pedofili mi bu adam

SORDUGUMA PISMAN ETTINIZ ALT TARAFI DUYDUGUMUZ SEYI YAZDIM NE DMEEK ISTEDI KOTU BI SEY MI DEMEK DEDIM.BURDA BANA SALDIRANLARIN HEPSI DE ORDA BURDA YOK EVLIYIM DEMIS ERTESI GUN YOK EVLI DEGILIM OKUYORUM BILMEM NE DEMIS HER YERDE YALAN SOYLEMIS GARIP PROFILLER.NEDEN HESABIM ASKIYA ALINDI ONU DA ANLAMADIM GIDIYORUM FORUMDAN ARADA BIR CILT BAKIM KONUSUNA BAKARIM GIRIP.CIDDI CIDDI sugar daddy konusuna bile getiren olmus konuyu yazik ne diyim yani

Heyy Allahım ya duymuşsunuz da evet kafanızda kurmuşsunuz yine zira adam orada tamam mı başka isteğiniz var mı babında söylemiş zira asılacak olsa o kelime mantıksız. Hem yanında değilsiniz dışardasınız o sizi görmüyor ama siz duyuyorsunuz kulağında kulaklık olmadığına kadar görüyorsunuz bu ne yaman çelişki

sonradan dedim ya dışardan su kolisi gibi bi şey alırken de gördüm diye ne çelişkisi allahımmya tamam kulaklık varmış

Bence yanlış anlamışsın
Artık herkese iftira atmak ne kadar kolay

iftira atmadim size soruyorum ben de
Uygun musun ne ya
Sapık olsa böyle birşey niye desin
Her şeyden birşey arıyorsunuz resmen
Tamam sapık dolu ama herkes de sapık değil
Bir arkadaşın babasına arkadaşı torununu emanet etmiş adamcağız çocuğu seviyormuş kadının biri bu adam sapık diye şikayet etmiş
Adamı karakola çekmişler tansiyonları yükselmiş fenalaşmış orda
Duyarlı olmak iyi ama böyle millete iftira atmak doğru değil
Bide bu büyük birşey
Pedofili mi bile demek iftiraya girer
Taciz vs yok ortada

Bence de öyle.
Geçen eşim kapıdan girdi annesiyle konuşuyor bende cevap veriyorum.

Annesiyle konusuyomus
Tamda bana sormuş gibiydi oysa
Rezil oldum ya cilve yaparak cevap veriyorum bende eşime o an

Büyük harfle yazmak yasak.

Rahatsız olduysanız çarpıya basıp çıkın siteden, eksikliğinizi hissetmez kimse üzülmeyin.

pedofili diye başlık atıp tepki görmemeyi beklemek komik.

hayır girmez.tamam kötü olmuş ama ne yapabiliriz yani korkuyoruz bu devirde özellikle çocuklara bi şey olmasını istemiyoruz.

Büyük harfle yazmak yasak.

Rahatsız olduysanız çarpıya basıp çıkın siteden, eksikliğinizi hissetmez kimse üzülmeyin.

pedofili diye başlık atıp tepki görmemeyi beklemek komik.
tamam bitanem bi daha benim yazdığım konulara cevap yazmazsan sevinirimkaç gün geçti yorum yapmak için pusuda mı bekliyorsun anlayamadım yani hangi konuyu açsam seninle karşılaşıyorum garip açıkçasısürekli de aktifsin sitede sıkıcı oluyordur

hayır girmez.tamam kötü olmuş ama ne yapabiliriz yani korkuyoruz bu devirde özellikle çocuklara bi şey olmasını istemiyoruz.
Kimse istemiyor hanfendi
Ama insanlara durup dururken böyle bir ithamda bulunamazsınız
Hayret birşey ya
Kızın yanında gitseydin o zaman
Uygun musun değil uygun mudur demiş adam belli
Tamam mıdır yani
Başka birşey istiyor musun anlamında
Adam pedofili mi diyorsun burda
Tamam kötü olmuş deyip geçemezsiniz
O adam ölse ne olucaktı
Bu nasıl birşey ya
Gerçekten yazık
Duyarlı değil paranoyaklık bu
Buda suç olmalı
O kadın yargılanmalıydı

Yazacam

Evet aktifim sitede, rahatsız mı oldun? Yapacak bir şey yok rahatsızlığına, üzgünüm.

Kimse istemiyor hanfendi
yanlış anlamış olabilir neden yargılanacakmış o kadın yahu iftira atmak kuyusunu kazmak amacıyla demediyse yargılanmamalı.

Kimse istemiyor hanfendi

yanlış anlamış olabilir neden yargılanacakmış o kadın yahu iftira atmak kuyusunu kazmak amacıyla demediyse yargılanmamalı.
İftira atmış
Adam ölebilirdi
Çok büyük bir suçlama bu
Ne demek ya
İyi valla herkes herkese sapık desin o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…