anksiyetenin bu tarz takip edilmek, taciz edilmek korkusu şeklinde geri dönüşleri de ortaya çıkabilir. Tedavi olun.
yani mesela biriyle konuşmak için uygun musun deriz ya o hesaphayır tatildeyiz yeni geldik.ha bu arada nasıl müsait misin gibi geldi kelime anlamı olarak mı
hicbir sey anlamadim dediginizden.Yani adama mi saldirirdinizGece 1de 15 yaşında kızı görünce sormuşsa ben buraya anca nezarette yazardım siz nasıl es geçtiniz
hmm olabilir evetyani mesela biriyle konuşmak için uygun musun deriz ya o hesap
Adamın ne dediği kime dediği bile net değil. Velev ki adam uygun musun diye sordu ki, belki sitenin büfesi dediğinize göre birkaç kez görmüştür yeğeninizi o çevrede ve bahsettiğiniz fiziki özelliklerden dolayı yaşça büyük olarak düşünmüştür. Erkek arkadaşı var mı tanışalım mı anlamında sormuştur, adamın yaş aralığı hakkında da bilgimiz yok malum. Zira makyaj ve saç boyası çocuk yaşta müsaade edilmemesi gereken şeyler di mi? Yeğeniniz kanunlar karşısında çocuk olabilir ancak bu olay fazlasıyla karmaşık.yok artık ya??kanunlarda bile yazar reşit olmayan birine teklifte bulunmak vs. PE DO Fİ Lİ DİR.Zaten pedofili mi diye sordum başlıkta da adama bir şey demedim hayırdır adamın arkadaşı mısınız
Güzel kardeşim, yarım yamalak duyup nedenini bile soramadığın şeyi kafana takmışsın. Bu normal değil. Bu kadarcık şey için hiç tanımadığımız bir insanı pedofili gibi korkunç bir şeyle etiketleyemeyiz. Arkadaşı olmamız gerekmiyor bunun için.tedavi olunmuşmuş hahahaha evet korkularım var da yegenim de duydu konustuk diyorum sen ne diyosun ya arkadasi misin adamin nesin avukati misin
Adamın yaş aralığından emin değilim ama saçına aklar düşmüştü hafif öyle diyeyim yani.Yegenim 40 yasinda gorunse bile teklif ettiyse sayet bu pefofiliye giriyor.Yasini bilmedigi kisilerle muhatap olmasin o zaman.Musaade edilip edilmez mi bilemem genç sonuçta annesi de izin veriyor.Daha dun vardik buraya ve hic disari da cikmadik yani gormus olma ihtimali cok az.Adamın ne dediği kime dediği bile net değil. Velev ki adam uygun musun diye sordu ki, belki sitenin büfesi dediğinize göre birkaç kez görmüştür yeğeninizi o çevrede ve bahsettiğiniz fiziki özelliklerden dolayı yaşça büyük olarak düşünmüştür. Erkek arkadaşı var mı tanışalım mı anlamında sormuştur, adamın yaş aralığı hakkında da bilgimiz yok malum. Zira makyaj ve saç boyası çocuk yaşta müsaade edilmemesi gereken şeyler di mi? Yeğeniniz kanunlar karşısında çocuk olabilir ancak bu olay fazlasıyla karmaşık.
Yok o kadar asi değilim ama konuya pekte sakin giriş yapmazdım açıkcası sonu nezarette biterdi diye düşünüyorum. Keza bu tarz olaylarda baskın net bir tavır gerekir öyle havaya uygun musun diye sormasın kimse konuşmak isteyen az usulüp yol bilsinhicbir sey anlamadim dediginizden.Yani adama mi saldirirdiniz
Ayrıca adamın sizi görmediğini söylüyorsunuz. Hiçbir çocuk gecenin 1inde büfeye yalnız sokulmaz. Bana isterseniz art niyetli diyin ama yetişkin bir kadın olarak o saatte bir büfeye yalnız giren bir kadın görsem yanında destek olarak girerim.yok artık ya??kanunlarda bile yazar reşit olmayan birine teklifte bulunmak vs. PE DO Fİ Lİ DİR.Zaten pedofili mi diye sordum başlıkta da adama bir şey demedim hayırdır adamın arkadaşı mısınız
İğrençsiniz gerçekten o son cümleler midemi bulandırdı.Annesi ben bile degilim izin vermeyecekmisim sacini boyamasina hahaha.adamin kimligini verip bu pedofili mi dedim sanki sordum burada sadece niye suclayayim allahini seversen ya buraya yazanda kabahat evet kafaya taktim cunku ikimiz de ayni seyi duydugumuzu dusunuyoruz.Sizin kafadakiler yuzunden ulke bu halde.Bi daha boyle bi sey yasanirsa buraya yazmam adamin fotosunu her seyini cekip yayarim zatenGüzel kardeşim, yarım yamalak duyup nedenini bile soramadığın şeyi kafana takmışsın. Bu normal değil. Bu kadarcık şey için hiç tanımadığımız bir insanı pedofili gibi korkunç bir şeyle etiketleyemeyiz. Arkadaşı olmamız gerekmiyor bunun için.
Ha tacizden pedofiliden bu kadar korkuyorsanız önce 15 yaşında çocuğun saçını boyamasına, makyaj yapmasına izin vermeyeceksiniz. Sonra gecenin köründe marketlere büfelere yalnız sokmayacaksınız.
yalniz soktum ama kapida bekliyordum sanki gece kulubune soktum ya allahalla bu ulkede bufeye de yalniz giremeyeceksek zor isimizAyrıca adamın sizi görmediğini söylüyorsunuz. Hiçbir çocuk gecenin 1inde büfeye yalnız sokulmaz. Bana isterseniz art niyetli diyin ama yetişkin bir kadın olarak o saatte bir büfeye yalnız giren bir kadın görsem yanında destek olarak girerim.
Evet işimiz zor, devir kötü.yalniz soktum ama kapida bekliyordum sanki gece kulubune soktum ya allahalla bu ulkede bufeye de yalniz giremeyeceksek zor isimiz
Hepiniz duydunuz ve birşey demediniz öyle mi?,ayni seyi yegenim de duydu diyorum ne yapacaksiniz sosyal anksiyetemi sosyal anksiyete boyle bir sey sayilmaz bile
Niye midenizi bulandırdı? Benim de midemi ufacık çocukları küçük kadınlar şeklinde ortalığa salan, önünü arkasını takip etmeyen ebeveynler bulandırıyor.İğrençsiniz gerçekten o son cümleler midemi bulandırdı.Annesi ben bile degilim izin vermeyecekmisim sacini boyamasina hahaha.adamin kimligini verip bu pedofili mi dedim sanki sordum burada sadece niye suclayayim allahini seversen ya buraya yazanda kabahat evet kafaya taktim cunku ikimiz de ayni seyi duydugumuzu dusunuyoruz.Sizin kafadakiler yuzunden ulke bu halde.Bi daha boyle bi sey yasanirsa buraya yazmam adamin fotosunu her seyini cekip yayarim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?