Patronum benim iş yerime bir kadın getirmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi de ahlaksızlık yapan bir adamın yanında çalışmaya devam etmek rahatsız edemez mi arkadaşlar. Küçük işletmelerde abi kardeş gibi olunuyor. Adama nasıl saygı duyacak bundan sonra? Bantlama falan
Rahatsız ediyorsa ki eder işten ayrılmak gibi bir seçeneği var. Karısına söylese zaten kovulacak. Her türlü yüzyüze bakamayacaklar.

Ya mesela patronunuz geceleri kadın kıyafetleri giyip uyuyormuş ? mesela yani ne yapacaksınız ? size hesap mı verecek bunun için, adamın özel hayatı bu konuda . iş yerinde siz varken bir ahlaksızlık yapmıyorsa sizi ilgilendiren birşey yok. ben hafiyeliğinize hayran kaldım ama sebebi karısına üzülüyorum olamaz sadece.

dükkana yazı asmalıyım bulduğunuz gibi bırakın diye.

başka ne sebep olabilir?

Kamerayi bantladiysa, sen nasil baktin?

Ve banltamanin yerine, niye kayitlari silmiyor?

Nasil birsey ki seninde bu kamera kayitlara bakma hakkin var? O halde her çalisani ispyonlayabiliyorsun yani. Bu özel hayat ihlali degil mi?

Onu geçtim, nasil bir program ki, cep telefona indirilebiliyor?

Son soru, patron niye orayi bantlama ihtiyaci duyar ki? Sen her gün kamera kayitlarina mi bakiyorsun?

Özet olarak, cool story bro

El ayak titreyecek ne var ya ben şaşırırdım önce, sonra anneme anlatırdım nasılsa tanımıyorlar birbirlerini birine anlatmazsam çatlarım diye. Sonra da unutur giderim banane ya başka dert mi kalmadı.
ben anneme anlatamam offf ya sevgilime de anlatamam... size anlatıyorum işte

evet şimdi bunu yapmak çok iyi olacak benim için. ben ilk işyerime girdiğimde hırsız mı girdi diye şüphelendim hemen kasaya koştum... ayy bileydim böyle olacağını
Maalesef iş yerlerinde erkekler varsa tacizler, küfürlü konuşmalar, görmek istemediğimiz bir çok şey oluyo sen akıllı davran ve kanıtlarını sil bir yerde aldatmanın dışında birisin ve erkekler korkunca daha da tehlikeli olabiliyor uzak dur sinyalini ver mesafeni aç

Bakın ben ilk cevabımda ne demişim "kıdem tazminatınızı alın ve ayrılın eğer böyle biriyle çalışmak istemiyorsanız." Bu da profesyonelliktir. Tabi ki burada konu sahibinin tercih hakkı vardır. Ama eşine söylemek ve görüntüleri kaydetmek çok yanlış. Bunu yapmayın dedik biz.

1.soru işyerimde 7 kamera var 2si bantlandı kaldı geriye 5.
2.soru onu bizim patrona sormak lazım bak orasını ben de merak ettim
3. soru eşek kadar televizyon var takip edebiliyorsun kameraları. sonra şifreyi yazıyosun 123 diye girişi yapıyosun
4. soruda bir cevabım yok
5.soru indirme değil :)
6.soru sanırım heyecan arayışı...
keşke cool story olaydı

evet çok teşekkür ederim ben onların arkasını temizlerim sıkıntı yok. zaten işsiz milyonlarca insan var ben bu konuyu açtım ve sorun bitti. sadece eşinin suratına bakamam o kadar

Aklıma bir diziyi getirdiniz orada da kadın patronunu başka bir kadınla birlikte olurken görüntüleyip şantaj yaparak sunucu oluyordu Siz tabi şantaj yapmayın bence işten ayrılın.

Konu sahibi cinayet masasında olsaymış, delilleri toplayıp hemen çözermiş valla cinayeti..Bence ayrılsın polisliğe başvursun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…