pedofili mi bu adam

Ne o reddedilmiş liseli gibi...

Benim sanaldan gözardı etmeme gerek yok. Senin gibi tüm gün forumda değilim. Ben günde 15 dk bile takılmıyorum burda.
Yani yanlış anlamayın ama, o girdiğiniz 15 dakikayı da sırf kudra hanımla uğraşmak için harcıyorsunuz gibi görünüyor buradan biraz....

** birkaç konudur yorumlarınıza denk geliyorum, ve gerçekten gördüğümü yazıyorum, laf sokma amacıyla demedim yani.

18 yaşının altındaki her birey çocuktur ve gözetim ister. Belki başka bisey dedi ya da başka biseyi kastetti. Bilemeyiz.

Hayal görüyor olabilir. Yada olmayan sesler duyuyor olabilir ama yigeni de duymuş. Belki farklı anlamlar yüklüyor olabilir bu konuda.

18 yaş altı çocuklar için söylediklerinize katılıyorum, kızları saçını boyayan topuklu giyen anneler anneliklerine söz söylediğimi düşünmesinler, kendi fikrimi kendi uyguladıklarımı yazıyorum yalnızca.
Kızım 26 yaşında, ilk topuklusunu lise mezuniyet balosunda giydi, saçlarını en fazla 2-3 yıldır boyuyor o da sürekli değil değişiklik istediğinde ve çok uç renkler boyamamasını söylüyorum zira 26 yaşında ama yüzü minyon yaşından küçük gösteriyor o yüzden.

Makyaj zaten abartılı makyajı yoktur ama onu da ilk defa mezuniyetinde yaptı, kaşlarını bile 1-2 senedir yeni yeni alıyor, kıyafet yaşına uygun giyinir.

Özenmedi mi? Evet ergenlik döneminde full makyajlı gezen, 10 cm topuklu giyen ve saçlarını her ay boyayan arkadaşlarını görünce özendi, aldım karşıma konuştum yaşı geldiğinde makyaj da yaparsın topuklu da giyersin dedim ama şimdi o duru güzelliği makyajla gölgelemenin manası yok, 10 cm topukluyla paytak ördek yavrusu gibi gezmenin hiçbir estetik yanı da yok.
Ne zaman vakti geldi ilk topuklu ayakkabısını ben aldım, makyaj malzemeleri alırken şunu da al dedim, saçını boyattı ne kadar beğendiğimi söyledim.

Abartı gelecek ama değil, zaten okuduğu tüm okullar evimize yakın diye biz lise 3. sınıf öğrencisi olana kadar cep telefonu bile almadık, lise 3'de artık farklı bir şehirde farklı bir okulda okuyacak diye babası telefon hediye etti, ben bundan bile pişman değilim iyi ki öyle yaptık, tüm çocukluğunu dolu dolu yaşadı, elinde telefon kendini eve kapatan bir çocuk olmadı, vaktinden önce büyümedi, bazı tehlikelerden de otomatik olarak korundu.
Şimdi artık yetişkin biri, ister makyaj yapar ister topuklu giyer, ister 7/24 elinde telefonla takılır, bundan sonra yapacakları 26 yaşında yetişkin bir bireyin hür iradesidir.

Evet her şeyden korumak mümkün değil ama olası bazı tehlikelere açık hale getirmemek mümkün, baskıyla sürekli göz hapsinde tutarak da olmaz ama çocuğun güvenini yıkmadan, kuralcı fakat bir o kadar da çocuğunuzla iletişim kurmayı başarıyorsanız çoğu kötülükten de koruyabiliyorsunuz.

Hayal görüyor olabilir. Yada olmayan sesler duyuyor olabilir ama yigeni de duymuş. Belki farklı anlamlar yüklüyor olabilir bu konuda.
Esnaflar biraz da öyledir ya bi ihtiyacınız var mi derler istediğiniz var mi derler sizin için uygunsa derler ne bileyim belki Bu tarz bir şey dedi
Hatta pazarda satıcılar daha farklı konuşurlar
Böyle bir şey olabilir tam.nette duymamış acaba öyle mi dedi diyor kendide emin değil

Gerçekte alıntı yapma sayım çok az. Kendisi de gayet iyi bilir bunu. Hep o alıntı yapmıştır ilk. Ki bu yazdıklarımda bana yaptığı muamelenin aynısını ona yapmak için. Kendisinin bana kurduğu cümlenin aynısını ona kurdum. Neyse benim umrumda değil zaten artık.

Neyse benim umrumda değil zaten artık.
emin misiniz??? :)))

bakın amacım polemik yapmak değil,ben sadece tarafsız biri olarak dışarıdan görüneni söylüyorum.

kaba bir üslup kullanıp,tersleyen hep sizdiniz gördüğüm kadarıyla :)

neyse sizi ilgilendirmiyorsa beni hiç ilgilendirmemeli,iyi forumlar :)))

İşte gördüğünüz gibi değil hiçbir şey. Kaba bir üslup kullanmam anormal ama dalgacı üslup normal herhalde size. Siz de sürekli yanlış anlamayın ama... polemik yapmak istemem... diye diye gayet yanlış anlamaya müsait polemik yaratıcı konuşuyorsunuz. Kibar konuşarak da gayet laf sokmaya çalışıyorsunuz. Diyeceğim o ki ister kaba, ister kibar, ister dalga geçici üslup olsun önemli olan mesajda ne demek istediğindir. Ben hanımefendiye ara ara mesaj atıyordum o da cevaplıyordu. Forumda ise o alıntı yapıp beğeni atarsa atıyordu bu kadar. O kişiyle gerçek hayatta tanışma ümidim olmasa zaten kırılmazdım. Sanal ortam sonuçta. Kırgınlığım falan da kalmadı. Herkes kendi hayatına devam ediyor sıkıntı yok.

Siz de sürekli yanlış anlamayın ama... polemik yapmak istemem... diye diye gayet yanlış anlamaya müsait polemik yaratıcı konuşuyorsunuz. Kibar konuşarak da gayet laf sokmaya çalışıyorsunuz.
bir insanla ters düştüğüm bir konuda, onun kırılacağını hissedersem,üslubumu yumuşatmak adına bu şekilde konuşuyorum. dilerseniz bundan mütevellit dan dan,ne düşünüyorsam direkt söyleyeyim?

inanın başkası olsa sizin şu yaptıklarınıza,yazdığınız yorumlara oldukça iğneleyici bir şekilde cevap verir. çünkü sizi kırıp kırmaması umrunda olmaz çoğu insanın.

size söyleyeceğim şeyler hoşunuza gitmeyecek şeyler olduğu için,yani sizinle karşıt görüşte olduğum için, elimden geldiğince yumuşatmaya çalışıyorum laflarımı.

ama peki madem, nasıl dilerseniz öyle olsun,iyi akşamlar :))

Madem gece 1’de beraber büfeye gidiyorsunuz zahmet edip birlikte alışveriş yapsaydınız ne amaçla görünmediniz o kısmı anlayamadım? Ayrıca asılmak için “uygun musun?” demek hiç mantıklı değil. Biri bana durduk yere uygun musun? Diye sorsa anlamazdım açıkçası ve anlamadığımı belirtirdim. Olay anında orda değildik, adamın ne dediğini tam bilmiyoruz, yanında biri var mıydı muamma, durduk yere öncesinde hiçbir diyalog olmadan mı söyledi? Yüz ifadesi nasıldı? Yani ne bilelim allah aşkına ya. Eğer aklınıza takılıyorsa bir daha göndermeyin kızı oraya.

Buyrun ne istiyorsanız diyin. Bi şey farketmiyor benim için.

Ne demek uygunmusun aaa iyi niyetli olmadigi kesin

Sen bilirsin ama uğraşma bence

Bir daha o büfeden alışveriş yapmayın.. Yanınızda sizi koruyup kollayacak birileri yoksa gece dışarı çıkmamalısınız alacaklarınızı gündüz temin etmelisiniz.. Ahir Zamandayız Cinayetler Tecavüzler aldı başını gidiyor Müge anlı izlemiyor musunuz? Hiç mi aklınız fikriniz yok Pandemi bahane edildi tecavüzcüler cinayet işleyenler hırsızlar arsızlar Sokağa salındı?

Belki uzakta başkasını görmüştür ona demiştir böyle bir asılma cümlesi mi var garip geldi biraz

Yahu adamı nasıl pedofili ettin Öyle bir şey olsa hayırdır diyememişsin birde gelmiş hala adamı bokluyorsun. Madem öyle bir şey var inanıyorsun sesini çıkartcaktın ama senin gibi kadınlar yüzünden kaç tane adam durduk yere milletten dayak yiyor. Uygun mudur? Tamam mıdır demektir. Nasıl oraya çevirdiniz şok içindeyim yeterli midir tamam mı başka alacağı var mı diye sormuş.

Yeğeninize baskı yapmadan, özel bir yerde konuşun ve öncelikli olarak kimseye söylemeyin. Sonrasında duruma göre gerekli kişilere anlatmanız gereken bir durum varsa anlatırsınız. Bu gibi durumlar çok çok hassas. Yine de böyle bir durum da olmayabilir yani bir dahakine daha dikkatli olun ve gözlemleyin bence. Ona göre eylem planı çizersiniz

ayy yazıkk milletten dayak yiyorlarmış.kardeşim bi şey mi dedim soru sordum alt tarafı uygun mudur mu dedi ne dediyse artık umrumda değil buraya sorduğuma pişman ettiniz 15 yaşındaki kızı sugar daddy buluyo mu sanmadınız...saçını boyarsa yetişkin sanar mı demediniz..tamam biz suçluyuz ben şizofrenim ikimiz de aynı şeyi duyduk hemen hemen ama ikimiz de deliyiz yazık bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…