• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pedofili mi bu adam

Ben hiçbir şeyi anlamlandıramadım zira. Biri yeğenime uygun musun diye sorsa ve ben pedofiliden şüphe etsem orada adamın üzerine atlarım.
Evet yanlış bile anlasam girip bi sorarım, ki yeğen adamı daha önceden tanımıyorsa ilk asılma cümlesi uygun musun biraz mantıksız geldi bana

Erkek arkadaşın var mı olabilir, aldıklarını ödeyecek misin paran var mı olabilir...

ay😣😣gercekten mi?olabilir belki de sadece uygun muusn diye sormustur sonra haddini astigini anlamistir hicbir sey dememistir diye dusundum ben de
Neye ay vay diyorsunuz acaba şimdi? Konunun başlığına adam pedofili mi yazmışsınız, şimdi yazanlar bu tekliftir diyor "ay gerçekten miiii" diye tepki veriyorsunuz. 🤷🏼‍♀️

evet gordum kulagini ama kulaklik yoktu kulaginda biz ciktiktan sonra disari cikti disardan bi seyler yerlestirmek icin
O zaman ben de şüphelenirdim. Ama çok saçma, gündüz vakti, yanında biri olan çocuğa cesaret edebilir mi? Eğer öyleyse söylenecek söz yok.
Keşke o anda müdahale etseydiniz. Tartışma anlamında demiyorum. Buyrun ne demiştiniz şeklinde. O zaman anlardınız niyetini. Zannettiğiniz gibi bir şey ise de şikayetçi olurdunuz. Ama burada ne denilse boş şu an malesef. Daha dikkatli olsun akrabanız. Malesef etrafın kötülüğünü önleyemediğimiz için tek tavsiye kızlarımızın kendini koruması. Keşke buna gerek olmasa ama..

ay😣😣gercekten mi?olabilir belki de sadece uygun muusn diye sormustur sonra haddini astigini anlamistir hicbir sey dememistir diye dusundum ben de
bi yerde yürürken laf atanlara da denk gelmişsinizdir size bile atmışlardır belki. yok bacakların yok belin yok şuyun buyun demiyolarki... imalı imalı laflar hep... işim olmasa gelirdim dedi bi gün birisi, ne diyon sen be dedim, ya iş güç yoğunluk var dedi. ben de avaz avaz bi bağır bi çağır sen kimsin nereye geliyosun be abaza o. çocuğu diye bi bağırdım ya beni yanlış anladın yenge demeye başladı gerizekalı...

O zaman ben de şüphelenirdim. Ama çok saçma, gündüz vakti, yanında biri olan çocuğa cesaret edebilir mi? Eğer öyleyse söylenecek söz yok.
Keşke o anda müdahale etseydiniz. Tartışma anlamında demiyorum. Buyrun ne demiştiniz şeklinde. O zaman anlardınız niyetini. Zannettiğiniz gibi bir şey ise de şikayetçi olurdunuz. Ama burada ne denilse boş şu an malesef. Daha dikkatli olsun akrabanız. Malesef etrafın kötülüğünü önleyemediğimiz için tek tavsiye kızlarımızın kendini koruması. Keşke buna gerek olmasa ama..
gunduz vakti degildi gece 1 falandi tesekkur ederim oneri icin ama ben de kafamda anlamlandiramadigim icin buraya yazdim

Sanırım ciddi psikolojik sıkıntılarınız var, eski konularınızdan bu sonuca vardım ben. Lütfen destek alın, çok gençsiniz henüz. Koca bir ömür böyle geçmez.
hahah cok komik.Yegenim de duydu diyorum ne anlatiyorsun sosyal anksiyete bu tarz bir sey bile degil??

bi yerde yürürken laf atanlara da denk gelmişsinizdir size bile atmışlardır belki. yok bacakların yok belin yok şuyun buyun demiyolarki... imalı imalı laflar hep... işim olmasa gelirdim dedi bi gün birisi, ne diyon sen be dedim, ya iş güç yoğunluk var dedi. ben de avaz avaz bi bağır bi çağır sen kimsin nereye geliyosun be abaza o. çocuğu diye bi bağırdım ya beni yanlış anladın yenge demeye başladı gerizekalı...
ay evet dogru durust dese anlayacagim da uygun musun ne demek sahsen ben anlam cikaramadim

yani yasi gibi durmuyor saci boyali makyaj da yapiyo bazen heveslenip ama yolda gorsem en fazla 19 yasinda derim cok buyuk durmuyo
Kusura bakmayın ama şu an pedofili gibi iğrenç bi kelimeyi kullanmanız son derece yersiz bu olayda. Taciz dersiniz, laf atma dersiniz ama o iğrenç kelimeyle midemizi kaldırdınız.

Back